מפגש הפורום, כן או לא?

מפגש הפורום, כן או לא?

לא היייתי כל היום. יום שישי 8:00 בתלאביב על חוף הים. מי רוצה ? מקום מדוייק??? בואו תציעו. אני כבר לא כל כך מכירה את תלאביב. תתפקדו!!

amic

New member
../images/Emo93.gifאני בא אבל למה 8 ? היתי מעדיף

9 בגלל המרחק וגם בגלל שאני לא מאמין שיש מקום פתוח ב-8 . סיגל-אם לא ילך נשתה קפה ביום שישי באוטוטו בחדרה.

BOLDER

New member
יום ו´?

מתי ? איזה תאריך? והאם מדובר ב-8AM אוPM ? נא עידכון קובי נ.ב. עקרונית- מתאים אבל לא בצפון כי זו קריעה של נסיעה מהדרום

מי שרוצה יגיע יותר מאוחר!!

זה לא פגישת עסקים או מרוץ עם ירית פתיחה. אפילו יהיה חביב שאנשים יטפטפו פנימה!!! אבל יש אנשים כמוני וכמו אילן (פ123) שצריכים לאסוף את הילדים מהמוסדות. מי בצפון ומי בדרום...

../images/Emo112.gifHuston, we have a problem

נראה לי שיום שישי הוא יום בלתי ניתן לפתרון!! אין שעה מקובלת על כולם בשל הפרשי מנטליות, גיל, ומיקום גיאוגרפי. מה דעתכם על יום חמישי בערב??? ערב= 21:00 לפחות ולא קודם. ככה אין בעיה להורים שמטפלים בילדים. מי שעדיין לא מטופל יוכל להתעורר וללכת לישון כמו שהוא רגיל. איש לו יפגע בשבת-קודש של המשפחה... או שאנחנו לא ממש בשלים כבר למפגש?

גיא 29

New member
לי אין בעיה בשעה זו

אבל שישי בבוקר?? ראבק עד שאפשר לישון קצת...

רוקוקו

New member
יום חמישייייייי ענקקקקקקק

לי אישית טוב ביום חמישי בערב ובכל מקום. אבל תחשבו שוב על שכם
אני באמת חושב שלמי שבנה את מדינת היהודים יש את הזכות להיות במפגש בנושא הבניה במדינת היהודים
חחחחחחחחחחח רוקוקו(ערן).

amic

New member
אתפשר אבל כמה שיותר צפונה יהיה

יותר טוב בשבילי תתחשבו ביוזם ובגיל אל תשכחו **היום הוא המחר שאתמול כל כך דאגנו בגללו**

amic

New member
ההתחלה היתה בית ינאי - הייתי חוזר

לזה או M הדרך.

פ123

New member
הכוונה ביום ו´ בת"א 8,9 בבוקר

היכן שתגידו על שפת הים, בתוך הים, מתחת לים לא משנה....העיקר 8,9 בבוקר

למעלה