חברה, מה, כולכם התעוררתם לפני...
טוב זה לא חוכמה, אני עוד הלכתי לחוף הים בחיפה ביציאה מהעיר (כאילו שעדיין לא הספיק לי הערב אצל אודליה) לראות ולשמוע מעט יוונית מרמי יהודה, לאחר הערב הגדול המושקע והייפייפה שארגנו טרחו ועמלו אודליה ומשפחתה הנהדרת "האם והאחים" על המאכלים, הסלטים, השתייה ומי העדן שהייה אדום ולבן הפעם כיאה לחג השבועות, והערב הנפלא שהעניקו לנו שלישיית הנגנים "נשמת הבוזוקי" איילה הזמרת, אושיק הבוזוקאי, ויוסי הקלידן, זאת הייתה חוויה פשוט נדירה, אני חושב שאם אני לא טועה ובצניעות לא, שזו הפעם הראשונה שנעשה ניסיון בעזרת שלישיית נגנים זו לערוך ערב שירה בציבור למי שעדיין לא חווה דבר זה לא נשמע בארצינו, ומי שלא ראה את שמחת "אודליה וחבורת הפורום הגדולה לא ראה שמחה מימיו" מה עוד ניתן לומר ולא נאמר, אה, בטח תודות לכל חברי הפורום שהיו אודליה, ענת-אניהיא12,איילה, מאיה גליקריה, איזקיס,אברהם אבינו האחד והיחיד ואשתו, נוטיס12-13-14, סאגאפו, שמואל16 ואשתו ירדנה, מאקיס אריה, יעקב ואשתו, ויואב SYSYV ואשתו רחל,שבתאי2,ונאווה 5...אם שכחתי מישהו אנא סליחתכם זה כנראה בגלל ההנג-אובר שאני שרוי בו עדיין, חכו כשאתעורר מהחלום היווני, בטח אזכר בחברים הנוספים...שוב תודה, תודה, תודה... ואם מישהו שאל על התמונות, אני צילמתי תמונות סטילס ווידאו, לגבי הסטילס, רק ביום חמישי כשאחזור לתפקוד אעלה אותם למחשב בעזרתו האדיבה של "שמואליק" "אני מקווה, כי אני הולך לראות עוד הופעה נוספת של "נשמת הבוזוקי" עוד הלילה" וכולם מוזמנים כולה בירושלים למי שלא מכיר את הכתובת "מועדון ממילא" כל העולם מכיר...לגבי הוידיאו אני מכין לגרב ורודה את התיעוד כפי שהבטחתי לה, ולאודליה (אדון מלקה) איך לא...ולסיום חברה לא משנה מה יש בחיים האלה, חייכו הרבה, צחקו הרבה, ושימעו מוסיקה כל חייכם, ותראו איזה צבע יקבלו חייכם...