~מפגש מחנה~

oO yUvAl Oo

New member
אין לי מושג...../images/Emo41.gif

לא ידעתי שצריך תאריכים בשביל לקבוע איתן פגישה!

HaMsTeR

New member
זה לא קשור רק ל"להכנס או לא"../images/Emo118.gif

זה אומר לישון במקום פתוח, בלי שאף אחד שומר שלא יבוא איזה רוצח או אנס ויעשה לנו משהו... וגם אם מישהו ישמור- האנשים הכי גדולים (בגיל) שיהיו שם הם בני 16-17... אם באמת יבוא לשם מישהו, בני 16 לא יפחידו אותו. אם זה יהיה בים, אני אבוא למסיבה, לישון אצל גל ורוני ולקניון. ואני ממש מצטערת שלא יצא שתוכלו לישון אצלי וכל זה, זה באמת היה פותר לנו המון בעיות, אבל דיברתי עם אמא שלי, והיא ממש לא רצתה לאכזב אותי וכל זה, וגם לרגע חשבנו שכן תוכלו לישון אצלי (בתוך הבית, אני מתכוונת. אמא שלי לא הסכימה שבחוץ), אבל זה באמצע השבוע ואמא שלי עובדת ביום שאחרי זה... אבל בסופ"ש אחד, אחרי החופש הגדול, אני אעשה מפגש אצלי. הדתיים יוכלו להשאר אצלי עד צאת השבת- אם צריך בית כנסת (אני לא ממש יודעת איך זה הולך..) אז יש אחד מאוד מאוד קרוב לבית שלי.

h p g i r l

New member
ש סיכוי ש- ../images/Emo82.gif

אם נעשה במזכרת תוכלו לישון אצלי, אני לא בטוחה אבל אני יכולה לנסות... למרות שאם אני אצליח זה יכח זמן...

h p g i r l

New member
לא... לא מרשים...../images/Emo10.gif ../images/Emo82.gif

אוווף שאלתי ולא מרשים שתישנו אצלי, ואני גם חושבת שלי לא ירשו להיות בים...

לאאא!

זה מה שאנחנו מדברים עליו! ל-א ישנים במקום פתוח, כי לחצי לא ירשו (ברור שגם לי לא ירשו לישון שם).. זאת בעצם הבעיה- צריך למצוא בית של פורומיסט קרוב לים שאפשר להיות בו. אבל לים, באופן כללי, עד שעה מאוחרת יחסית (בלי לישון) בלי מבוגר, מרשים לך?

HaMsTeR

New member
לא, לא מרשים לי. גם לא מרשים ../images/Emo118.gif

לי להיות בים בלי מבוגר, גם אם זה בבוקר או משהו. ביררתי הכל עכשיו. אמא שלי והטראומות שלה...

HaMsTeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיכנסו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

אולי נוותר על הרעיון של הקומזיץ? אתם יודעים כמה חם יהיה? גם בלילה, אם נמצאים בחוץ, חםםם... ועם מדורה יהיה עוד יותר חם... אפשר לוותר על זה, ולעשות במקום משהו אחר... אני יודעת שתכננו את הרעיון של הקומזיץ מראש ושזה אמור להיות חלק מהמפגש, אבל אם זה לא הולך (לא בדיוק הבנתי אם זה הולך או לא), למה להתאמץ כל כך?

וונקי

New member
לוותר

על קומזיץ ובקומו לעשות משהו אחר אני חשבתי שאפשר לעשות על האש בבמוקם זה, זה יותר פשוט

Kryptonite

New member
חם? בלילה? ליד החוף?../images/Emo168.gif

יה, רייט.

BlueBeIl

New member
אממ, כן,../images/Emo142.gif

ובדרך קצת פחות מתנשאת (אוהבים אותך צחי
) - בלילה מאוד מאוד קר, במיוחד כשיש רוח שבאה מהים. לא רק שמאוד תשמחו על המדורה המחממת היא לא תחמם מספיק, יהיה צריך להביא חולצות פלאנל ודברים כאלה....

thebaby

New member
בדרך כלל לא מתנשאת../images/Emo101.gif

לפי דעתי אתם טועים
אני חושב שיהיה חם. אבל אני לא מתערב :X

HaMsTeR

New member
אז זה בים בסוף?../images/Emo118.gif

כי אני לא רואה שאף אחד מארגן את זה. טוב, אז אם זה בים- תיהנו. אני אהיה ביום הראשון ובחלק קטן מהשני. ותודה צחי. תגובה נחמדה.

Kryptonite

New member
אוי נו,../images/Emo168.gif

זה סתם שלי הפכה את זה ליותר גרוע ממה שזה.

Kryptonite

New member
מי שמדבר...../images/Emo3.gif)../images/Emo168.gif

נדחפית. לכי למצאי לך שרשורים משלך להכחיש עובדות קיימות.

למעלה