מפגש הפורום

מפגש הפורום ../images/Emo23.gif

מתי: יום חמישי הזה 16.06.05 בשעה 21:00 איפה: קפה ג'. כתובת: אחימאיר 1 רמת אביב ג'. הנחיות: זה ליד הסופר סל, והסופר פארם (המשך של שוסטר) ממש בפינת הכיכר. קוים 113,27 אולי מגיעים לשם (שניהם בתחנה המרכזית החדשה), אבל כדאי לברר גם לבד. יש חנייה באיזור. כנראה כחול לבן אבל גם חנייה מאחורי הסופר. מיכל גור אמרה: "אני מכירה טוב מאוד את בעלי בית הקפה, ככה שאין בעיה מבחינת מקום,אני אסדר זאת מראש ואולי תהיה לנו הנחה בהזמנת אוכל אגב, לא יקר שם.." חשוב מאד: כתבו אם אתם מגיעים, בשביל שתהיה הערכה כמה אנשים מגיעים, בשביל שנוכל ליידע את בית הקפה כמה מקומות להכין מראש.

גיטרה

New member
../images/Emo45.gifחיובי מחכה בקוצר רוח!../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אפשר. מבחינתי שתי האפשרויות

טובות. נראה שיש העדפה לבית קפה אצל השאר, ומכיוון שאין לי אינטרס שיבחרו במקום שהוא לא בית קפה, אז לא ניסיתי לגרום שניפגש במקום עם דשא. אבל אם זה חשוב לך, אתה מוזמן לנסות ליצור את המציאות הזאת. (שניפגש במקום עם דשא).

אני "לא מנסה"

המציאות לא נוצרת על ידי, המציאות הינה, מה שמשתנה זה הדרך שבה אני וכל אחד אחר תופס את המציאות.... בכל אופן לא מפרע לי לשבת בבית קפה (הרי אני עושה את זה בדרך כלל לפחות פעם אחד ביום) פשוט תהיתי למה זה המקום המועדף על המשתתפים ... האם זה הולך להיות מפגש שקשור ל-4 ההסכמות או "מפגש חברתי"?

אוקיי ../images/Emo13.gif

לגבי המפגש, המטרה האישית שלי בו היא ליהנות. כאשר "ליהנות" יכול להיות מוגשם בדרכים שונות כמובן. אולי ברגע מסוים יתחשק לי להסתכל על האנשים, אולי ברגע מסוים יתחשק לי לדבר איתם על ארבע ההסכמות, אולי כל הזמן רק ארצה להקשיב, וכו' וכו'. תעדכן אותי אם עניתי על שאלתך.

לא כל כך ענית לי...

וזה נובע אולי מההסתכלות השונה שלנו את היקום, לי אין "מטרות אישיות", אני מניח שהמפגש אמור להיות על 4 ההסכמות, אך על פי מה שאני קורא נראה לי שזה הולך להיות מפגש חברתי... ועל "מפגש חברתי" חבל לי "לבזבז" את הזמן.

אוקיי...

איך אפשר לענות על השאלה שלך אם המפגש יהיה על ארבע ההסכמות או מפגש חברתי....? האם אתה מעלה אפשרות שכל האנשים שנכנסים לכאן ומגיעים למפגש, החליטו ביניהם והסכימו במה יעסוק המפגש? לא ידוע לי שזה התרחש. הרי בתוך כל אחד מהאנשים יש רצונות אחרים. אז בשביל לענות על השאלה שלך (האם המפגש יהיה על ארבע ההסכמות או מפגש חברתי), מישהו אמור לדעת את הרצונות של כל אחד מהאנשים, ואם לכל אחד מהם יש רצון שהמפגש יהיה על ארבע ההסכמות ולא על נושאים אחרים, אז הוא יכול לענות לך שהמפגש יהיה על ארבע ההסכמות. ואם יש לכולם (מצב נדיר) את אותו הרצון שהמפגש יהיה על ארבע ההסכמות, אבל גם לכולם יש עוד רצון לגבי המפגש (אחד רוצה שזה יהיה חברתי, השני רוצה להכיר אנשים, השלישי רוצה להכיר בחורות, הרביעי רוצה להפיג שעמום וכו' וכו'), אז אי אפשר לדעת במה המפגש יעסוק. ואם יש לכולם רצון זהה ובודד שהמפגש יהיה חברתי, ומישהו יודע את זה כי הוא ראיין את כולם או דיבר את כולם, אז כנראה שהוא יענה לך שהמפגש יהיה חברתי. כמה אנשים נפגשים בזמן ומקום מסויים בחלל. לכל אחד מהם רצונות אחרים. איך אפשר לענות על השאלה איזה מפגש זה יהיה? כן היה אפשר לענות על השאלה הזאת, אם מישהו היה מחליט - "טוב חברה', המפגש הזה יעסוק רק בארבע ההסכמות. אתם רוצים להגיע למפגש?" ואז בגלל שזאת ההחלטה, סביר שהמפגש יעסוק ברובו בארבע ההסכמות. (אבל לא הוחלט בפורום הספציפי הזה כזה דבר) אגב, גם במצב הזה שככה הוחלט, אם אף אחד לא יכין תכנים שהוא רוצה לעבוד עליהם, אז אי אפשר לשלוט באנשים על מה הם ידברו. אלא אם מישהו מתנדב להיות אחראי על המפגש. זה מפגש ולא שיעור או סדנה. אלא הם היינו בוחרים לעשות את זה כמו שיעור. זה אחלה רעיון אבל לא הוחלט כזה דבר. עניתי על שאלתך?

נראה לי, אנסה לתמצת את הודעתך

הארוכה. המפגש אמור להיות על 4 ההסכמות אך יש סיכוי שזה יהיה מפגש חברתי או מקום לחפש בן/בת זוג.... אז כפי שכתבתי בשירשור הזה, יש סיכוי מאוד סביר שאגיע ויש סיכוי כלשהו שאעבור לשבת בשולחן אחר (בהתאם לאופן שבו יתנהל המפגש)

אז נפגשים ....

בגינה ה"מאוד נחמדה" או בבית הקפה? .... ברצינות, לא איכפת לי איפה המפגש, אגיע בכל מקרה, פשוט לא ברור לי למה ההעדפה לבית קפה ולא לגינה נחמדה יותר או פחות.

גיטרה

New member
אני מאוד אוהב את "הבחוץ"

דשא וטבע שמים ואדמה וכו', אבל בשביל ההתחלה עדיף לדעתי דווקא שיהיה טיפה "מעונב".

תראה,לדעתי זה ישבור את הקרח

נפגשים בשביל הכרות ראשונית ובפגישות הבאות זה יהיה למטרת העשרה ולמידה ועל הדשא יהיה ממש נחמד. אבל אני חושבת שבשביל ההתחלה בואו נתחיל צעד צעד לא? אגב,הגינה שם מאוד גדולה.. ולבעלי הכלבים שביננו,בגינה הזו יש מפגש כלבים ובעלייהם..יש להם שעות קבועות (-:

למעלה