מפגש אצל אודליה

מפגש אצל אודליה

בוקר טוב לכל המתעוררים,גם אנשי מודיעין הגיעו בשלום מהמפגש אצל אודליה,היה מרגש ומושקע,תודה רבה רבה לאודליה ולאמא שלה שטרחו השקיעו והניבו תוצאות מקסימות לערב נפלא,מי שלא הגיע הפסיד,מקווה שנמשיך במפגשים הללו ובפעם הבא במרכז הארץ.....וגם ירושלים בא בחשבון חג שמח

מפגש הפורום...

בוקר טוב גם לך אברהם אבינו היחיד! אתמול היה מפגש פורום אצל אודליה המקסימה בחיפה והיה ממש מושקע ועם הרבה חום ואהבה אפילו זמרת הייתה שם עם בוזוקאי וקלידן היה מקסים אז כמו שאמרתי ובטוח שכולם יגידו היה גדול! אודליה,תודה רבה רבה את גדולה מהחיים שעשית את זה כל כך יפה ומושלם.. נהנתי מכל דקה באמת היה כיף לא רגיל. יאסו אודליה!!! כל הכבוד!!!

12אניהיא

New member
יאסו אודליה../images/Emo24.gif

המון המון תודה על הערב המושקע. היה ניפלא וכייף שוב לפגוש חברים ולהכיר חדשים. תודה לאיילה ולאושיק שהנעימו לנו את הערב... הייתם גדולים. ושוב תודה לאודליה ואימה על ההכנות ועל המאמץ לעלות ערב יפה שכזה. חג שמח לכולכם

sysyv

New member
../images/Emo39.gifתודה לאודליה ולכל בעלי היוזמה

על ערב ומפגש של בעלי האהבה המשותפת. אודליה ואמא רינה שהשקיעו את הנשמה באירוח מופתי ו]פתחואת הלב והבית בפני כולם. לחברים שבאו ממרחקים ולא היססו מהדרום מירושלים ומהמרכז. אנשים שנפגשים פעם ראשונה פנים אל פנים וכל אחד מוצא עניינים משותפים עם מישהו וממשיכים בקשר לעתיד. ותודה מיוחדת לאחראים על ההפתעה הזמרת אילה דורי ואושי על הבוזוקי וקלידן אז הבנתי שאבגי ופאדי יזמו ותודה לאילה שהסכימה להגיע (גם כן ממרחקים) ונתנו לנו את עיקר הכיף של הערב.

Nava5

New member
חבל על הזמן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה עננננננננננקקקקקקקקקקקקק! גם אני חזרתי בשלום לירושלים, ב"ה, עם עצירות התרעננות --- עייפה אך "מבסוטה"! ראשית, אלפי תודות לאודליה על היוזמה הברוכה, וכן לאמה ולאחיה על הטירחה הרבה שטרחו לקראת בואנו ובמהלך המפגש. כל המטעמים היו מטריפים וטעימים
שנית, שמחתי להכיר אתכם ולהיווכח אילו אנשים חמים, חברותיים מפרגנים אתם. כמובן, מי שלא נכח באירוע - מוטלת עליו עדין "חובת-ההוכחה"..... היה שמח!!! אפילו אני, שלא חשבתי שארגיש נוח לרקוד, קמתי והתנועעתי לקצב ולמלודיית המוסיקה הסוחפת >>>> כאילו אני עומדת בביתי. תדעו שזה משהו!!! תודה גם לאיילה המקסימה בעלת הקול החם והערב, תודה לאושיק אשר על הבוזוקי וליוסי על האורגן -- הנגינה היתה מקצועית, יפה ומדויקת. בקיצור חבר'ה, מי שלא היה איתנו, הפסיד בגדול, ואני מקווה שנפגש עם כולכם במפגשים הבאים! אניהיא מתכננת מפגש אצלה (במרכז), ואחריו נשקול גם אנו, הירושלמים, איזה ערב... קיבלנו תידלוק מצברים להרבה זמן
שלכם... נאוה

shmuel16

New member
אלבום תמונות מהמפגש אצל אודליה !!

כל הכבוד לאודליה שטרחה והכינה מפגש כזה גדול ומוצלח. לא נרבה במילים ונלך ישר לתמונות שמדברות בעד עצמן !!

F a d i

New member
היה ענק!!!!!!

בוקר טוב לכם התעוררתי לפני כמה דקות...זה היה פשוט כיף אחד גדול...אין מילים! קודם כל,תודה גדולה וענקית לאודליה שלנו,לאמא שלה ולאח ולכל המשפחה הנהדרת הזו שפתחו את הלב ואת הבית,הכינו דברים שחבל על הזמן ועשו לילה שעוד נזכור להמון זמן תודה לא פחות גדולה לכל האנשים שהיו אתמול..והנה הסיפור: בהתחלה הגיע איזקיס הגדול,והוא הגיע מבאר שבע,ועל זה צריך להוריד לו את הכובע...איזה בן אדם גדול...הגיע מצויד בשתי מצלמות (אחת של ווידאו עם סטאנד-ממש מקצוען)..ובעיקר הגיע מצויד עם המון מצב רוח אחריו הגיעו הירושלמים (בעצם החלק הראשון),ההפתעה של הערב שהכנו אני וחייםאבגי2 לאודליה ולכל האורחיםלהקת "נשמת הבוזוקי" עם איילה ואושיק הוד ויוסי ואשתו וכמובן חיים אבגי שמלווה אותם לאורך כל הדרך (תרתי
)) איזה ערב הם נתנו לנו...חבל על הזמן...בחלום הכי וורוד שלי לא חלמתי שזה יהיה ככה...אושיק מפליא בנגינה,נותן "סולואים" כמו שצריך,אין אין חבל על הזמן...אולי חיים יכתוב איזה שיר על זה...יוסי קלידן גדול שמוסיף המון...ואיילה הו איילה...מה אגיד ומה אומר?!אישה זמרת נשמה משהו משהו..איזה קול..מזמן לא נהניתי ככה...תודה רבה לכם אחריהם הגיעה עוד אחת שגם בפניה צריך להוריד את הכובע,NAVA5,שגם היא הגיעה מירושלים,לבד,ונדמה לי שהיא הכי חדשה בפורום מבין אלה שהיו אתמול אז נאווה המון תודות לך שהגעת ומאוד שמח שנהנית אחריהם הגיעו מירושלים,רמת גן ומודיעין:נוטיס12 הגדול,מאיה גליקריה,אניהיא12 המנהלת שלנו,אברהם אבינו האחד והיחיד ואשתו (שאותם אני פוגש בפעם הראשונה) וסאגאפו שהיום כבר נמצאת ביוון (נאחל לך נסיעה טובה ונעימה ותעשי חיים)...אחר כך הגיעו שמואל16 ואשתו ירדנה,מאקיס אריה הגדול עם יעקב ואשתו וחברים ויואב SYSYV ואשתו רחל ואחר כך הגיע גם שבתאי2 מוותיקי הפורום עם חבר בקיצור היה שמח...אושיק ואיילה נתנו הרבה שירי זבקיקו (איזו נגינה יש לאושיק הזה..תהיה בריא אחי)... ומה עוד נותר חוץ מלאחל שוב חג שמח ולהת' בשמחות יאסאס תפוזניקים
(למי ששאל על תמונות-אני מנותק מהעולם כי הפלאפון שלי החזיר ציוד (מיד אקח אותו לטיפול)-אבל התמונות הן אצל חיים,שמואל ואיזקיס (חח היו שם שלוש מצלמות דיגיטליות ושתי מצלמות ווידאו-וואלה הפקה הולכים עם זה לערוץ 10
)אז לא לדאוג תמונות בטח שיהיו) יום טוב

חברה, מה, כולכם התעוררתם לפני...

טוב זה לא חוכמה, אני עוד הלכתי לחוף הים בחיפה ביציאה מהעיר (כאילו שעדיין לא הספיק לי הערב אצל אודליה) לראות ולשמוע מעט יוונית מרמי יהודה, לאחר הערב הגדול המושקע והייפייפה שארגנו טרחו ועמלו אודליה ומשפחתה הנהדרת "האם והאחים" על המאכלים, הסלטים, השתייה ומי העדן שהייה אדום ולבן הפעם כיאה לחג השבועות, והערב הנפלא שהעניקו לנו שלישיית הנגנים "נשמת הבוזוקי" איילה הזמרת, אושיק הבוזוקאי, ויוסי הקלידן, זאת הייתה חוויה פשוט נדירה, אני חושב שאם אני לא טועה ובצניעות לא, שזו הפעם הראשונה שנעשה ניסיון בעזרת שלישיית נגנים זו לערוך ערב שירה בציבור למי שעדיין לא חווה דבר זה לא נשמע בארצינו, ומי שלא ראה את שמחת "אודליה וחבורת הפורום הגדולה לא ראה שמחה מימיו" מה עוד ניתן לומר ולא נאמר, אה, בטח תודות לכל חברי הפורום שהיו אודליה, ענת-אניהיא12,איילה, מאיה גליקריה, איזקיס,אברהם אבינו האחד והיחיד ואשתו, נוטיס12-13-14, סאגאפו, שמואל16 ואשתו ירדנה, מאקיס אריה, יעקב ואשתו, ויואב SYSYV ואשתו רחל,שבתאי2,ונאווה 5...אם שכחתי מישהו אנא סליחתכם זה כנראה בגלל ההנג-אובר שאני שרוי בו עדיין, חכו כשאתעורר מהחלום היווני, בטח אזכר בחברים הנוספים...שוב תודה, תודה, תודה... ואם מישהו שאל על התמונות, אני צילמתי תמונות סטילס ווידאו, לגבי הסטילס, רק ביום חמישי כשאחזור לתפקוד אעלה אותם למחשב בעזרתו האדיבה של "שמואליק" "אני מקווה, כי אני הולך לראות עוד הופעה נוספת של "נשמת הבוזוקי" עוד הלילה" וכולם מוזמנים כולה בירושלים למי שלא מכיר את הכתובת "מועדון ממילא" כל העולם מכיר...לגבי הוידיאו אני מכין לגרב ורודה את התיעוד כפי שהבטחתי לה, ולאודליה (אדון מלקה) איך לא...ולסיום חברה לא משנה מה יש בחיים האלה, חייכו הרבה, צחקו הרבה, ושימעו מוסיקה כל חייכם, ותראו איזה צבע יקבלו חייכם...

אמרתי לכם שעוד לא התעוררתי, שכחתי

להזכיר את הגדול מכולם "פאדי"... אבל כנראה שעבורו הייתי צריך תגובה חדשה...פאדי תמשיך כפי שאתה, שמח, מפרגן, תומך, מעודד, עוזר ומחפש דרך טובה תמיד ללב האנשים...סלמתאק אחי...

|נאוה - איתך במבצע לערב המשך ! |חיב

היי נאוה !
כייף להכיר בחורה נפלאה שכמותך , אכן הינך צודקת שהיה נפלא ומי שנעדר הפסיד ובגדול. אנו הירושלמים איתך בתכנון ערב דומה כזה אצלנו - עוד נדבר על כך ... תודה על המחמאות. את נהדרת . מוזמנת ליצור קשר ולהגיע לבקרנו (ירושלמית שכמותך...) יום טוב, איילה

Nava5

New member
איילה מתוקה../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif

הכיף כולו שלי!!! אגב, אצלנו אומרים על מפגש שכזה: "הייתי צריכה לנסוע עד חיפה בלילה> בחושך> לבדי> כדי להכיר את ה ש כ נ ה שלי???" אשמח מאד להיות שותפה בתכנון וארגון ערב בבירה. שמרי על קשר! שבת שלום... ד"ש לאושיק... נאוה

חיים נטל על עצמו לארגן משהו גדול,

ואם איני טועה גם מפגש ביניים, האם את מצוייה בעניינים??? אני מבינה שיש פרסומים לגבי המפגש הגדול...

shabtai2

New member
אודליה נשמה יקרה שלנו ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה צריך בסה"כ בן אדם
כל התשובות שרק אפשר לחשוב עליהן מצאתי אתמול במפגש. ערב מושקע לפרטי פרטים,רצון ללא גבולות של אודליה והאמא שלה. אוירה של ביחד, כנות ופרגון הדדי ואמיתי עם אנשים נפלאים שבאו למטרה אחת מוסיקה יוונית. אלה הם מסוג האירועים שביום שלמחרת אני אומר לעצמי איזה בר מזל שהייתי שם. נשמע מוטרף? אבל זה באמת מה שאני מרגיש. תודה לכל מי שהגיע, הענקתם לי ערב נפלא והלואי שנשכיל כולנו להתמיד במסורת הנפלאה הזאת. תודה לך אודליה על הרגעים הנפלאים שהענקת לנו ואני נכנס בכיף לרשימת המארחים במפגשים הבאים, אני אוהב אתכים
שבתאי.

F a d i

New member
שבתאי ידידי בדיוק על זה חשבתי לפני

כמה רגעים איך אמרת "אני אומר לעצמי איזה בר מזל שהייתי שם" ואני חושב שאני בר מזל וגאה שאני חבר בפורום הזה... איך "איזקיס" אמר כל הזמן "וואלה משפחה פה"-כך באמת היתה ההרגשה אתמול-ולחשוב שחלק גדול מהאנשים שהיו אתמול נפגשים בפעם הראשונה..באמת כבוד לכל אחד ואחת וגם אני נכנס לרשימת המארחים במפגשים הבאים... להת'

12אניהיא

New member
אני גאה להיות חלק מיכם

לפני שנה וחצי התחלתי לנהל את הפורום הזה, האמת שהייתי סקפטית לגביו... לא האמנתי שהפורום יעלה כך. במיפגש הראשון שנערך היו אנשים אחרים והייתה מין אווירה אחרת יותר לחוצה לדעתי. אז היום אני ממש גאה בקהילה שהקמנו כאן לתיפארת כולנו יחד, באנשים הניפלאים שישנם כאן, ובחברויות שהתחילו מכאן.

notis12

New member
אודליה מאס

מה כבר לא נכתב על המפגש אצלך בבית ומה אוכל כבר להוסיף ??. אבל בכל זאת אומר לך מספר דברים : 1. לא המציאו את המילים שיכולות לתאר את רגשות התודה והערכה שיש לי ולכל מי שהיה אתמול אצלך במפגש . 2. הארגון הנפלא האירוח החם שלך ושל בני משפחתך היו מעל ומעבר לכל דמיון . 3. כמה שביתך קטן כך היה ליבך גדול להכיל את כולם ולעטוף כווווולם בחום ואהבה אין סופיים . 4. אני מאוד שמח שנטלתי חלק במפגש הזה שהיה מאוד חם מרגש ויפה . ולכל הספקניים אני תמיד אומר ואומר מי שלא מעיז לא ידע לעולם מה שהוא מפסיד . 5. לסיום אומר רק זאת אחלה אירוח, אחלה פורום, אחלה חברים וחברות. יש לנו המון אהבה להעניק בזכות המוזיקה הנהדרת הזו . והחשוב מכל יש לנו מנהלת פורום מאוד צנועה אבל גם מאוד חמה ומקסימה ... כן ירבו מפגשים כאלה ותשרור שמחה ואושר בכל בית בו אוהבים מוזיקה יוונית ... אוהב אותכם : שלמה אנג'ל

למעלה