מפגש הפורום

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DallyLama

New member
אני בצבא

Nihau

New member
../images/Emo45.gif נביא פונדו שוקולד

אבל מישהו אחר צריך להביא את הנטבלים לתוך השוקולד- פירות העונה וחטיפים מלוחים.

מצטער.התכוונתי לשרשר לDIDGIN.ואני

עדיין לא יודע- וזה מרכיב מרכזי בידיעה אם אני אוכל להגיע.

DDN

New member
אין בעיה בשרשור שלך.

זה לא כאילו שהתייחסת ישירות לשאלה שלו, שאלת שאלה כללית, ושרשרת לתשובה שעניתי לשאלה כללית אחרת. אאל"ט - הבית של אוגמיוס הוא באזור ת"א, אם לא בת"א עצמה.

DDN

New member
סיכום ביניים

11 לנובמבר - 6 18 לנובמבר - 2 ב11 יש לנו את הבית של ג'אפווופ בירושלים, ואאל"ט את של אוגמיוס בתל אביב(?)

אמממ... טרמפים?

אם נוסעים לירושלים (ובכלל, יש אנשים שקשה להם גם להגיע לת"א), לא כדאי לארגן איזה טרמפיאדת פורום? לי, למשל, יש אוטו שמסוגל להגיע עד ת"א, אבל לא נראה לי שהוא יוכל לסחוב עד ירושלים (במיוחד לא עם טרמפיסטים), כך שאם עורכים את המפגש בת"א, אני יכולה להסיע מקריית אונו והסביבה, אבל אם אנחנו בירושלים... נראה אם יהיה לי את האוטו של אבא. אם לא, אני מושבתת מנועית.

DDN

New member
מוקדם מדי לתכנן.

כי אחרי הכל, אוגמיוס אמר משהו על ביתו, ולדעתי לרוב הפורום קל יותר להגיע לת"א מאשר לירושלים.

DDN

New member
העלילה מסתבכת - לוגיסטיקה. כנסו

הועלתה הצעה נוספת, מה שגורם לנו לרצות לבחון שוב את התנאים למפגש: סניפט הציע את ביתו בהרצליה לאירוח המפגש, אך הוא יכול לארח רק אחרי 15:00. אנחנו רוצים לקיים מפגש עם כמה שיותר אנשים, אז חשוב לנו לדעת: א. מאיפה אתם מגיעים והאם אתם ניידים? (בעלי רכב) ב. מה יותר נוח? ת"א, הרצליה או ירושלים? ג. שעה מועדפת: בוקר/צהריים - 11:00 בבוקר עד צהריים המוקדמים או 15:00 עד שעות הערב? ד. תאריך הנוח יותר - 11 או ה18 (לבינתיים יש לנו רוב מוחץ ל11. ואני שמח על זה. אני עצמי לא יכול ב18)

DDN

New member
תשובות שלי

א. מגיע מת"א ובעל רכב. ב. מעדיף ת"א או הרצליה, אבל יכול להסתדר גם עם ירושלים. ג. אין עדיפות לשעה. ד. 11 לחודש.

PUMI for ever

New member
תשובות שלי

א. רעננה, ללא אפשרות להביא רכב. ב. הרצליה ותל אביב. לא אגיע לי"ם. ג. לא משנה לי. ד. ה-11 לחודש.

Sabre Runner

New member
Another One Comes Around

1) אני ואחי הכחול כנראה נגיע ברכב מכיוון עמק יזרעאל. 2) אין ממש בעיה להגיע גם לירושליים אבל מעדיף מרכז כי אם כל לולאות הזמן והרחובות הנעלמים של תל-אביב, בירושליים אני מתמצא עוד פחות. 3) שעה מועדפת? סביר להניח שאחרי העבודה אז מ-13:30 והלאה. 4) יותר נוח ל-11. אולי אוכל גם ב-18 אבל ממש לא בטוח.

למעלה