מפגש היום!

לכולם תהנו במפגש

יש לי שאלה לכולם ראיתי הרבה פורומים עושים מפגשים אתם לא מפחדים להתקל באנשים שאתם מכירים רק דרך המסנג"ר? או הפורום?אחרי הכל במציאות וירטואלית שום דבר לא אמיתי היה לנו אחד באתר היכרויות שהתחפש למפקד סיירת מטכ"ל ושכב עם הרבה נשים וגנב את כספם,שיתופו איתו פעולה כמה חברים בתפקידים כמו נהג,חייל,ועוד כמה -כל זה היה בתכנית של אמנון לוי. והיה לנו את הפדופיל אפי מחשבים שגם נפגש בפורום של אוהדי כדורגל כפר סבא.ובטח יש עוד מלא התחזויות באנרטנט. שלא תבינו אותי לא נכון! אני בעד מפגשים חברתים אך בכל זאת זה קצת מפחיד אותי להתקל בכל מיני אנשים שאולי היו ...רוצחים חחחח או שבכלל הם אנשי עסקים.שאלתם את עצמכם שאלה כזו פעם?

שאלת את עצמך פעם..

מי זה באמת האיש שיושב לצידך בעבודה? האם בשעות אחה"צ הוא רוצח סחיר... תכלס אזרח, האופציה של לסכן את עצמך קיימת בכל מקום. נכון להיום, פגשתי אנשים מקסימים, שאין לי ספק שחלקם יכנסו לרפרטואר ה-איזה מזל שהעולם הוירטואלי תרם להכנסתם לחיי.. תמיד יהיו אנשים חולניים/שרוטים תמצא אתה את השם המתאים ביותר, שעושים שימוש באינטרנט. אבל רובו הוירטואלי של האינטרנט הוא אנשים נורמלים ומקסימים שאנחנו פוגשים בחיים האמיתיים. אתה תהייה זה שיחליט לאיזה כיוון שאתה מעדיף ללכת- לפחד מהלא נודע, או להסתקרן מהחיובי שבלהכיר אנשים חדשים..

ישנו הבדל בין המציאות לויטואליות

במקום עבודה באמת האיש לצידי יכול להיות נוכל רמאי וכדומה.. ויכול להיות איש מקסים עם הזמן לומדים להכיר. במציאות מדומה אפשר לבנות לך "תדמית משופרת"וגם להפגש בכל מיני מפגשים אני תמיד דוגל בשיטה של קפדהו וחשדהו. מי יודע אולי יום אחד אגיע לאחד המפגשים של הפורומים רק כדי לראות כיצד מתנהלים כל המפגשים.

בניית תדמית..

לא שמעת על אנשים שסיפרו במקום העבושדה שלהם דברם שלט היו ולא נבראו... כן, בכל מקום יש את הג'יפה שלו... כבדהו וחשדהו, אחלה רעיון, אבל זה לא אומר שאתבה צריך גם להסתתר ממנו שמא...

שמעתי ,וזאת בדיוק הכוונה!

בעבודה אתה מכיר את האנשים ויודע לזהות מה שקר ומה אמת כאן במציאות הוריטואלית קשה לגלות את האמת! איך את מסבירה את זה-- על הנשים שנפלו בפח לאותו "מפקד סיירת מטכ"ל?" ויש עוד הרבה מקרים.. היום אני יכול להיות בדמות המשעשע המצחיק,מחר בדמות המליונר,מחרתים אני בכלל פולטקאי-מדיני שעובד במשרד האוצר.ואין סוף דמויות כמו בחג פורים.. ואחרי שקראתי שכולם ישבו בשולחנות וכול אחד אמר על עצמו נראה לי כמו מפגש גמילה ממשהו אולי גמילה מהבלוגים
אני כבר חשבתי שכולם הולכים לבלות ותוך כדי כך מכירים אחד את השני..

Puzzluna

New member
תבלו ותהנו.... ../images/Emo140.gif

אנחנו נשב פה בחושך.... ונחכה לדיווחים.

phizik

New member
אווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

תקוע בעבודה......גרררררררררררררררררררררררררררררררררררר קיוויתי קיוויתי ציפיתי ציפיתי ונתקעתי נתקעתי. תבלו ותחגגו. פזיק - הנטחן האולטימטיבי .

ק י ק ה

New member
טופ, אני יוצאת לאסוף חברה ולהתקרבן

מקוה לדווח בשעה 2:00 מינימום ולא ב -20:00

advak

New member
לא פייר....

כ"כ רציתי, אבל בסוף לא הסתדר... אני בטוחה שאתם נהנים שם, עושים חיים ומכירים אחת את השני. מבטיחה פעם הבאה להראות את פרצופי, ואף יותר מזה...

galshen

New member
היי גלית זה גל

אז אני חדש כאן. היה מאוד נחמד לפגוש את כולם ולכן אני מצטרף לפורום. גלית, שוחחתי איתך בקצרה כמה דקות לפני שהלכתי יחד אם אחי שי וידידתינו דורית ואני לא מוצא את הכינוי שלך למרות שאמרת שאת גליתה אשמח אם תוכלי לשלוח לי, שאוכל לצוטט איתך. אחלה יום שיהיה לך גל

למעלה