מפגששששש

מפגששששש ../images/Emo110.gif../images/Emo124.gif

כן, אני יודעת, תמיד עושים מפגשים, ותמיד אף אחד לא מגיע. אבל עכשיו יש חופש, ובטח נוכל לקבוע להיפגש מתישהו. אז ככה: המקום צריך להיות איפשהו במרכז, אני מתארת לעצמי, כי רובנו גרים שם לא? טוב, אז כרגיל, תשרשרו מקומות, וכל אחד יצביע
או
בעד מקום מסוים, והמקום שיהיה הכי נוח נקבע בו..

אני מציעה את אילת

או את המושב שלי... אבל אין שום דבר לעשות שם.. יש רק בריכה.

VVolverine

New member
../images/Emo26.gif

בתכלס לא איכפת לי, כי יש לי עניינים לסדר במרכז, ואנ גם מגיע לעוד כמה מפגשים, אז אני מניח שבשבילי זה יותר קטע של תאריך.

moriabar

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif

או שכן או שלא, מה שבטוח אולי וגם זה בספק...

Moondust

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

אני בעד עזריאלי, הכי נוח ויש רכבות. הבעיה היחידה שלי היא ההורים. בע. כלומר, נסעתי כבר ברכבת לעזריאלי, אבל זה תמיד היה עם חברות שלי... טוב, נראה כבר. עזריאלי באמת יהיה הכי טוב.

סנדרין

New member
אתה יודע שלא ../images/Emo11.gif. ../images/Emo142.gif

אבל, גאש, הורים. לשבעת הכוכבים אפשר לנסוע גם בלי סיבה מיוחדת, אבל לא נראה לי שיסיעו אותי לתל אביב בשביל חברים מהאינטרנט, רוצחים מטורפים שכמותכם. ואם כן, הם ירצו להכנס ולבדוק ולהכיר את כולם. לא יותר מדי מומלץ.

Some one new

New member
לעניות דעתי...

דווקא כן מומלץ שפעם אחת תביאי את ההורים למפגש שיכירו את כולם. תעשי שיקולים בעד ונגד - זה אולי קצת מבוכה בשבילך, אבל גם יאפשר לך להגיע למפגש הזה, וגם יקל עלייך בהרבה להגיע למפגשים הבאים. אני לא חושבת שזה צריך להוות יותר מדי בעיה לשכנע אותם לבוא פעם אחת (אני לא מתיימרת להכיר את ההורים שלך אישית, אבל אני חושבת כך). והגעה כמובן היא עניין טכני בלבד, יש אינספור דרכים לכך.

SaberTooth

New member
../images/Emo5.gif

מיד אחרי שהייתי מביא את ההורים שלי לאיזה מפגש, הייתי קובר את עצמי מתחת לאיזו אבן כבדה במיוחד... אבל זו רק דעתי.

למעלה