מפגש האלווין....

saarshemer

New member
מפגש האלווין....

אז יום חמישי מתקרב ועדיין אין את כל הפרטים הנחוצים.... שעת הגעה אני מניח שיהייה נוח בשעות 19:30 ~ 20:00.....לא? עקב מזג האוויר שצפויי להיות גשום ה"אירוע" לא יכלול את החצר, אז אני דיי צריך ספירת ראשים .... מבחינת כיבוד... אני יכול לארגן כיבוד בסיסי ושתייה בעלות בסיסית אך שוב....אני צריך מספר משוער אנשים ראנדומאלים.....כל עוד אין התנגדות של שאר האנשים אני מניח שאני אאשר כניסה....רק שלא יזעיקו משטרה אח"כ...P ; מבחינת מזון....יש מנגל....ועוד רציני....יש פיצריה זולה יחסית באיזור, אפשר להכין מראש כל אחד משהו.... רק צריך להגיע פרטים על הגעה נמצאים כאן וכאן ושאלות אפשר להפנות אליי בפייסבוק קווים שמגיעים מת"א הם 601 ו605 של נתיב אקספרס ומוניות שירות נתניה-ת"א שאלות טענות מענות?

Mana Sama

New member
הממ..

מגיעה אליך בצהריים,מביאה כסף ואם צריך אז גם אכין משהו. טבעולים אני אבזוז לך מהמקרר. צריך שאני אביא משהו מהבית מלבד הבגדים ששכחת אצלי?

CibiHeart92

New member
אני עדיין בדילמה קלה

לגבי איך שאני חוזרת, אבל הסיכוי הגעה שלי די גבוה כי אני אשנא להחמיץ אתכם P:

Lady_Voldemort

New member
מאוד רוצה להגיע

לא בטוחה איך זה יקרה, אבל נראה לי שכן. אם לא יהיה לי איך לחזור הבייתה אשמח להשאר לישון עד שתהיה תחבורה ציבורית. יכולה להכין משהו או להביא איתי משהו... וקוספליי הממ אני לא אבוא עם אחד כנראה.

saarshemer

New member
סעמק

תני לי את הפייסבוק ותקבלי הזמנה.... חשבתי שהזמנתי את כולם....

happy berry

New member
D:

אבל לא אשמתי שאחרתי כלכך, יכולתי להיות שם כבר בשמונה. אלמלא היה לי חוש כיוון כלכך דפוק, ולא הייתי פונה לכיוון ההפוך לחלוטין, ואז הולכת שעה ברגל ומוצאת את עצמי בדורה. בחושך. בגשם. לבד. .......

למעלה