מפגש הפורום

שיהיה לך כיף היום מקסימה ../images/Emo24.gif

ותמיד יהיו מפגשים נוספים, אם תזמי / יזמו כאלו
תהני היום!!!

היה כיף לפגוש את האנשים מאחורי

הניקים
לא נשארתי עד סוף המפגש, אז אולי הוא עדיין מתקיים
תודה לכל מי שהגיע

"נמחד" לחיות באשליות

שאת עכשיו מכירה את האנשים מאחורי ה"ניק".... כפי שהסברתי בסוף המפגש קודם הכרתם חולצה אחד שלי וכעת מכירים 2 .... כנ"ל לגביי, אני לא יכול להגיד שאני "מכיר" אפילו אדם אחד שהיה במפגש (חוץ מעצמי... אולי, ואת זה הכרתי גם לפני המפגש).... מעבר לכך שאני לא ממש מקשר בין דמות שכותבת בפורום לבין דמות שאני פוגש בבית קפה. המפגש היה משעשע בהחלט, חבל שלא מומש לשיפור ההתנהלות על פי 4 ההסכמות. לגבי מקום המפגש ... זאת היתה הפעם השלישית שישבתי בקפה ג... פעם ראשונה פעם אחרונה ופעם אחד יותר מידי

עמנואל איש בעל החולצות,

אני עדיין חושבת ומרגישה שהחולצה שלבשת לפני המפגש שונה מאשר זו שלבשת במפגש. אהבתי את החולצה של המפגש יותר מאשר זו שלפניה. עד עכשיו נשאר לי טעם מתוק מההפתעה שהזו. בהחלט נהנתי וכן,שמחתי לפגוש בעמנואל של המפגש (-: אגב,יש לך אש? (-:

זה עיניינך ועיניינך בלבד...

מה את אוהבת יותר ומה פחות... כפי שאמרתי לך מבפגש אפשר "להפתיע" רק אנשים שחושבים שיש "עובדות"... את נהנית במפגש ... אני השתעשתי...

גם אני נהנתי לפגוש עוד פרצופים,

דעות,חולצות צבעוניות חחח. אני מניחה שלעמנואל היה נחמד לשבת בשולחננו ואם אני טועה,אז רק הנחתי הנחה..לא קרה כלום אם טעיתי חחח. היה דו שיח מעניין על חלקיקים של ארבע ההסכמות שבהחלט משאיר מקום לדון הלאה במפגשים הבאים. תודה למי שבא (-:

כן, הנחת הנחה לא נכונה...

לא נורא! פשוט תחליפי אותה. על פי איך שהתנהל המפגש, בצורה די מרוחקת מהאופציה איך שזה היה מתנהל אילו האנשים היו שומרים בצורה מינימלית על 4 ההסכמות לפחות בזמן המפגש, לא נראה לי ש"נשאר מקום" לקיום מפגש נוסף. 6 אנשים סביב לשולחן מנהלים כ-4 שיחות בו זמנית(אם לא יותר). אנשים המחפשים לקבל מחמאות. אנשים הלוקחים באופן אישי (עד מאוד). למה "תודה למי שבא"? לא לי, בכל אופן ... לי לא מגיע תודה... לא נסעתי למפגש בשביל שיגידו לי אם אני נחמד או לא, שיגידו לי "תודה"... הייתי שם מסיבות אחרות, "היה דו שיח מעניין על חלקיקים של ארבע ההסכמות" איך בדיוק היה "דו שיח" כאשר אנשים לא מקיימים את ההסכמה הראשונה? היה רב שיח שבעיקר כל אחד "הקשיב" לעצמו. אגב, במפגש של 6 אנשים לא אמור כלל להיות דו-שיח...

גיטרה

New member
טוב תורי לאגיד משהו

המפגש בעיני היה נחמד ונעים והתנהל באוירה רגועה וחופשית. מסקרן ומפתיע, היה לראות את האנשים החיים שמאחורי הניק אבל הכי הופתעתי זה מעמנואל. הופתעתי בעיקר מהמודעות שהפגין ומהעקביות והדביקות בדרכו לה נתן ביטוי לא רק בפורום אלא גם במפגש. למדתי ממנו רעיון נחמד לגבי הנחות ועובדות. אבל בניגוד למה שכתב עמנואל באחת מהודעות התגובה על המפגש, אני מאוד מקווה שניפגש עוד, והרבה, ולדעתי היתה התחלה טובה. אנחנו רק בני אדם שהביעו ומביעים רצון ללמוד ושאיפה ליישם את ההסכמות. בהווה כל אחד והידע שלו בהסכמות, מי יותר ומי פחות, אבל רצון לדעת וללמוד, יש וזה מה שחשוב. זה שנפגשנו על רקע זה, עדיין לא אומר שאנחנו מומחים, מכירים ויודעי כל, הרי לשם הכרתם ולימודם נפגשנו. סך הכל הגעתי הביתה בהרגשת סיפוק. שיהיה שבוע מצויין לכולנו!

כעת תורי.... אולי... כן, בטוח.

חבל שאני לא ראיתי את "האנשים שחיים מאחורי הניק" אני ראיתי אולי יצורים כאלו ואחרים שכל קשר בינם לבין הניק מקרי ויותר. "הכי הופעת ממני" כי לי יש (ככל הנראה) הכי הרבה חולצות ולא נדבק ולא מזדהה איתם, אני זה אני והחולצות הם חולצות... "עיקביות" היה יכול לתאר אותי אם לא הייתי סותר את עצמי מאה ואחד פעם ביום... אני לא מלמד "רעיונות נחמדים" כלל לא, אני אפילו קרוי "מניאק" על ידי לא מעט אנשים... אם נפגש שוב (אתה ואני) זה ככל הנראה לא יהיה ב"מפגש פורום" זה יכול להיות אולי פגישה ב-4 עיניים או אולי תחליט להצטרף לאנשים שמנסים ללמוד ממני. אני לא "מביע רצון ללמוד וליישם את ההסכמות" ... בטח שלא רצון שכלי, אני עושה את מיטבי לחיות ולהתנהל על פי 4 הסכמות. "הרי לשם הכרתם ולימודם נפגשנו" במקום אחר מישהי אחרת כתבה שהפגישה היא על מנת "לשבור את הקרח" ... אך כנראה כולם צודקים, אתה, היא ואני... תיזהר מהרגשת סיפוק, רגשות מעולם לא הביאו אדם להתקדמות כלשהי... תחושות והליכה על פי התחושות כן.

למעלה