מפגש הפורום

איזה קרח?

אני עדיין שואל האם המפגש הוא "חברתי" או על 4 ההסכמות.... קרח יש לשבור (אולי) במפגש חברתי... אם האנשים שבאים מתקיימים לו במעט על פי 4 ההסכמות המושג "לשבור את הקרח" חסר משמעות כמעט לחלוטין.

לא נקבעו מטרות כלליות עבור המפגש

אז לא ידוע אם המפגש יהיה "חברתי" או על "4 ההסכמות", או גם וגם, או בכלל על נושאים אחרים. זה תלוי ברצון האישי של כל משתתף/ת.

פותחת שירשור חדש,מיכל,סליחה על

ההצפה.. דברתי עם בעלי הקפה ובקשתי שיארגן מקום לשמונה אנשים בערך. אפשר בחוץ וגם בפנים. יותר מאוחר אשלח מסר עם הנייד שלי לחברים שבאים.

אני לא בטוחה שיגיעו שמונה אנשים,

אבל מקסימום נוריד כיסאות שבעל המקום הכין

עמנואל שלום...

שאלת שאלות אענה לך מראות עיני הרעיון למפגש עלה כשמטרתו לעבוד מעבר לפורום כקבוצה על 4 ההסכמות לדעתי עבודה או צמיחה מתוך 4 ההסכמות יכולה להצליח רק וכאשר יש פתיחות בין המשתתפים כלומר עבודה זה חשיפה, התבוננות וחפירה בנפש ועבודה כקבוצה מחייבת הכרות, כימיה, רצון, פתיחות, ונכונות כאן אנו זרים כל אחד כותב מהמקום שלו ולא תמיד נענה לצרכים או הרחבה והתייחסות לפרטי פרטים שהם בעצם הסיבות העיקריות שלנו לאי או הצלחתנו במעשינו אני מגיעה למפגש למטרת הכרות, הערב מצידי יכול להתנהל על רקע בילוי חברתי הלו גם באוירה כזו אפשר ולפעמים יותר להכיר את הנפשות הפועלות אם וכאשר ארגיש או נרגיש נוח, נעים, וכימיה בין החברים אני מאמינה שניצור קבוצה שתפגש לעיתים קרובות כאשר תעסוק ותתמקד במטרה עליה אנו נאחדנו כאן הקשורה ל4 ההסכמות כדי לשפר, לתקן, להעשיר, ולצמוח מהקומות שבחיינו אנו תקועים, לא משרתים, לא עוזרים, לא מקדמים אותנו נעלה תכנים, דיונים, שיתופים, בשילוב אוירה חברתית ונעימה אני אישית מקוה מאמינה שנצליח ליצור כזו קבוצה בתוך הפורום הזה ומחכה בכליון עיניים בהזדמנות זאת אציין עבורך ולקוראים כאן אני מגיעה מחיפה כאשר באותו יום חוגגים לי את יום הולדתי במועדון בחיפה ומסיימת את עבודתי בשעה 19.00 בערב כלומר יום ארוך מצפה לי ועל אף לא רוצה לפספס את המפגש הזה גם אם לא האריך להיות בו ככה שמאוד חשוב לי המפגש הראשון להצלחת הרמת הקבוצה ולעבודה משותפת אשמח לראותך בינינו אילנה

נראה לי שהבנתי מה את מצפה מהמפגש

את פשוט משתמשת במילים שהם לא חלק מהדיבור שלי, אציין 2 דוגמאות: מטרות ואמונות... בכל אופן אני מעריך שעל מנת להכיר אדם אחר צריך פגישה ב-4 עיניים וגם אז לא באמת מכירים אחד את השני... במפגש של יותר מ-3 אנשים בדרך כלל זה לא מתקיים. למרות הכל יש סיכוי סביר שנראה אחד את השני ביום חמישי...ויש סיכוי מאוד מאוד מאוד קטן שאני אהיה חלק של קבוצה.

עמנואל שלום...

שאלת שאלות אענה לך מראות עיני הרעיון למפגש עלה כשמטרתו לעבוד מעבר לפורום כקבוצה על 4 ההסכמות לדעתי עבודה או צמיחה מתוך 4 ההסכמות יכולה להצליח רק וכאשר יש פתיחות בין המשתתפים כלומר עבודה זה חשיפה, התבוננות וחפירה בנפש ועבודה כקבוצה מחייבת הכרות, כימיה, רצון, פתיחות, ונכונות כאן אנו זרים כל אחד כותב מהמקום שלו ולא תמיד נענה לצרכים או הרחבה והתייחסות לפרטי פרטים שהם בעצם הסיבות העיקריות שלנו לאי או הצלחתנו במעשינו אני מגיעה למפגש למטרת הכרות, הערב מצידי יכול להתנהל על רקע בילוי חברתי הלו גם באוירה כזו אפשר ולפעמים יותר להכיר את הנפשות הפועלות אם וכאשר ארגיש או נרגיש נוח, נעים, וכימיה בין החברים אני מאמינה שניצור קבוצה שתפגש לעיתים קרובות כאשר תעסוק ותתמקד במטרה עליה אנו נאחדנו כאן הקשורה ל4 ההסכמות כדי לשפר, לתקן, להעשיר, ולצמוח מהקומות שבחיינו אנו תקועים, לא משרתים, לא עוזרים, לא מקדמים אותנו נעלה תכנים, דיונים, שיתופים, בשילוב אוירה חברתית ונעימה אני אישית מקוה מאמינה שנצליח ליצור כזו קבוצה בתוך הפורום הזה ומחכה בכליון עיניים בהזדמנות זאת אציין עבורך ולקוראים כאן אני מגיעה מחיפה כאשר באותו יום חוגגים לי את יום הולדתי במועדון בחיפה ומסיימת את עבודתי בשעה 19.00 בערב כלומר יום ארוך מצפה לי ועל אף לא רוצה לפספס את המפגש הזה גם אם לא האריך להיות בו ככה שמאוד חשוב לי המפגש הראשון להצלחת הרמת הקבוצה ולעבודה משותפת אשמח לראותך בינינו אילנה

עמנואל...

תרשה לי לשאול אותך תוכל להסביר לי מאיזה מקום אצלך בא המשפט הזה? "...ויש סיכוי מאוד מאוד מאוד קטן שאני אהיה חלק של קבוצה." אחרי שאתה כותב "למרות הכל יש סיכוי סביר שנראה אחד את השני ביום חמישי" כשאני קוראת אותך לא רק בהודעה הנוכחית גם בקודמות מרגיש לי מן סוג של נימה שלא מצליח לי ממש לשים את האצבע ולהחליט איפה האיש נמצא או מרגיש? ד. א. הפורום הזה מכיר, מאמין ואף מפנים את ההסכמה... "אל תקחו שום דבר באופן אישי" לכן אני אשמח אם תואיל בטובך להבהיר ולספק את סקרנותי

התהוות

New member
אני אשמח אם המפגש יהיה באיזור

שקל יותר להגיע אליו. גם, אשמח אם הוא יהיה "בחוץ" ולא בבית-קפה. אלו סתם שיקולים שגורמים לי פחות לרצות להגיע- אבל גם אם המצב לא ישתנה, סביר שאגיע.

../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo12.gifני לא אוכל להגיע למפגש...

חוגגים לי יום הולדת
רציתי מאוד לשלב על אף הקושי אך לא אוכל לישים זאת אני עובדת עד 19.00 חשבתי לקפוץ ולו רק לראותכם ולשוב לחיפה לאירוע שאירגנו עבורי אך אהיה תשושה וזה בלתי אפשרי מה עושים?????? מאוד עצוב לי
כל כך ציפיתי ליום הזה... אם...אם...היה אפשר אחרת? יווווו צר לי מאוד ואיתכם הסליחה
אז אפגוש אותכם בפגישה הבאה

קודם כל,

מ ז ל - ט ו ב ! ! ! וזה לא נורא..תמיד יהיו עוד פגישות,ויהיו.. העיקר שתעשי חיים ותבלי ולא פחות חשוב,תפתחי המון מתנות (-:

גיטרה

New member
גם אני מצטרף קודם כל../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

לברכת מזל טוב!!!
תשמחי ותיהני! ולא נורא, נתראה בפגישה הבאה

למעלה