הועדה המארגנת מוסרת בוקר טוב לכולם!
אז הנה מה שלי יש לספר על המפגש: הגעתי לדיזנגוף סנטר לקראת 17:00 ומצאתי את בוריס בסטימצקי. הגענו לדיסק סנטר ואכן גילינו להפתעתנו הרבה מחסור חמור ביותר באלבומים של אירוסמית'. האם דיסק סנטר היא כבר לא יקירת הפורום? יש עוד הרבה חנויות שעומדות בתור וחושקות בתואר הנכסף והיוקרתי הזה... בכולופן, לאט-לאט הגיעו להם תומר ונלה שעשו שופינג ב"חור בשחור", אחריהם הגיעה שלישיית "חור-דרה" - אלה/לי/אירינה, והסתבר לנו שגם הן עשו שופינג מכובד בטאוור בטיילת, והגיעו עם שלל חינני ביותר. אחרי שאלדד הגיע והתרשמנו מאוד מהקעקוע החדש והעדיין-תלת-מימדי שלו הופתענו מאוד לראות את שאנטי-באנטי (עמית) ואת פמלייתה, והם הצטרפו אלינו. באיחור קל אך בכל זאת בהדר ובגאון הגיעה ענת ואז עשינו את דרכנו לאחד מהמקומות הפחות זוהרים של תל אביב סיטי - למעלה (ליד השירותים).בערך בזמן הזה היה לנו טלפון אחד מגיא וטלפון אחד מאלכס, והיה נחמד מאוד שהיתה השתתפות (קצת חלקית) גם שלהם במפגש. התיישבנו באופן הכי טבעי שבעולם בצורת מעגל של קבוצת תמיכה, והתחלנו עם סבב היכרות קצר ומשעשע, ואז הגענו למיין איבנט - האטרקציה! הגרלת שלב הבתים הראשון נעשתה בטקסיות ורשמיות רבה ויש לציין - ללא שחיתות (כמעט). תומר גילה יכולות ניבואיות מוצלחות כשאמר שהוא יוציא את הפתק של NL ושל Rattlesnake Shake מהכובע של נלה, וכך אכן קרה! והחצי הראשון של הוועדה המארגנת (אני) דאג שהחצי השני (תומר) לא יוציא את ה-shake מהכובע, ובסוף אלה הוציאה את הפתק הנכסף. לאחר סבב תמונות משעשע למדי בשלל אתרים ובשלל תנוחות(?) התחלנו לשוטט בעקבות נלה שלקחה אותנו למחוזות בלתי מוכרים וזה השלב שבו התחלנו להתפזר איש-איש לביתו. התחלנו ללכת לכיוון פסטיבל הבירה שהיה בגן צ'ארלס קלור בטיילת, ואני בכלל לא יודע אם זה נחשב ת"א או יפו (אולי ת"א-יפו?), ובסופו של דבר נשארנו נלה, תומר, ענת, שני (חברה של ענת שהצטרפה אלינו) ועבדכם הנאמן. שילמתי 11(!) שקל לכוס בירה ולא 9 (גנבים מושחתים), וסעדנו, חוץ מנלה (בשר זה רצח) את ליבנו עם המבורגר שערב לחיכנו ושהיה יקר באופן שערורייתי. עזבנו את פסטיבל הבירה לקראת 11 והצלחנו להשיג אוטובוס הביתה. אז כמו שאמרתי קודם - מי שהגיע הרוויח, ומי שפיספס את המפגש, אז... פשוט פיספס... להתראות במפגש פורום אירוסמית' הבא!