אז... 7 קולות לעזריאלי, 2 קולות לשבעת הכוכבים. לא ספרתי את הדרומיים כי הם לא הביעו את דעתם בנוגע לתאריך. לא ספרתי גם את KOD ואת "מלאה בחורים" (טוב, אני אף פעם לא זוכרת את הכינוי החדש). תשרשרו לפה תאריכים (שוב, הכי טוב בסוף החופש), ונקבע מתישהו.
אם לשכנע את אמא שלי.. ככה תהיה לי גם דרך להגיע לשם, בגלל שאמא שלי עובדת קרוב לעזריאלי, ככה שאני יוכל איזה יום לבוא איתה לעבודה והיא תוכל להקפיץ אותי, אבל היא בטח תצטרך לבוא ולראות אותכם
המלאכיות של צארלי. אבל חשבתי שקבענו על הבלונדינית נוסעת לרומא??... אז חשבת.. -היי אל תדבר אליה ככה- למה מי אתה בכלל? אני זאתי שהצביעה ללא רק בלונדינית 3.1 לא דיברתי אלייך...דיברתי להוא שעושה לי פרצוף סליחה, אבל שכחתי כסף למונית, מישהו יכול להלוות לי 50 שקל..אני מחזיר...באמת!! ת'שבע רק אם את תביאילי...אני לא אוהב להישבע באמא סתם, היא חשובה לי..
נראה לי שהכי טוב זה שנגיע לשם קודם..נכיר אחד את השני (כל אחד שם וניק)...ואז נחליט מה לעשות...
אני חושבת שבאמת הכי עדיף להגיע לשם ולקבוע שם, שלופ, הכי טוב ככה. אם זה יוצא בתחילת אוגוסט אז אולי זה יפול לי על מפגש פורום אחר שלי, אולי זה יהיה טוב ואולי לא.