מפגשפורום

../images/Emo41.gifחברה'לס, נודע לי משהו../images/Emo108.gif

נאמר לי שביום שלישי ורביעי אין תחבורה ציבורים כי זה חג, זה יכול להוות בעיה
ואם הולכים לדילוג צריך להזמין ומהר כי אני ממש ממש ממש לא בטוח שיהיה כרטיסים עכשיו..

ועוד הפעם, חברה'לס!../images/Emo108.gif

קודם כל סליחה על הטעות, אמרתי שאני לא בטוח
וווווכרגע נודע לי שיש לי מבחן בהיסטוריה ביום שישי, ככה שיום חמישי אני אולי אוכל לבוא אבל לא להרבה, אני מעדיף יום אחר, אל מה שנוח לכולם..

ny22

New member
מנהל
אולי פשוט ניפגש בפארק

(למי שהבין את הרמז, יש סיכוי גדול שאני מגיע...)

כן, ככל הנראה דיאלוג בחשכה מבוטל../images/Emo108.gif

כי חלק לא רוצים/כבר היו, ובטח מאוחר מדי להזמין כרטיסים...

Rioter

New member
זיו ../images/Emo124.gif

אפשר להרים טלפון לברר פרטים? כמו באיזה יום פנוי וכו'?

באתר רשום שבכל יום../images/Emo108.gif

אבל לא יודע, פעם אחרונה שהלכתי הזמנו כרטיסים חודשיים מראש, אני לא בטוח שיהיו כרטיסים לרביעי/חמישי, וגם חלק גדול מפה לא רוצים בכלל לבוא לדיאלוג, לי אין שום בעייה, אם את רוצה לברר, 1599585858, זה הטלפון שמצאתי באתר, למרות שאנחנו צריכים להסתדר עם כל האנשים וזה

Rioter

New member
לא בהכרח להזמין,

פשוט לקבל פרופורציות לגבי מה\מי\מו.

Rioter

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יש מפגש!!!!!!!

ביום חמישי, הבנתי שכולם יכולים מלבד אסתי, וגם איתה דיברתי - יש אישור לעשות בחמישי, והיא גם תגיע! ככה.. שיש מפגש
בנוגע למיקום\תוכן ושעות - מחר בבוקר אני אתקשר ל'דיאלוג בחשכה' לגבי תיאום הביקור. אני צריכה שעד מחר בבוקר! תכתבו מי מתכוון להגיע, כדי שיהיו פרופורציות, בערך, של כמה מתכוונים לבוא. אל תתביישו להביא אחים\הורים\בני-דודים או כל מי שמתלהב מדיאלוג בחשכה, אבל להודיע :] שנשריין מקומות. בכל מקרה, אני אומרת שהטווח הוא ביין 5-20 (כן, לא הכי פרופרציונלי). אם לא יהיו מקומות ליום חמישי (בכל זאת, חג, חופש, עם ישראל שלנו מבלה!), נקבע משהו אחר. אפשר פיקניק בגני התערוכה, עזריאלי, כל דבר. ברגע שאני אדע מה נסגר עם זה, ייפתח שרשור חדש. אז אתם מתבקשים לשרשר לכאן עכשיו
! מי מתכוון להגיע (עם כמה
) ביום חמישי, והצעות למקומות\תכנים אחרים
. יאללה, מפגש כיפי ופורה לנו. ^^

Rioter

New member
בעיה בעיה בעיה!!!!

הפעילות מתקיימת בקבוצות של 10 אנשים. אז.. בואו ננסה לא להביא את כל הנספחים שהזכרתי למעלה
ליקטתי את כל השמות בשרשור, ו*במזל* יצאנו עשרה אנשים, מה, שאני גם לא בטוחה לגבי כולם. להלן -
אנכי
אסתי
מאי
נעם
זיו
ליהי
ביקי
קרן
דורין
נתאי מי כן, מי לא? TALK. נשארו 6 מקומו

למעלה