../images/Emo41.gif היה הכי סבבה שיש ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
היה מפגש אחלה אחלה אחלה, נהנתי מאוד מאוד, למרות שכמות האנשים הייתה יותר קטנה מאשר במפגש הקודם, היינו 11 אם אני לא טועה... אז ככה, הסיפור [שלי] מתחיל מהתרחבות האירו-קולקציה שלי... אני, לי ואירינה הגענו לת"א בסביבות השעה 13.00, אחרי טיולים וסיורים כאלה ואחרים בתחנה המרכזית, ירדנו לקומה 4, לקו 4 של "דן" במטרה להגיע ל"טאוור רקורדס" במגדל האופרה ולים [כמובן], נכנסנו לנו ל"טאוור", ההתרגשות גוברת, הדיסקים בדרך אלינו, גרפנו את Aerosmith, Get your wings ו-Live Bootleg ב-100 ש"ח [מחיר מציאה
]... (אגב, למוכר די יצאו העיניים מהחורים כשהוא ראה שאני קונה 6 דיסקים של אותה הלהקה, שני שטים של 3)
בכל מקרה, אחרי ביקור קצר בים, הלכנו לדיזנגוף, שם מול יקירת הפורום פגשנו את נועם, נלה, בוריס ותומר [אם אני לא טועה]... נכנסו ליקירת הפורום, ראינו שהחנות התרוקנה לגמרי, נשאר להם מבחר עלוב של דיסקים של אירו ומייקינג אוף פאמפ אחד ויחיד, ובכלל אני חושבת שצריך לפטר את העובד של החנות שלבוש כולו בשחור ונראה כמו מכפשה מבלייר, הוא העיז להתערב איתי בקשר למי יותר מוצלח: אירו או גאנס, גם כן, משחק אותה יודע הרבה... אחרי זה עלינו למעלה, ישבנו לנו במעגל על הריצפה, מסירת הספרים לידינו נערכה באותה הזדמנות ודיבורים כאלה ואחרים... שוב, היה ממש ממש ממש ממש ממש אחלה
כבר אמרתי שהיה ממש אחלה
עשינו הגרלה לאופן בו יסודרו השירים בשלב הבתים [תוך כדי זלילה, גילו לי שיש לי קואורדינציה לאכול ולבחור בו זמנית]... אני חייבת לציין שתומר חולה וזקוק לאשפוז דחוף... מה זה לעשות בוק לדורי?! אוקי גם נאפר אותה?! בכל מקרה, הצטלמנו המון, ולא רק אנחנו, גם החפצים המושחתים והמושחתים פחות של כמה מהנוכחים קיבלו תמונה... אחר כך יצאנו לגג, שוב עשינו כמה תמונות ולאחר טיול קצר בסנטר עצמו נפרדנו... ועכשיו לתודות:
ע-נ-ק-י-ת ל
ענת על ה-RIAHP
רבה ל
תומר על הספרים
ל
"טאוור רקורדס" שבזכותו יש לי עכשיו על המדף את שלושת המופלאים |!!
ל
יקירת הפורום למרות שלא קניתי בה כלום היום, אבל שומדבר עןד לא אבוד...
ל
נלההתאמצה מאוד לגרום לי להתקף לב כשהיינו בגג, נו באמת, אנשים פה עם פחד גבהים, תתחשבו
ו-Last but not the least
ל
בוריס על זה שהעדיף את WTW מאשר את קרייזי
לכולם על המפגש המעולה
ו-
על אורך ההודעה...