מפגש בשבוע הבא במרכז

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מפגש בשבוע הבא במרכז

מי שרוצה להגיע, ורק מי שרוצה להגיע פרטים במסר. תלוי במספר המשתתפים.

ben3211

Member
מאגי בוקר טוב....

עדיין ממתין למסר עם הפרטים לגבי המפגש....חלפו יומיים מהבקשה הראשונה. להמתין עוד? בגלל התור הארוך?

magy

New member
ס-י-כ-ו-ם --------------

התקבל אצלי מסר אחד בלבד.........על רצון להשתתף במפגש. זהו. ככה זה נראה. אפשר להבין אנשים שלא רוצים להכנס למעורבות רגשית אבל קשה להבין שאנשים חוששים ממפגש פנים אל פנים. זה - עוד לא קרה לי. שבת שלום!!!!!!!

בלסימה

New member
צרפי אותי גם בשימחה../images/Emo189.gif

כידאי להפגש במקום כלשהו עם אווירה נינוחה,בית קפה פתוח עם צימחיה,או ליד ים,או מקום שיש בו מופעים קלים, מקום שיתרום למיפגש, אני לדוגמא חברה בפורום לאמנות,אנחנו יצרנו מיפגש במוזאון ת"א,היה כיף אמיתי נוצר חיבור מידי ועכשיו בתוך הפורום הקשרים התפתחו להרבה יותר פתיחות וחמימות, ממליצה מאד על מיפגש בצורה תרבותית עם פתיחות וללא ציפיות מיותרות, איי אפשר לדעת לאן זה יכול להוביל אולי יצאו מזה זוגות אם לא מיד אולי בהמשך,יש לנו נושא משותף של מציאת שותפ\ה לחיים. אז יאאלה לתחיל להניע,

surbar

New member
מגי אני חדשה כאן ו........./images/Emo35.gif../images/Emo20.gif

לא ברור לי איפה המסר שאת טוענת פרסמת עם הפרטים של המפגש? אני ממודיעין ואין לי רכב אבל אשמח מאוד להיפיגש אם אנשי הפורום אשמח לקבל התחייסות ותשובה ממך בתודה

magy

New member
אי הבנה

כתבתי שמי שרוצה להגיע למפגש, הפרטים יהיו רק במסרים. ישבתי וחיכיתי למסרים כדי לבדוק את ההענות. והגיע רק מסר אחד. כולם הבינו שאני שולחת להם מסרים? הרי ביקשתי לפנות אליי כדי שאדע כמה אנשים רוצים להשתתף. כנראה שהניסוח לקה בחסר ולא הבנתם.

סינדי 55

New member
שבת שלום !

מצטרפת למרות שהרב כאן נשים.
יהיה מפגש
אם כן,הכלילו גם אותי ברשימה. תודה!

למעלה