מפגש היום!

בכייף אבוא ואשמח לראות עם אני

מחליף דיעות ומיהם התמונות או הפנים שאחרי המילים. נ.ב. לא ראיתי עדיין בדיוק מי וכמה מגיעים ואם המפגש עדיין בתוקף אני בכל אופן אהיה שם ואשמח לפגוש את כולם. אוהב מהלב.

Jen74

New member
עד עכשיו נמנעתי מלהגיב לך

אבל אני חייבת להגיד שמכל האנשים שאמרו שיגיעו אתה האחרון שאשמח להיפגש איתו היום!!! אתה כל כך שלילי שזה מתחיל להיות מאוד לא מעניין לקרוא אותך. הציניות נשפכת מההודעות שלך וגם הכינוי שבחרת לעצמך מקבל טון ציני לאור ההודעות שלך בנוגע למפגש, אשר אתה לא טרחת ולא נקפת אצבע לקיומו. אולי לא תבוא? מצטערת, הייתי חייבת להגיב כי זה מתחיל להיות מעצבן.

../images/Emo127.gif מסכימה איתך jen

שיבוא, שלא יבוא, זה לא ממש משנה לי, שיעשה כאוות נפשו אבל ההודעה שלו בהחלט היתה מיותרת.

תגובות נוספות יתקבלו בברכה!

תודה לכן על המחמאות לא חשבתי אחרת היה ברור לי מלכתחילה שהנכן מעונינות בגברים בלבד תודה!!!!

ברור ש

אני מעוניינת בגברים בלבד, אם הייתי מעוניינת באישה הייתי פונה לפורום הכרויות אחר...

אז איך את מסבירה את עצם העובדה

שאתן מתעקשות על נשים בלבד? הרי טרחתם להטיס את כל הזכרים ולהדיר את רגליהן משם ועדיין מודה לך על ההתנצחויות שבודאי מוסיפים לכבודך בפורום.

אוהב...

ראשית אל תדאג לכבודי, אני אדאג לו בעצמי. שנית, איפה בדיוק ראית התעקשות של מי מנשות הפורום על סילוק גברים מהמפגש ? תראה לי בבקשה על מה מדובר.

צר לי

לאכזב אותך ואת חברתך לא חושב שאני צריך להתייחס להתבטאויותיכן ברשת. בכל מקרה הבנתי היטב את המסר ואני בטוח שכמוני הבינו אחרים לא התעלפתי ואני עדיין שורד גם אחריכן. מאחל לכם כל טוב אושר שמחה וחיים טובים. אוהב מהלב.

מעניין...

עכשיו כשביקשתי שתצביע על עובדה שתאשר את האשמתך אותנו בחרת ב"לא חושב שאני צריך להתייחס להתבטאויותכן ברשת"?
אושר, שמחה וחיים טובים גם לך. ילדהאישה.

אויי אוהב יקר,

כמה עצוב לי לראות אותך מגיב כך, מבלי לנסות להבין, שהן, וגם אני רוצות לראות במילותך אופטימיות לקראת המפגש, ולא דכדוך וחוסר אמונה בנו. אני ממש מרגישה נעלבת, ולא ממש אוהבת. והערה קטנה ואישית ממני, למרות חוסר החיוך שיוצא ממקלדתך בשרשור הזה, ואולי בגללו, ממש מרגישה צורך להעיר לך על הדביבון. ממש גרם לי להחסיר פעימה מה
. לא ציפיתי מאדם אוהב שכמוך להיות כל כך לא נחמד לזולת. אוהבת מהלבת שקצת נעלבת

מה שאתה עדיין מתקשה להבין

זה שחוסר העניין הוא אישי לחלוטין. אל לך להתעטף בבני מינך כמקור ביטחון. הם לא הביאו איתם את הראייה הקוטרית והטרחנית משהו לפורום, כל הטרחנות היא על גבך וגבך בלבד! אבל כמובן, כבר ראינו שאתה אוהב מהלב להכליל ולקטר, זה עוזר לך להסביר לעצמך, למה כווווווווווווולם לא בסדר, ואתה כן. העיקר שאתה מאושר.

זה עניין של מציאות

לא של הגשמות. אבל כפי שנאמר בעולמנו הקט, אשרי המאמין. ואיש באמונתו יחייה. אושר ועושר בריאות וכושר

צר לי אוהב מהלב, הנה לך ייצוג גברי

ואל תתפלא, אני תומך במאה אחוז עם כל מה שכתבו פה אלייך. אתה בהחלט חוצה גבולות, אין לך אפשרות להבדיל בין טוב לבין רע- מבחינתך כל מה שאתה רואה- זה את השלילי, ואם אתה לא רואה אותו- אתה מחפש אותו בכח. אני ציני לעיתים קרובות מתובל בהומור- אבל רחוק רחוק רחוק מהציניות שנודפת מהתגובות שלך והרבה הרבה פחות שלילי ממך. עד עכשיו התאפקתי מלהתערב לך בתגובות אבל באמת מספיק. לא מבין את הקטע, סורי.

נימשון

New member
אם יתקבלו בברכה אז הנה לך אחת נוספת

לאף אחת פה אין את הזכות להגיד לך ולדעתי גם לבקש ממך לא להגיע למפגש היום. אני חושבת שזה היה לא לעניין, לא מנומס ולמעשה זה סוג של מעשה שבל יעשה אבל........................... אני בהחלט מסכימה פה עם חלק מהבנות שהתגובות הציניות שלך ושההאשמות שלך כנגד הנשים כאן לגמרי לא מוצדקות ואינן במקומן בדיוק כמו ההערה שהופנתה אליך. אתה רוצה לבוא, תבוא אתה לא רוצה לבוא, אל תבוא אבל תפסיק להאשים את כל העולם בכל דבר, זה באמת נמאס. נרשמו למפגש לא מעט גברים והם ממש לא צריכים לצעוק את זה מעל גבי הפורום על מנת שיופיעו בסופו של דבר במפגש ואתה יודע מה, אגלה לך משהו נוסף בסודי סודות, אנשים נפגשו פה כבר גם ללא המפגש הגדול והם גם לא באים ומפרסמים זאת. תן לדברים לזרום מעצמם, לא על הכל צריך לדון מראש ולא את הכל צריך לפרסם בפני כולם. ודבר אחרון לי אליך אוהב יקר, ביום בו אמצא לי גבר שאוהב זה ממש לא ישנה לי אם הוא דביבון או שלד מה שכן ישנה לי זה שהוא לא ידבר בזילזול לאנשים כשם שאתה עושה פה בימים האחרונים.

מצטער שאני לא יכול להגיע...

מאחל הצלחה לכולם במיפגש...
ודרך אגב...אפ'חד לא העיף או הטיס אותי מהמפגש הזה..פשוט לא יכול היום. בכל מקרה, כל הכבוד לקיקה על הארגון - מגיעה לה לפחות איזה דייט מדליק (.
) אחרי הערב הזה אז תסדרו לה משהו...

למעלה