מפגש הפורום ה-IV !! ~שרשור~

Xboy123

New member
מפגש הפורום ה-IV !! ~שרשור~

אהלן אהלן אהלן! איך היה במפגש בדיזנגוף סנטר ביקירת הפורום?! (או שעוד לא התחשק לכם לחזור עדיין
) שתפו אותי ואת כל השאר שלא הגיעו (ואני ביניהם
) בכל מה שהתחרש, בכל מעשיכם, מחשבותיכם, ספרו על האנשים החדשים שהכרתם, על מה דיברתם, מה קניתם
והכל הכל הכל!!

AeroSlash

New member
../images/Emo41.gif היה הכי סבבה שיש ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה מפגש אחלה אחלה אחלה, נהנתי מאוד מאוד, למרות שכמות האנשים הייתה יותר קטנה מאשר במפגש הקודם, היינו 11 אם אני לא טועה... אז ככה, הסיפור [שלי] מתחיל מהתרחבות האירו-קולקציה שלי... אני, לי ואירינה הגענו לת"א בסביבות השעה 13.00, אחרי טיולים וסיורים כאלה ואחרים בתחנה המרכזית, ירדנו לקומה 4, לקו 4 של "דן" במטרה להגיע ל"טאוור רקורדס" במגדל האופרה ולים [כמובן], נכנסנו לנו ל"טאוור", ההתרגשות גוברת, הדיסקים בדרך אלינו, גרפנו את Aerosmith, Get your wings ו-Live Bootleg ב-100 ש"ח [מחיר מציאה
]... (אגב, למוכר די יצאו העיניים מהחורים כשהוא ראה שאני קונה 6 דיסקים של אותה הלהקה, שני שטים של 3)
בכל מקרה, אחרי ביקור קצר בים, הלכנו לדיזנגוף, שם מול יקירת הפורום פגשנו את נועם, נלה, בוריס ותומר [אם אני לא טועה]... נכנסו ליקירת הפורום, ראינו שהחנות התרוקנה לגמרי, נשאר להם מבחר עלוב של דיסקים של אירו ומייקינג אוף פאמפ אחד ויחיד, ובכלל אני חושבת שצריך לפטר את העובד של החנות שלבוש כולו בשחור ונראה כמו מכפשה מבלייר, הוא העיז להתערב איתי בקשר למי יותר מוצלח: אירו או גאנס, גם כן, משחק אותה יודע הרבה... אחרי זה עלינו למעלה, ישבנו לנו במעגל על הריצפה, מסירת הספרים לידינו נערכה באותה הזדמנות ודיבורים כאלה ואחרים... שוב, היה ממש ממש ממש ממש ממש אחלה
כבר אמרתי שהיה ממש אחלה
עשינו הגרלה לאופן בו יסודרו השירים בשלב הבתים [תוך כדי זלילה, גילו לי שיש לי קואורדינציה לאכול ולבחור בו זמנית]... אני חייבת לציין שתומר חולה וזקוק לאשפוז דחוף... מה זה לעשות בוק לדורי?! אוקי גם נאפר אותה?! בכל מקרה, הצטלמנו המון, ולא רק אנחנו, גם החפצים המושחתים והמושחתים פחות של כמה מהנוכחים קיבלו תמונה... אחר כך יצאנו לגג, שוב עשינו כמה תמונות ולאחר טיול קצר בסנטר עצמו נפרדנו... ועכשיו לתודות:
ע-נ-ק-י-ת לענת על ה-RIAHP
רבה לתומר על הספרים
ל"טאוור רקורדס" שבזכותו יש לי עכשיו על המדף את שלושת המופלאים |!!
ליקירת הפורום למרות שלא קניתי בה כלום היום, אבל שומדבר עןד לא אבוד...
לנלההתאמצה מאוד לגרום לי להתקף לב כשהיינו בגג, נו באמת, אנשים פה עם פחד גבהים, תתחשבו
ו-Last but not the least
לבוריס על זה שהעדיף את WTW מאשר את קרייזי
לכולם על המפגש המעולה
ו-
על אורך ההודעה...

Xboy123

New member
בעע קיצר הפסדתי המון :/

אז אני רואה שדיי נהניתם
וקנית דיסקים יא ביץ' לא קטנה... זה מה שאני מחכה לו כבר המון זמן.. לקנות דיסקים!!! אוף
טוב נו במפגש הבא שבטח ייערך עוד חצי שנה, אולי אבוא :/. איזה ספרים קיבלת מתומר? WTW? ולא מקנא על הRIAHP.. לא אהבתי בעע... בוריס.. קבל ממני מכות!!!
קרייזי רולז! נלה נלה נלה.. חחח לא הייתי מסרב שנלה תעשה הרבה יותר מלהפחיד אותי בהפה מהגג
ולא משנה אורך ההודעה.. ככל שיותר ארוך יותר טוב
תודה על השיתוף!

AeroTom

New member
ובכן-

אכן היה מפגש משעשע ביותר. היינו באמת 11 (12 אם מחשיבים את דורי כמובן שהייתה בכל המפגשים). אלו השמות: אני,נועם,אלדד,נלה,אלה,לי,אירינה,ענת,בוריס,עמית וחברה של עמית שלא ממש כתבה בפורום אבל הצטרפה אלינו גם. ובכן בזמן שאלה,לי ואירינה קנו את אירומית',GYW ו-Bootleg ב-100 ש"ח בלבד בסדרת תפוז אני חיכיתי לי לנלה בסנטר והלכנו לחרו בשחור ומצאתי לי עוד תקליט לאוסף-Toys in the attic. רק Rocks ו-GYW חסרים לי עכשיו לכל תקליטי ה-70... חזרנו לסנטר,נועם ובוריס היו שם.שוחחנו ולאט לאט הגיעו אלה-לי-אירינה ואלדד ובערך ב-17:40 שכבר אמרנו מה קורה עם ענת בדיוק היא הגיעה (בדקה ה-90 כמו במשחקי הטורניר כמובן).ואז גם עמית הגיעה ועלינו למעלה,שוחחנו,ההחלפה של הספרים נעשתה רשמית ובדקתי את הכסף והוא לא מזוייף.יפה מאוד. על לא דבר אגב,קריאה חיננית ביותר תהיה לכם! זה ספר גדול מהחיים. אחרי ההחלפה דורי הוצגה כמובן למי שעוד לא ראה (זה נהיה נוהל קבוע) וגם NL הוצג כמובן. אחרי ששוב עשינו מעגל מכורים (הפעם יותר משעשע) האטרקציה של הערב התחילה שהיא הייתה כמובן-הגרלת שלב הבתים של אירו-ליג 2004 בשידור חי וישיר בהשתתפות חברי הפורום! כמובן שאני זה שהוצאתי את הפתק של NL ו-Rattlesnake יצא לו אחרון (אלה לקחה לי את הכבוד לקרוא בשמו בקול,מושחתת...). תוצאות הבתים כמובן יפורסמו ממש עוד מעט כולל התוצאות הסופיות של משחק ההזדמנות השניה. אחר כך הסתובבנו ועשינו סט תמונות משעשעות ביותר שיפורסמו אחרי שיופתחו ממש בקרוב ויעברו במהירות את סינון הוועדה המארגנת. אה,גם גילינו שלאירינה יש מצלמה מושחתת בדיוק כמו לנועם! כמובן ששניהם מוציאות תמונות מטושטשות.אך נראה בכל זאת איך יצאו התמונות משם. אחרי זה הסתובבנו ואז לאט לאט כבר התחילו ללכת ולבסוף נשארנו אני,נועם,נלה,ענת (פלוס חברה של ענת שהצטרפה אלינו) ואז התחיל ה-Extended forum meeting (או בתרגום חופשי-ההדרן של הפגישה) שהתרחש בפסטיבל הבירה בטיילת ביפו: היה חביב מאוד.שוחחנו ליד הים,נועם קנה לו כוס בירה ב-9 ש"ח (לפרוטוקול יירשם שאני שתיתי רק שלוק קטן) וגם ענת וחברתה שתו קצת.לא השתכרנו אבל גם אכלנו קצת ודיברנו על אירו כמובן ומה יהיה בשנת החופש,סרטים וספרים קלאסיים (תירס חם,חמישה בלונים ועוד
) ועוד. לקראת 23:00 התחלנו לצעוד בחזרה הבייתה. ענת וחברתה עוד נשארו (שני היה שמה? כבר לא זוכר),נועם תפס את האוטובוס שלו באמצע הכביש ורץ אליו בריצה ש-פורסט גאמפ היה מתגאה בה ואני ונלה חיכינו איזה שעה לאוטובוס ואני לבסוף הגעתי לביתי הקט קצת אחרי חצות וחצי... אז בקיצור-ההודעה הזאת הייתה די ארוכה (אך חיננית?) והמפגש היה מוצלח ביותר לפי דעתי. או במילים הרשמיות-אם המפגש היה חנות...

Xboy123

New member
גרר לא רוצה לא רוצה!!! אני רוצה

להחזיר את הזמן אחורה ולבוא!!
ומי זה/זאת דורי?!?! אגב 1: מי זה עמית? אגב 2: איך לעזאזל אשיג את הספר אם ארצה ואם אני לא יכול מאמאזון?! (והפעם ברצינות
) אגב 3: אם הייתי יודע שהפסטיבל בטיילת ביפו הייתי בא לבקר
(זה נמצא 20 דקות הליכה מהבית שלי)

AeroTom

New member
תיקון טעויות*:

אירוסמית'* חור* בשחור... אני חייב להתחיל לעבור על ההודעות המהירות לפני שאני שולח... ועוד תיקון טעות-דורי הייתה כמובן בכל המפגשים שהיא הייתה יכולה להיות בהם מאז שהגיעה אלי. "חולה וצריך אישפוז" אלה?? אני סך הכל תמים ומשעשע...
הזמנה הבאה-אלבומים שחסרים בארץ משנות ה-70 המופלאות?
(ואני רוצה שיירשם בפרוטוקול שיכלתי לקחת 5 שקל עמלה אבל סירבתי וחיפשתי עודף עד שמצאתי...) וענת באמת הפגינה נדיבות גדולה,מי ייתן ויהיו עוד מעריצים כמוך (הרגשתי חבל קצת שהיא לא קיבלה תמורה אז תרמתי 10 אגורות).אנחנו פורום מאוד מפרגן שעוזר מאוד בהשלמת דברים למי שזקוק

Bastet

New member
ארג...מושחתים. כולם מושחתים...

אל תשימו לב...סתם שיגעון רגעי

AeroSlash

New member
רגע, אני היחידה ../images/Emo35.gif

אני היחידה פה שמחליפה חוויות?? מה, שיכורי הפורום עוד לא חזרו מפסטיבל הגולדסטאר?

Xboy123

New member
אההה רגע רגע...!

מה האטרקציה שהובטחה לכם במפגש?!?!

crazy dude 87

New member
היה סבבה

היה נחמד רק חבל שלא היו הרבה אנשים ו-אלה או לי לקחו לי את הדיסק שכמעט סיים לי את האלבומים!!!! night in the ruts היחיד שחסר לי והוא או אצל אלה או לי.... אוףף מבאס

AeroSlash

New member
הוא אצל לי המושחתת!!!

היא עוד נפנפה אותו מולי בשיא החינניות כדי לזרוע לי מלח על הפצעים... ואכן, תומר מאוד רצה לקרוא להוציא את ה-shake, אבל באופן חינני ביותר אני הייתי זו שהוצאתי אותו, שווקא אני שלא מבינה את השיר הכי משהו...

AeroSlash

New member
ועוד משהו שנשאר די לא ברור מהמפגש..

למה צריך להיות בן 26 בשביל לאכול חומוס

AeroSlash

New member
ובהזדמנות זו אני מוסיפה:

התמונות לא יהיו לפני יום ראשון
.. אבל איך שהם יגיעו ליד מבטיחה לסרוק מיד...

Bastet

New member
העישון הפאסיבי בת"א...הרג אותי.

הייתי כל כך מעוצבנת שלא ראיתי את עצמי כמו שאני באמת...זה היה כל כך מעצבן. אבל אתם...אתם עשיתם לי את היום אנשים

למעלה