תקשיבו, יש לי איזה רעיון, אבל../images/Emo118.gif
אבל לא בטוח שהוא יוכל לצאת לפועל. למה שלא נעשה ככה: באים ביום הראשון של המפגש בערב לגל ורוני, יש מסיבה, אחר כך בבוקר\צהריים נוסעים לקניון, חוזרים בערב ועושים מדורה במזכרת בתיה, מול הבית שלי (יש שם שטח ריק) ואפשר אולי לישון בשטח הריק הזה, אבל זה לא כל כך בטוח... זה כמו לישון ברחוב. זה מול המדרכה. עכשיו, כנראה שאבא שלי יוכל לבדוק מידי פעם שהכל בסדר ולעזור לנו אם המדורה, אבל חוץ מלהכנס רגע לשירותים (ולא ב3:00 לפנות בוקר), לא תוכלו לישון בבית שלי, זה בטוח. אולי אני אצליח לשכנע את ההורים שלי שנישן בחצר שלי, אבל זה די מעצבן כי אפילו דשא אין שם (זה בית קצת חדש, ועוד לא עשינו דשא, אבל יש משטח אבן כזה שזה לא כזה נורא לישון עליו עם שק"ש, אני רק לא בטוחה שיש מקום לכולם) אבל... זה ישמע כאילו ההורים שלי הם כאלה מגעילים שהם לא מרשים שישנו בתוך הבית ... פשוט אמא שלי צריכה לעבוד. היא עובדת כל הזמן, ואי אפשר שלילה אחד היא לא תישן בגלל שנעשה רעש. אז חשבתי שנוכל לישון במרתף, אבל אי אפשר כי שם היא עובדת, ואסור לבלגן את המקום ה"קדוש" הזה... בכל מקרה, עוד שום דבר לא בטוח. לא דיברתי על זה בכלל עם ההורים שלי... אבל כשהם יתעוררו, אני אדבר איתם.