מפגששששש

Dark14Lunatik

New member
חחחחח היינו כבר..ואני נוסעת שוב

בספטמבר.. יכול להיות שהם טסים לספרד, אבל אין לי מושג מתי..

¥Orin¥

New member
נופר, אני הולכת איתך למפגש. ו...

תעזרי לי לשכנע את אמא שלי ללכת טוב?

<<<<<<<../images/Emo110.gif../images/Emo124.gif>>>>>>>>>>>

אז... 7 קולות לעזריאלי, 2 קולות לשבעת הכוכבים. לא ספרתי את הדרומיים כי הם לא הביעו את דעתם בנוגע לתאריך. לא ספרתי גם את KOD ואת "מלאה בחורים" (טוב, אני אף פעם לא זוכרת את הכינוי החדש). תשרשרו לפה תאריכים (שוב, הכי טוב בסוף החופש), ונקבע מתישהו.

Dark14Lunatik

New member
יכול להיות שיש סיכוי שאני יבוא...

אם לשכנע את אמא שלי.. ככה תהיה לי גם דרך להגיע לשם, בגלל שאמא שלי עובדת קרוב לעזריאלי, ככה שאני יוכל איזה יום לבוא איתה לעבודה והיא תוכל להקפיץ אותי, אבל היא בטח תצטרך לבוא ולראות אותכם

SaberTooth

New member
אוגוסט כולו פנוי אצלי...

(זה לא כאילו יש לי חיים או משהו כזה...)

moriabar

New member
אבל מה נעשה בעזריאלי?

(כנראה שאני אוכל לבוא, אם יהיה משו שווה...)

wisp

New member
../images/Emo3.gif

המלאכיות של צארלי. אבל חשבתי שקבענו על הבלונדינית נוסעת לרומא??... אז חשבת.. -היי אל תדבר אליה ככה- למה מי אתה בכלל? אני זאתי שהצביעה ללא רק בלונדינית 3.1 לא דיברתי אלייך...דיברתי להוא שעושה לי פרצוף סליחה, אבל שכחתי כסף למונית, מישהו יכול להלוות לי 50 שקל..אני מחזיר...באמת!! ת'שבע רק אם את תביאילי...אני לא אוהב להישבע באמא סתם, היא חשובה לי..
נראה לי שהכי טוב זה שנגיע לשם קודם..נכיר אחד את השני (כל אחד שם וניק)...ואז נחליט מה לעשות...

Miss Pigmelion

New member
חיחיחי..עד שקלטתי מה קורה שם../images/Emo122.gif

אני חושבת שבאמת הכי עדיף להגיע לשם ולקבוע שם, שלופ, הכי טוב ככה. אם זה יוצא בתחילת אוגוסט אז אולי זה יפול לי על מפגש פורום אחר שלי, אולי זה יהיה טוב ואולי לא.

למעלה