מפגש אצל אודליה

12אניהיא

New member
אני צנועה?????????

אז טעית

מנוליס

New member
מיפגש הבא אצלך נוטיס .

ציפור לחשה לי שיש לך בית גדול ואפשר להזמין כ100 אנשים אזה תתחיל לתכנן את המפגש הבא.

notis12

New member
מנוליס "המפגש "

מנוליס ננושא מתבשל על האש ..... אנא התעזר בסבלנות ...

Nava5

New member
../images/Emo73.gif פאדי, תחשוב על...

שרטוט מפת דרכים כדי שיקל עלינו בהתמצאות.

Nava5

New member
אמנם../images/Emo163.gif

כבר הגבתי, אבל שכחתי לשאול: לאן נעלמו כל בקבוקי ה"מי-עדן"??? המוצא הישר מתבקש להודיע לפורום*********

Kurupt

New member
צפור קטנה לחשה

לי ש... מי שמעונין לשמוע צריך לשלוח לימסר

מפגש הפורום - ע נ ק - תודה לכולכם !

טוב, בטח אני אשמע כבר שגרתית, כי מה כבר לא נאמר על הערב המ ש ג ע עם משפחתה של אודליה החיפאית המקסימה שאירחה אותנו - אירוח כזה שהוא מנת חלקם בד"כ של אחמ"ים. אין, פשוט אין מה לומר - האהבה, הפרגון ובל נשכח את הצד הגסטרונומי שהיה מ...טעים פשוט ללקק את האצבעות ולשכוח לערב אחד מיוחד מהדיאטה ! זוהי הפעם הראשונה בה נטלנו חלק במפגש (כייף למי שזכה לכך בעבר... )ואיך אפשר שלא להתפעל ולהתרגש מהאהבה והאהדה והחברות הנפלאה שנוצרה במהירות בין חברי הפורום - לא תיארתי לעצמי שיכולה להיווצר כזו הרמוניה .. קראתי בהסמקה קמעא את מה שכתבו קודמי על הקטע המוסיקלי - באמת עם כל הצניעות ומכל הלב - קטונתי ... ואוסיף ואומר - תודה לכם חברים על האפשרות שנתתם לנו להנעים יחד איתכם - כי בלעדיכם מי אנו ... (ומצטרף לכל מילה גם אושיק ...ובטח גם יוסי הקלידן יסכים איתי) ערב בלתי נשכח, כייף להתעורר בבוקר שלאחרי ... (איך שזה נשמע ... חה..חה ..חה..). רוצה להודות לכל אחד ואחד באופן אישי ולתת חיבוק גדול לכל אחד מכם - כל מילה שאומר לכל אחד מכם רק (ובאמת כך) תקטיןולא תביע באמת את מה שרוחשת אני כלפי כל אחד מכם !!! לכן אסיים ואומר כי אני אוהבת אתכם מכל הלב ואצפה ואייחל למפגש הבא - אולי בירושלים.. מה דעתכם ???? תמשיכו ל"דבר" מוסיקה טובה כמו שרק אתם יודעים,ובקיאים (מדהים עד כמה חברי הפורום - בקיאים)ותהנו מכל רגע .. שלכם, איילה הוד

F a d i

New member
איילה הגדולה../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

פאדי - אין כמוך בעולם !

אח ... הגעגועים כבר מציפים אותי ! עוד דבר טוב לאחר המפגש, רציתי לעדכנך כי השיר: "סופר סטאר" שלי הושמע כמה פעמים ברדיו ירושלים, וכבר קיבלתי תגובות מחברים ! צור קשר - להשתמע! המשך יום נעים! איילה

פאדי - שכחת להוסיף משהו !../images/Emo24.gif

וכמה חבר'ה ודאי ירימו גבה (ושלא תטעו גם אתכם אני אוהבת) אך שכחתי להוסיף איזשהו סמייל לתגובה הקודמת שלי לפאדי . פאדי - תודה על הפרגון קבל אלף

../images/Emo25.gifיאסו איילה...

מרגש לקרוא את מה שכתבת.. אכן כל מילה נכונה היה גדול ענק ובלתי נשכח! מאיה!

אהלן - יווניה שלנו! ../images/Emo24.gif

היי מאיה ! תודה, תודה ושוב תודה גם על השתתפותך אתמול בערב. מקווה שנהנית (בטח שמת לב שאני בעניין משוב של הבעת רגשות..). באמת מכל הלב - מאחלת לך את כל האושר ורוגע ושלווה ...
המשך יום נעים! איילה

מפרגן ,לפורום

כיף ליקרוא כמה שנהינתם בחג. למרות שלא יכולתי להגיע אני חש כאילו הייתי איתכם,התיאורים הנפלאים של חברי הפורום עושים חשק למיפגש נוסף.שמח שנהינתם...יאסו לכל הפורום.

ThaGaPa

New member
איזה רוח התנדבות-ממש מרחיב את הלב

באמת ! את ההישג הגדול של אודליה מזה שהמפגש הצליח-כבר רואים בשטח- בטוח שיהיו עוד הרבה מפגשים בעתיד איזה יופי -ההתנדבות לארח -והרשימה הולכת וגדלה.

notis12

New member
איילה הוד

כמו שכבר אמרת גם זה אולי ישמע מאוד שגרתי . אבל את באמת חמה מתוקה ומקסימה בעלת קול מדהים . בלעדיך לא היה המפגש הזה ממריא ... את וחברייך: אושיק על הבוזוקי ויוסי הקלידן . וכמובן את עם כל העוצמה ואנרגיה החמה שאת משרה סביבך גרמתם לערב המפגש להגיע לרמה כזו . על כך אומר בשמי ובשמם של כל המשתתפים/פות תודה מכל הלב . נ.ב. גם אתמול בלילה ב"ממילא" מאוד נהנתי מה"שאו" שלך ... יש לך את זה בהצלחה בדרך .

shabtai2

New member
תודה לך איילה ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

כמה שהיית מקסימה קולך הנפלא עשה לנו את הערב המלווים שלך היו.... נפלאים תבטיחי ללוות אותנו גם במפגשים הבאים??? להת', שבתאי.

איזקיס

New member
אודליה:כ-ל ה-כ-ב-ו-ד!!!!!!!!!!!!!

אז ככה חברה: רק לפני שעה נכנסתי הבייתה(אחרי יומיים של טיולים)וחיכיתי לרגע בו אכתוב כמה מילים(סליחה,התכוונתי למחברות או ספרים)כי אין די לתאר איזו שימחה והנאה הייתה לי ולכולם!!! לך אודליה וכן לכל משפחתך מגיע את הכי הכי שבעולם על ערב מצויין שטרחת ועבדת עליו כה קשה.הייתה לי הרגשה בדרך מבאר-7 שאני הולך לפגוש משפחה חמה ואמיתית ואכן דבריי התאמתו.כל הכבוד לאיילה,אושיק ויוסף שהעניקו שירה ונגינה מקצועית ביותר לפאדי שמאוד אהוב ,לחיים עם מצב רוח מרומם ביותר,לענת (מנהלת מקסימה),לשמואל 16 ואשתו עם לב מאוד חם,לנאוה-5 החייכנית,לנוטיס,לאברהם אבינו היחיד,לשבתאי-2,נהנתי לשוחח איתך,לסאגפו, ללולודיה,מאיה יוניה וכן לכל החברים. יש לי תמונות(בדיגיטלית) שיפורסמו ואני רוצה להעלות ואת זה יעשו שמואל או פאדי.חכו בסבלנות! אני מקווה שנוכל בהזדמנות קרובה לראות קלטת וידאו שצילמתי ועל כך בטח נדבר בהמשך באחד המפגשים הבאים שיבואו עלינו לטובה! שוב המון תודה ו...חברה,אני אוהב אתכם מכל הלב,נהנתי מכל רגע והיה שוה שלכם אורי

F a d i

New member
אורי אתה איש יקר

היה לי מאוד נעים להכיר אותך (אנשים אתם צריכים לפגוש אותו כדי להבין-בא עם כזה מצב רוח,שמחת חיים ויש לו ידע די מרשים,ידיעת השפה (והוא למד לבד באנטרנט),יודע ת'שירים והמילים בעל פה..ממש גדול) היום דיברתי עם אנשים שהיו במפגש והזכרנו אותך...לטוב כמובן! ואי ואי אצלך הפאידחות כפולות ומוכפלות (גם דיגיטלית גם ווידאו..
) ידידי תהיה בקשר לילה טוב

למעלה