מפגש חברי הפורום

beautyone1

New member
מפגש חברי הפורום

לא מבין מדוע כולכן מדברות על מפגש לחברות הפורום ,וכמה רוצות לארגן. רעיון כל כך טוב, לכו על זה! זה לא מסובך כל כך.... קובעים מקום מתאים, מתארגנים לפי אזורים והסעות... וזהו..

Tamar Lev

New member
יאלה באמת בואו נארגן משהו!

מי בעד? (מצורפת תמונה מהמפגש ה2 של הפורום )

prezik

New member
אחרי התמונה הזאת אני לא מבינה

איך כל הבנים לא קופצים(=

R-o-i

New member
כי אין מה לקפוץ, במפגש הולכים לישון ../images/Emo88.gif

עמי1986

New member
מרגישים מאוימים....

חחחחחח איזה עתיקה אביטל שנים לא הייתה פה...

קל להגיד אבל זה באמת לא כזה פשוט

שני המפגשים האחרונים לא היו מתקיימים ללא שיתוף הפעולה של הנהלת הפורום וארגון מטעם הנהלת הפורום, נכון שהיו במיוחד במפגש השני הרבה אנשים שרצו לעזור אבל בסופו של דבר הארגון נפל על מנהל הפורום (אני) כיום גם אני וגם קרן לא פנויים כמו בעבר לצורך ארגון מפגש מסוג זה ולכן במידה ויש קבוצה של חברים בפורום שכן מעוניינת לקיים מפגש ניתן לפנות אלינו במסרים ונשמח לעזור. אבקש לא לפרסם שום מפגש ללא הסכמה של הנהלת הפורום ושיתוף פעולה מצד ההנהלה. מפגשים לא מתואמים יכולים להגמר בצורה לא נעימה בה אנשים ממקומות אחרים נדחפים למפגש פוגעים בחברי הפורום וכו'. אני וקרן פנויים לקבלת הודעות בנושא במסרים מידיים 24 שעות ביממה.

beautyone1

New member
מפגש חברי הפורום

מקובל וברור כי לא יעשה שום תיאום, ללא שיתוף מנהלי הפורום. אכן ארגון דבר שכזה אינו פשוט ומצריך הרבה עבודה והרבה רצון טוב. אני חושב שמפגש מסוג זה בעל חשיבות גבוהה, מגבש, חיובי ומוסיף. כמו כן, הייתי שמח לקבל הצעות,בקשות,רעיונות,וכוונות טובות של חברי/ות הפורום בכדי להתחיל להתארגן ולגבש רעיונות. אז יאללה חברים וחברות יקרים, להציע רעיונות,מקומות,וכו' בכדי להוציא את המפגש לפועל!

Kewen

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif אני בעד../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מצטרפת לבנו עם כל מילה, חשוב מאוד לארגן בצורה מסודרת ולהמנע מאנשים לא קשורים במפגש כפי שצפוי לקרות במפגש של פורום דוגמנות. גם כדאי למצוא מקום סגור כי כבר קר מאוד בחוץ. כל הצעה תתקבל בברכה (במסרים בלבד כדי לא להסגיר מיקום) עם קצת שיתוף פעולה זה באמת אפשרי

beautyone1

New member
אין סיבה שלא - מפגש פתוח לכל חברי הפורום

אין סיבה שלא, יפה יכולה להיות גם במידה גדולה.

מאיפה לך?!

אני מעלה פה לרוב רק תמונות פנים שלי ... ואם אני אעמוד ליד כמה מהבנות פה אני באמת ארגיש כמו אמא שלהן .. חחח... אני לא רזה ואני גם לא דבה.. משו באמצע:]

עמי1986

New member
העלית כמה תמונות שהם לא רק פנים...

תסמכי עלי שאני לא אומר סתם..... בטח לא בשביל להרשים.... :)

למעלה