מפגש הסטייק ת"א
המסעדה הזו קיימת למעלה מ-40 שנה ואני מעולם לא ביקרתי בה... עד שבוע שעבר.
כן, אינני "בתול מפגש הסטייק" יותר - ככה אני... אוכל ורץ לספר לחבר'ה.
לקוח שאני מאד מחבב, התעקש לקבוע שם פגישה, "אין על החומוס שלהם" אמר. אז הלכנו.
מסתבר שהבחור מגיע כבר שנים, פעם בשבוע למסעדה, מתחיל בצלחת חומוס ואז פותח שולחן. סוג של מסורת.
מדובר במסעדה גדולה, מעוצבת (בטוב טעם כלשהו) והומה באנשים. ישבנו שם קרוב ל-3 שעות ולא היה שם רגע אחד מת. כל הכבוד להם!
פתחנו כמובן בחומוס (אם אני לא טועה 22 ש"ח - הוא שילם) - הגיעה צלחת עם יציקת בטון - קצת חמצמצה ומתובלת מאד. לא רע אבל גם לא בדיוק טוב. הוא חיסל את הצלחת, אני סיימתי חצי שישב לי בבטן עד סוף היום.
אני כנראה בן אדם של חומוס יותר קליל ופחות אגרסיבי - בסגנון חליל, אבו חסן או אבו האני בג'לג'וליה. משהו בחומוס שלהם לא תקשר טוב עם הבטן שלי ועם בלוטות הטעם שלי.
את הלקוח שלי החומוס הזה אפילו לא דיגדג - אז הוא פתח שולחן עם כל מיני סלטים/שיפודים/ותוספות.
טעמתי קצת פרגית שהיתה עסיסית אך שוב, בעלת תיבול דומיננטי מדי, קבב רומני שלא התקרב לקרסוליים של הקבב של פרסקו ברחובות וכמה סלטים סטנדרטיים.
לסיכום: לא נראה לי שביוזמתי אגיע שוב למקום - זה לא גרוע, אבל בסגנון הזה, יש טובות יותר!
המסעדה הזו קיימת למעלה מ-40 שנה ואני מעולם לא ביקרתי בה... עד שבוע שעבר.
כן, אינני "בתול מפגש הסטייק" יותר - ככה אני... אוכל ורץ לספר לחבר'ה.
לקוח שאני מאד מחבב, התעקש לקבוע שם פגישה, "אין על החומוס שלהם" אמר. אז הלכנו.
מסתבר שהבחור מגיע כבר שנים, פעם בשבוע למסעדה, מתחיל בצלחת חומוס ואז פותח שולחן. סוג של מסורת.
מדובר במסעדה גדולה, מעוצבת (בטוב טעם כלשהו) והומה באנשים. ישבנו שם קרוב ל-3 שעות ולא היה שם רגע אחד מת. כל הכבוד להם!
פתחנו כמובן בחומוס (אם אני לא טועה 22 ש"ח - הוא שילם) - הגיעה צלחת עם יציקת בטון - קצת חמצמצה ומתובלת מאד. לא רע אבל גם לא בדיוק טוב. הוא חיסל את הצלחת, אני סיימתי חצי שישב לי בבטן עד סוף היום.
אני כנראה בן אדם של חומוס יותר קליל ופחות אגרסיבי - בסגנון חליל, אבו חסן או אבו האני בג'לג'וליה. משהו בחומוס שלהם לא תקשר טוב עם הבטן שלי ועם בלוטות הטעם שלי.
את הלקוח שלי החומוס הזה אפילו לא דיגדג - אז הוא פתח שולחן עם כל מיני סלטים/שיפודים/ותוספות.
טעמתי קצת פרגית שהיתה עסיסית אך שוב, בעלת תיבול דומיננטי מדי, קבב רומני שלא התקרב לקרסוליים של הקבב של פרסקו ברחובות וכמה סלטים סטנדרטיים.
לסיכום: לא נראה לי שביוזמתי אגיע שוב למקום - זה לא גרוע, אבל בסגנון הזה, יש טובות יותר!