מפגש/טיול/סרט

גם אני6

New member
תמיד מרגישה לא בסדר כשאני מדברת על אסטרולוגיה

כאילו אני לא באמת נותנת לתחום כבוד ואת מקומו הראוי. אבל.. מה שכותבים בעיתונים, לדעתי ובהכללה זה פשוט אוגדן של דברים כלליים, הן מבחינת "תחזית", הן מבחינת עיצות, הן מבחינת תכונות אופי- שיכולים להתאים לכולם. שכל אחד יכול למצוא שם דבר מה שהוא מתחבר אליו באיזושהי מידה ומשם זה כבר סוג של אפקס פלסבו. האדם רואה את מה שהוא רוצה לראות בכתוב ומתאים, לגמיש את הכתוב- למציאות שלו, כך שזה יהיה נכון עבורו. אני לא חושבת שזה רע, מפני שזה סוג של נחמה לאנשים ומצד שני- אנשים מתפרנסים ועושים מזה כסף וצריך כשרון וחוכמה בשביל זה. סוג של ניצול הדדי, אני מניחה. אבל להאמין בזה?.. זה קצת כמו שיישב אדם, מולו לוח מטרה וחצים ובכל פעם הוא יזרוק חץ ולמזל הראנדומלי שהוא יפגע בו- אליו הוא ישייך "תחזית" ו"תכונות אופי" ו"עיצות". כמובן עם סוג של הגיון וחוט מקשר ביניהם. בכל פעם בשינוי ניסוח. שוב- מה שכן, צריך לעשות את זה בכשרון, עדינות וטקט. אז.. סבבה, אבל לא קוראת, לא מקשיבה ולא מתעסקת בזה. פעם אולי היה טוב for a good laugh, 2day not even 4that

xcalibur

New member
אסטרולוגיה זה האנטיקרייסט של המדע

איזה חננה מתעסק באסטרולוגיה? :/

גם אני6

New member
חח:) כן, גם עייפות:)

ראה הודעתי למעלה:) בהיותי יהודי'ה מאמינה, גמאני לא ממש בתחום

StriX Starlight

New member
למה זה לא מפתיע אותי

שהשרשור הזה יצא משליטה ואיבד את הכיוון המקורי שלו כבר בהודעה השלישית?

DDN

New member
תשובה לשאלה

אולי כי את מכירה את הנפשות הפועלות? סתם ניחוש באוויר

StriX Starlight

New member
לא קשור לנפשות הפועלות כמו שזה קשור ל..

טעות הפטאלית של פותחת השרשור לזרוק לאוויר מילים לא זהירות כמו אסטרולוגיה.
אנחנו הרי חבוקת גיקים שמסוגלים לנהל דיון בן 50 הודעות על הכנת חביתה.. אז להעלות את נושא האמונות הטפלות?

DDN

New member
חבוקת. . . מילה נהדרת ../images/Emo45.gif

חנונים חופרים. .. . חבוקת גיקים ופותחת השרשור - נפשות פועלות

למעלה