מפגש/טיול/סרט

גם אני6

New member
מפגש/טיול/סרט

חבר'ה, מה בא לנו? אפשר לעשות מפגש-טיול-פיקניק (יש הצעות נפלאות למסלולים קצרים, קלים ושכולם יוכלו לעשות אותם) ואפשר פיקניק, בחוץ. אפשר מפגש.. סדנת בישול(חח, הפגן את כישורי הגיקיות שלך. בזמן שאחד יעביר "דבר תורה" קצר ומרתק בנושא המתימטיקה/אסטרולוגיה או כל דבר אחר, אחר ילמד להכין מטעמי גורמה.. אפשר לעשות מפגש- סרט אצל מישהו בבית(אצל מי- נתעסק אח"כ) נניח בעוד שבועיים, בצפון(יערות הכרמל העדפה אישית שלי) אני חושבת שיכול להיות כיף מי איתי?

mass

New member
הייתי לא מזמן בסדנת בישול של אוכל איטלקי,

זה שוס לא נורמלי. מה הקשר אסטרולוגיה? זה ממש עצוב שיש אנשים בימינו שעוד מייחסים לזה איזשהי חשיבות.

גם אני6

New member
אסטרונומיה,אסטרונומיה..אסטרולוגיה בכלל מנוגדת

ליהדות. ל-א לנסח הודעות מתוך עייפות, בסדר. :) סליחה. ד"א, מפה לפי היסודות והאלמנטים- מאוד מדויקת וחכמה.

mass

New member
לא הבנתי את הד"א.

אשמח אם תוכלי להסביר למה את מתכוונת במפה לפי היסודות והאלמנטים.

גם אני6

New member
כן, בשמחה.

רק טיפה יותר מאוחר(בלילה) תודה ששאלת, שמחה שזה ענין אותך.

elcool

New member
הטבלה המחזורית

http://he.wikipedia.org/wiki/הטבלה_המחזורית הדרך שבה אנחנו מארגנים את כל היסודות (סוגי האטומים) המוכרים לנו. האמת חיפשתי באינטרנט עם באמת קיימת מפת שולחן של היסודות... לא מצאתי! אני כל כך הולך להכין אחת...

StriX Starlight

New member
אפרופו הטבלה המחזורית...

מסתבר שסופסוף ייבאו לארץ את וילון האמבטיה המאגניב (שיש לשלדון ולאונרד) עם הטבלה המחזורית.

Marie Curie

New member
גםאני בהתחלה חשבתי שהתכוונה לטבלה המחזורית

אבל "מפה לפי היסודות והאלמנטים- מאוד מדויקת וחכמה"... באמת נשמע יותר כמו תיאור של משהו שקשור לאסטרולוגיה.

גם אני6

New member
:) לא, זו רפואה משלימה,

כל אחד הולך לפי הפילוסופיה שהוא "מאמין" בה- אבל זו אופרה אחרת בכלל מאשר "ניבויים" ו"חיזויים". פילוסופיה סינית, יפנית, הודית(אלמנטים, יסודות, מרידיאנים- ולידת האדם, שעה, מיקום וכו' קשורים וכלולים)- זה בערך כמו להביט על נתונים גנטיים או פיזיולוגיים של אדם ולהרהר מי נגד מי..

גם אני6

New member
כמובן,אתה מוזמן גם לא להאמין ברופאים:)

זה לא משנה את העובדה שרפואה עדיין עובדת. בין אם תקרא לעצמך "פתי" או "חכם". :)

mass

New member
זה שרפואה עובדת לא אומר

שהדברים שאת אמרת כן עובדים. כן, גם אם תאמיני בהם ממש ממש ממש חזק, הם לא יתחילו לעבוד פתאום.

גם אני6

New member
כמו שכתבתי- אתה ברוך שלא להאמין ברפואה,טכנול

טכנולוגיה, אבולוציה ועו הרבה דברים אחרים. אתה זקוק להם הרבה יותר ממה שהם צריכים את האמונה שלך בהם. אבל האמונה שלך בקיומם לא משנה את ההלכה למעשה- שזה עובד, קיים, חי ונושם. בכל מקרה- חייך הם שלך, הדרכים שלך הם שלך וכבודך במקומך מונח. כבר הבנו שאתה חי א', אני ב', למה להמשיך ולהמשיך? בוא נאחל לילה טוב והמשך שבוע טוב?:)

In Red

New member
פיקניק נשמע לי ממש כיף

אפשר לשלבו עם מסלול הליכה קל=]

Thumpers

New member
אסטרולוגיה? You must be kidding...

אבל... טיול זה תמיד נחמד.

Thumpers

New member
"תקועה בצפון"

רק המקום הכי יפה בעולם להיות בו תקועים!