~מפגש מחנה~

אז אולי... מה דעתכם..

שלא נוותר על הים וננסה לסדר משהו, נניח היום בצ'אט באותה שעה?! צריך לשאול את קטי.

De-Panther

New member
אני לא נמצא היום...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל תנסו לארגן משהו בעצמכם למרות שכל עוד כולם יתנהגו כמו אתמול לא יצא מזה כלום...

HaMsTeR

New member
זה היה בצחוק, חמאה../images/Emo4.gif../images/Emo118.gif

אני לא מאמינה שבאמת אנשים לקחו את זה ברצינות. אני סתם אמרתי, כי אתם כל כך רוצים את המים שבים... אפשר פשוט ללכת לבריכה.

BlueBeIl

New member
אלא אם כן יש לו נרתיק גיטרה../images/Emo142.gif

אני לא חושבת שזה ילך.... ברית את בטוחה שאת יודעת מה זה קרש...?

coolit

New member
-_-

קרשים יכולים להיות רחבים, הם לא חייבים להיות ארוכים. אם כי בכל מדורה יש גם כמה גדולים. אבל לא חייבים.

De-Panther

New member
יש לי וגם יש בזה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

גיטרה שחשובה לי

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

קראתי את כל השרשור והוא נורא מצחיק
אממ אני אחזור ממש יומיים לפני אז אם אמא שלי תתן לי לבוא אני אבוא ואעשה מה שתחליטו. ממש לא משנה לי
נדב, עייף אך צוחק

ffiendd

New member
ארג,../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo54.gif

ומה עם ההצעה של הבית של טלסיגל
אני חושבת שמרשים להן, ע"פ מה שסיגל אמרה אתמול בצ'אט, ואם לא אני ממש מצטערת. הבנתי את זה ע"פ מה שאמרת ואולי לא הבנתי נכון. אם לא, פשוט אל תתייחסו להודעה הזו. יש להן בית מעולה, ויש להן מקום למדורה. ליד הנדנדות שם. ארג, למה לא ראיתי את ההצעה הזו בשרשור

De-Panther

New member
כי זו הצעה שצריכה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לבוא מהן אנחנו לא יכולים לבוא בהצעה של לעשות אצלן מאחורי הבית אם ממילא זה לא בטוח שאפשר יהיה לישון אצלן חוצמזה גם ככה הרבה רוצים בים ובכל מקרה יש מקום במזכרת בתיה בכל מקרה לגוני יש איזשהו רעיון של איך לעשות את הכל אבל עדיף שהיא תציע את זה ולא אני

=Wednesday=

New member
אבל היא באה מהן.. ../images/Emo122.gif

סיגל הציעה לעשות את הקומזיץ אצלן! ובמזכרת בתיה זה די טוב, אבל נצטרך לישון אצל רוני וגל יומיים רצוף.. ואו שזה לא יהיה נעים, או שבכלל ההורים שלהן לא יסכימו.

HaMsTeR

New member
תקשיבו, יש לי איזה רעיון, אבל../images/Emo118.gif

אבל לא בטוח שהוא יוכל לצאת לפועל. למה שלא נעשה ככה: באים ביום הראשון של המפגש בערב לגל ורוני, יש מסיבה, אחר כך בבוקר\צהריים נוסעים לקניון, חוזרים בערב ועושים מדורה במזכרת בתיה, מול הבית שלי (יש שם שטח ריק) ואפשר אולי לישון בשטח הריק הזה, אבל זה לא כל כך בטוח... זה כמו לישון ברחוב. זה מול המדרכה. עכשיו, כנראה שאבא שלי יוכל לבדוק מידי פעם שהכל בסדר ולעזור לנו אם המדורה, אבל חוץ מלהכנס רגע לשירותים (ולא ב3:00 לפנות בוקר), לא תוכלו לישון בבית שלי, זה בטוח. אולי אני אצליח לשכנע את ההורים שלי שנישן בחצר שלי, אבל זה די מעצבן כי אפילו דשא אין שם (זה בית קצת חדש, ועוד לא עשינו דשא, אבל יש משטח אבן כזה שזה לא כזה נורא לישון עליו עם שק"ש, אני רק לא בטוחה שיש מקום לכולם) אבל... זה ישמע כאילו ההורים שלי הם כאלה מגעילים שהם לא מרשים שישנו בתוך הבית ... פשוט אמא שלי צריכה לעבוד. היא עובדת כל הזמן, ואי אפשר שלילה אחד היא לא תישן בגלל שנעשה רעש. אז חשבתי שנוכל לישון במרתף, אבל אי אפשר כי שם היא עובדת, ואסור לבלגן את המקום ה"קדוש" הזה... בכל מקרה, עוד שום דבר לא בטוח. לא דיברתי על זה בכלל עם ההורים שלי... אבל כשהם יתעוררו, אני אדבר איתם.

HaMsTeR

New member
טוב, תתעלמו מהרעיון שהצעתי../images/Emo4.gif|../images/Emo10.gif

אמא שלי אמרה שלא, כי "החצר זה לא מקום לישון בו, יש שם הרבה כלים של פועלי בניין והמשטח מלוכלך לגמרי. חוץ מזה באים אלי מטופלים ביום הזה בבוקר מוקדם, ואסור שיהיו הרבה אנשים בבית, וגם לא בחצר". אז... לא.
וגם אי אפשר מול הבית שלי, כי זה עושה רעש ואמא שלי צריכה לישון. מצטערת.... ואם זה יהיה בים, אני אצטרך לוותר על הקטע הזה של המפגש.

De-Panther

New member
מבולבל../images/Emo4.gif למה לא...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תוכלי לבוא אם זה יהיה בים??

HaMsTeR

New member
תחשוב שנייה-../images/Emo118.gif

אני בת 13. לא יהיה שם אף מבוגר אחראי שישמור עלינו שלא נטבע בים. אוקיי, יש מציל, אבל המציל הוא לא מציל פרטי והוא לא מסתכל על כולם כל הזמן, ותשחו עמוק, ואפילו עם ההורים שלי אני לא שוחה עמוק בדרך כלל, והם מפחדים עלי, ולאמא שלי יש טראומה מזה (כשהיא הייתה בת 16 היא נסחפה לתוך מערבולת והמציל לא ראה אותה, ולקח לו המון המון זמן לקלוט מה קרה, והיא לא נשמה איזה שלוש דקות והייתה בסכנת חיים.)... גם כשאני אהיה בת 16, לא שירשו לי להיות בים לבד. בדיוק בגלל זה...

שניש

New member
אני חושבת שקומזיץ במזכרת זה../images/Emo56.gif

הכי כדאי וגם יש את כל הדברים מתוכננים. (ע"ע הודעה של גוני
)

אבל זה בלתי אפשרי!

אם הקומזיץ נעשה בערב אנחנו צריכים בית להתנחל בו אחר-כך, ולא נוכל למצוא בית אחר במזכרת בתיה כי אי אפשר שנהיה גם ביום השני או השלישי אצל רוני וגל.. ולמצוא בית אחר בערב, בלי תחבורה ציבורית, זה סיבוך רציני.. לכן עדיף שאת הקומזיץ נעשה במקום שקרוב לבית של פורומיסט שאפשר להתנחל אצלו.

אבל גוני,

רוב הילדים לא ייכנסו לים בכלל.. גם יהיה נורא קר במים, אני לא חושבת שיותר משלושה ילדים ייכנסו בכלל לים.. את לא חייבת להיכנס.

oO yUvAl Oo

New member
ויש מדוזות../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif

ועוד בחושך לא נראה אותן... אמא'לה...!

למעלה