מפגש הפורום ה-IV !! ~שרשור~

crazy dude 87

New member
איך זה יכול להיות!!

לא רציתי לפתוח שירשור חדש בשביל זה.. תומר אולי אתה יודע את התשובה הורדתי הופעה של אירו' מאוסקה מ-99 ובאמצע ההופעה ג'ו פרי שר את stop messin' around איך זה הגיוני?...

AeroSlash

New member
אם אני לא טועה...

אז השיר הוא עוד מהזמנים שבהם הוציאו את פנדורה, הוא פשוט לא נכנס... החליטו להכניס אותו בבובו.. תקנו אותי אם אני טועה...

Aeroguy

New member
תשובה

אירוסמית' עשו את השיר בהופעות מאז 93, והוא נוגן ברוב הופעות הלהקה מאז. פנדורה יצאה ב-1991, ואין לה קשר לStop Messin, כל החומר שבה הוקלט בין השנים 1966-1982. כשהם הלכו להקליט את בובו, הם החליטו לעשות לשיר גירסת סטודיו ראויה. למעשה, רבים לא יודעים שהשיר כבר שוחרר בדיסק רשמי קודם לכן: באוגוסט שנת 1994, יצא בספרד דיסק של 5 שירים בחברת Geffen, שנקרא BASICO. הדיסק כלל הופעה אקוסטית של אירוסמית' מרדיו במדריד ביוני אותה שנה בת 5 שירים: Train, Cryin' Stop Messin', Edge, Walk This Way . הדיסק יצא במהדורה מוגבלת וחולק מתנה לרוכשים הראשונים של ביג וונס.

AeroSlash

New member
אוקי, אני טועה...

בדיסק פשוט רשום: Recorded by Marti Fredricsen at Pandora's box א הנחתי שזה מימי פנדורה, טעות שלי

AeroSlash

New member
חחחחחחחח../images/Emo70.gif רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

באחד מספרי ה-Walk this way שקיבלתי יש פגם, בעצם לא ממש פגם [הוא לא מפריע כלל], החלק הלבן של התמונות כפול, כל דף מופיע פעמיים... פשוט שמתי את שני הספרים יחד וראיתי שבספר אחד הלבן יותר עבה פי 2... חינני ביותר...

AeroTom

New member
בהחלט חינני.לא שמתי לב גם...

אז יש לך פעמיים כל תמונה היסטורית ומדהימה שיש שם בספר... התמונה שם אגב לדעתי הכי יפה ושהכי הייתי רוצה שתהיה לי אותה ממש בגדול בחדר נמצאת די באמצע שם באחד העמודים בצד שמאל למטה עם הכיתוב מתחת: Rehearsing at the fenway theatre, 1972 כולם מכוונים את הכלים בתחילת הדרך וסטיבן עם המפוחית בפה מול המיקרופון...תענוג. אני ממש מקנא בכם אגב שאתם הולכים לקרוא אותו בפעם הראשונה.זה כל כך כיף. לא לשכוח לקרוא בקפידה את עמוד 81 ו-82 שסטיבן מסביר את הנימה ההיסטוורית של Rattlesnake ואחר כך המשפט ההיסטורי שהוא צעק לעבר ג'ו יום אחרי זה... לא הרבה אחרי זה בעמוד 111 (וקצת לפני ואחרי) מסופר על ההופעה הראשונה אי פעם ויש שם כמובן את הסט ליסט ההיסטורי. אבל כך הספר אדיר וכל מילה שם זהב. קריאה חיננית ביותר! אם הספר הזה היה חנות...

AeroSlash

New member
לא רק פעמיים...

דפדפתי בחלק הלבן המדובר וראיתי שבאיזה צורה לא מובנת כל דף חוזר לפחות פעמיים על עצמו ויש כאלה שאפילו 3, כמובן יש את האלה שמופיעים רק פעם אחת וביניהם התמונה החלומית שלך... ואם כבר מדברים על תמונות איך הגיוני שהתמונה שנקראת Steven Tyler tunes Joe Perry's guitar, 1973 היא משנת 1973??? סטיבן נראה בדיוק כמו שהוא נראה בימי הבובו, אולי בימי ה-JPP, כלומר הוא נראה שם אחרי גיל 50... האם זאת רק אני או שבאמת יש טעות בספר?? וסתם לידע כללי אני בעמוד 30, יש לי הר כביסה לקפל ובלגן ע-נ-ק לסדר אבל אני פשוט לא יכולה להפסיק...

AeroTom

New member
הוא דווקא נראה די צעיר שם...../images/Emo4.gif

תאמיני לי,זה לא טעות.ואת רואה-רק עם הזמנות מסוכן מסויים מקבלים בונוסים כמו כמה וכמה עמודים של תמונות...
וואו,הפרולוג בהתחלה מאוד מרגש.זה רק הולך ומשתפר...

AeroSlash

New member
נכוןןןןן....

אני חושבת אני אלך על ההצעה לעשות על זה בוק ריפורט, אולי בדרך גם המורה שלי תשכיל קצת, ריגשו כמה שורות בספר ממש... במיוחד שתי הפסקאות האחרונות בפרולוג... אגב, נכון שהליצן בהדעתי הקודמת חינני והמשעשע ביותר

aeroboris8

New member
זה יהיה אדיר...

גם אני קיבלתי את הספר כשהייתי בי"ב רק שאצלי עברו כבר כמה שנים מאז... וגם אני עשיתי בוק ריפורט על הספר והמורה שלי ממש התלהבה הזמ ואחר כך הצגתי את העבודה לפני כל הכיתה... דרך אגב- הספר באמת רק הולך ומשתפר אחרי המבוא המגניב גם ככה

AeroSlash

New member
מה עם הלק על הציפורניים?

אני אף פעם לא שמתי לב שסטיבן שם פס שחור באמצע כשהוא היה צעיר, בשום תמונה לא ממש ראיתי את זה, האם אני כבר כל כך סנילית שאני לא מבדילה בין הגילאים

SaintJohn

New member
הועדה המארגנת מוסרת בוקר טוב לכולם!

אז הנה מה שלי יש לספר על המפגש: הגעתי לדיזנגוף סנטר לקראת 17:00 ומצאתי את בוריס בסטימצקי. הגענו לדיסק סנטר ואכן גילינו להפתעתנו הרבה מחסור חמור ביותר באלבומים של אירוסמית'. האם דיסק סנטר היא כבר לא יקירת הפורום? יש עוד הרבה חנויות שעומדות בתור וחושקות בתואר הנכסף והיוקרתי הזה... בכולופן, לאט-לאט הגיעו להם תומר ונלה שעשו שופינג ב"חור בשחור", אחריהם הגיעה שלישיית "חור-דרה" - אלה/לי/אירינה, והסתבר לנו שגם הן עשו שופינג מכובד בטאוור בטיילת, והגיעו עם שלל חינני ביותר. אחרי שאלדד הגיע והתרשמנו מאוד מהקעקוע החדש והעדיין-תלת-מימדי שלו הופתענו מאוד לראות את שאנטי-באנטי (עמית) ואת פמלייתה, והם הצטרפו אלינו. באיחור קל אך בכל זאת בהדר ובגאון הגיעה ענת ואז עשינו את דרכנו לאחד מהמקומות הפחות זוהרים של תל אביב סיטי - למעלה (ליד השירותים).בערך בזמן הזה היה לנו טלפון אחד מגיא וטלפון אחד מאלכס, והיה נחמד מאוד שהיתה השתתפות (קצת חלקית) גם שלהם במפגש. התיישבנו באופן הכי טבעי שבעולם בצורת מעגל של קבוצת תמיכה, והתחלנו עם סבב היכרות קצר ומשעשע, ואז הגענו למיין איבנט - האטרקציה! הגרלת שלב הבתים הראשון נעשתה בטקסיות ורשמיות רבה ויש לציין - ללא שחיתות (כמעט). תומר גילה יכולות ניבואיות מוצלחות כשאמר שהוא יוציא את הפתק של NL ושל Rattlesnake Shake מהכובע של נלה, וכך אכן קרה! והחצי הראשון של הוועדה המארגנת (אני) דאג שהחצי השני (תומר) לא יוציא את ה-shake מהכובע, ובסוף אלה הוציאה את הפתק הנכסף. לאחר סבב תמונות משעשע למדי בשלל אתרים ובשלל תנוחות(?) התחלנו לשוטט בעקבות נלה שלקחה אותנו למחוזות בלתי מוכרים וזה השלב שבו התחלנו להתפזר איש-איש לביתו. התחלנו ללכת לכיוון פסטיבל הבירה שהיה בגן צ'ארלס קלור בטיילת, ואני בכלל לא יודע אם זה נחשב ת"א או יפו (אולי ת"א-יפו?), ובסופו של דבר נשארנו נלה, תומר, ענת, שני (חברה של ענת שהצטרפה אלינו) ועבדכם הנאמן. שילמתי 11(!) שקל לכוס בירה ולא 9 (גנבים מושחתים), וסעדנו, חוץ מנלה (בשר זה רצח) את ליבנו עם המבורגר שערב לחיכנו ושהיה יקר באופן שערורייתי. עזבנו את פסטיבל הבירה לקראת 11 והצלחנו להשיג אוטובוס הביתה. אז כמו שאמרתי קודם - מי שהגיע הרוויח, ומי שפיספס את המפגש, אז... פשוט פיספס... להתראות במפגש פורום אירוסמית' הבא!

AeroTom

New member
משהו חשוב על דיסק סנטר--

כמו שאמרנו וחלק פה חשבו שזה מוריד מה-הילה של החנות בזה שרוקנו אותם כמעט לגמרי. אני רק יזכיר שדיסק סנטר לא נהפכה ליקירת הפורום רק בגלל זה שהיו לה המון דיסקיםן ישנים ומחירים מעולים.הסיבה העיקרית לתואר יקירת הפורום הגיע אליה בזכות ה-29 במרץ 2004. היום בו כולנו התאכזבנו ואף אחד לא מצא את בובו בשום מקום ואז באותו היום בסביבות 21:30 בערב הם התקשרו אלי ואמרו לי שיש להם אותו ושומרים לי,ויום אחרי פתחו את החנות כבר ב-9:45 והיה לי אותו בידיים.והם היו מאוד נחמדים בעניין ושמרו גם לנלה וגם לגיא ואופיר שהגיעו אחר הצהריים. להזכירכם לטאוורים בובו הגיע בערך שבוע או יותר אחרי זה... אז ה-29 במרץ היא הסיבה היותר גדולה שבגללה החנות הזאת קיבלה את התואר יקירת הפורום.וכמובן היא תמשיך להיות ככה ללא עוררין תמיד לא משנה מה יהיה לה בחנות של אירו...

Xboy123

New member
שמח שנהניתם ../images/Emo13.gif

בעע הכי מבאס אותי שלא הכרתי את החדשים האלה (ענת, עמית, אירינה...) וכבר לא נשארו דיסקים של אירו' בשום חנות בשביל שאקנה
ומבואס כי אני רוצה את הספר הזה.. רוצה! אגב המפגש הבא, שבטח יהיה בעוד כמה חודשים, יהיה שוב בדיזנגוף סנטר... לא רוצה עזריאלי ולא שומקום אחר!!!

למעלה