מפגש היר-קון

מפגש היר-קון

(עכשיו נפרסם את זה פה כמו שצריך
) מפגש בטעם של פעם. אנחנו מתגעגעים לימי המפגשים הפשוטים והיפים, אז החלטנו לעשות מעשה! מדובר במפגש בפארק הירקון, רק החברים מהקהילה, בלי יותר מדי בלאגן. זה אמור להיות מפגש רב-קהילתי, וכל תת קהילה בקהילת האנימה והמנגה הישראלית מוזמנת! אתם מוזמנים לעזור לנו ולפרסם בעצמכם בכל מקום שאתם מכירים, כדי שכמה שיותר אנשים יבואו :) מדובר ביום חמישי, ה-12 בפברואר. אנחנו יודעים שזה יום לימודים, ושיש כאן גם אנשים עובדים וחיילים, אז המפגש יתחיל בשעות אחר הצהרים (פשוט תתאמו עם החברים). בינתיים אין מניעה להעביר את המפגש ל-10 בפברואר, יום הבחירות, אבל אנחנו מעדיפים שלא. אנחנו מעודדים אתכם גם לבוא בקוספליי, כנראה תערך אפילו תחרות עממית קטנה עם פרסים. בנוגע למזון, אתם מוזמנים להביא אוכל מהבית לעצמכם ולחברים אם אתם רוצים, או לקנות באזור הפארק. כמובן שלא יהיה קייטרינג
לפרטים נוספים: http://yarcon.jiyuu.org/ דף הפייסבוק של האירוע תזמינו את כל מי שאתם מכירים!

CibiHeart92

New member
איזו מורחתילד את

אז לא יהיה קייטרינג של עוגות הבית פירות מקולקלים ומיצי קריסטל כמו בתל כביר! אז מה?!

Apushu

New member
אמג מורות חיילות בתל כביר!

אני לא חושבת שאני יכולה לראות שוב סנדוויצ'ים אחרי ההקפצה האחרונה ;A;

CibiHeart92

New member
לפחות לידור עזב, לא? XD

מי בכלל נשאר שם אחרי החצי שנה הזו? (חוץ ממיכל ז''א)

Apushu

New member
חבל שלידור עזב בחיי

לידור יצא גבר גבר. דנית הבננית מזעזעת את השועלים O_O היא כזאת צהובהההההההההההההההההההההההההההה

CibiHeart92

New member
גם לידור היה צהוב XD

היא בטח סתם צעירה או משהו תגידי עדן עדיין בצפ''ה?

Apushu

New member
לא כמוה, הוא העלים עין מהרבה דברים סג

אני לא ממש בבסיס הרבה , ובטח שלא בצ"פה. אם כבר זה או במשרד ת"ש או בשלישות... אני רק יודעת שלידור המש"ק והנש"ק האינפנטיל עדיין לא השתחררו. זה נראה כמו נצח עד שלידור ישתחרר לול. וכן, היא צעירה טילים, אבל היא פשוט..גבר גבר כזאת XDD בחורילה O_O

CibiHeart92

New member
אה נו, הבסיס מתמלא בהן לאט לאט XD

למה עזבתי דווקא עכשיו...? נו טוב ולידור המש''ק ישתחרר ביולי הבא XD תגידי תודה שלא סבלת אותו בטירוקורס! הנצנץ האינפנטיל הזה >_>

Apushu

New member
למזלי הוא לא המשק שלי

יש לי משקית חדשה (השלישית כבר סג ) היא ממש חמודה 3>

CibiHeart92

New member
וואלה

תגידי תודה תכלס לי היה מש''ק יותר גרוע מלידור בזמנו (אלכס המפגר הזה..)

Apushu

New member
לא הכרתי O:

אבל תמיד יש נפילות במרחב הזה O_O לא נורא, העיקר שהצלחתי להשיג מקוצר למטווחים D::::

CibiHeart92

New member
מה אכפת לי מקוצר

ברגע שעברתי לצפ''ה היו לי מפקדים הגיוניים מספיק לא לשלוח אותי למטווחים בכלל XD מי נותן נשק לחיילת עם פטור משמירות?! ומזלך שלא הכרת את אלכס. בלרינה רוסי מפגר...

Apushu

New member
שאלה

אלכס הוא רוסי בלונדיני ענק כזה? שרוך אדום? (צפ"ה) כי אם כן, הוא זה שתידרך אותנו במטווחים XDDDDDDDD הוא דיי מעצבן XDDD

למעלה