מפגשפורום

אוקיי, מפגשבועות?../images/Emo108.gif

לפי מה שאני הבנתי שבועות זה ב23/5, זה רביעי? תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו, עזריאלי? Been there, done that. הרעיון שלי : דיאלוג בחשכה - גרסאת 1299, http://www.d-in-dark.co.il/tickets.htm יש שם דרכי הגעה והכל, משם אפשר לפלוש לפארק פרק ולעשות פיקניק קטן ללא שום מנגל [כי גם אני לומד מטעויות] לי זה יכול לצאת ממש נוח כי זה מרחק אופניים מאזור (H) מה אתם אומרים? מי בא? מי לא בא? .הסיורים מתקיימים בקבוצות קטנות של עד 10 איש בקבוצה זמני הפעילות ( כולל שבתות, חופשות ואירועים מיוחדים יום א' 09:00 עד 13:00 ימים ב- ה' 09:00 עד 13:00 ו- 16:00 עד 20:00 יום ו' 09:00עד 13:00 שבת 10:00 עד 13:00 חובה לתאם את הביקור מראש אפשר להעביר את הלפיד לשיריוטר? אני לא טוב באירגונים

Super Chuly

New member
../images/Emo31.gif אני בחוץ

אני הולכת לזה מחר- לא רואה טעם ללכת פעמיים ליהי :)

Super Chuly

New member
../images/Emo45.gif! ברור! השאלה היא

אם אני אצא הביתה לחג... וזו שאוכל לענות עליה רק בשבוע הבא... ליהי :)

Rioter

New member
../images/Emo41.gif |תופסת את הלפיד| ../images/Emo41.gif שרשרו לכאן:

|רצה ומדליקה משואה| סתם, אוקע. לפני שנקבע מה \ מי \ מו, נראה איזה תאריכים אופציונליים לכל אחד ונחליט על פעילות בהתאם - אי לכך ובהתאם לזאת:
יום שלישי, 22.5.07
יום רביעי, 23.5.07
יום חמישי, 24.5.07 שכל אחד יגיב עם התאריך שנוח לו. מחר בערב \ רביעי בבוקר, ההצבעה תסגר ונתחיל לחשוב על פעילות. יאללה בלאגן, מפגשבועות יוצא לדרך!!!!!

~

אני אהיה במפגשפורום אחר ביום חמישי, אני לא בטוחה שאוכל להגיע אם זה יהיה ביום אחר ^^

Super Chuly

New member
אני מנחשת פה...

אם, ואני מדגישה שוב אם אני אצא הביתה לחג, אני מניחה שזה יהיה ברביעי-חמישי- אז אם אתם מתכננים על שעות אחה"צ המאוחרות או ערב- אז אני בעד רביעי, אם זה בבוקר צהריים כזה- חמישי. ליהי :)

Super Chuly

New member
אני אשלח לך סמס ברגע שאדע

אני מניחה שאני אדע בתחילת השבוע הבא ליהי :)

ny22

New member
מנהל
כנ"ל....

גם אותי ישחררו מהצבא, יש סיכוי שאוכל להגיע ביום רביעי....אחה"צ ככה....

למעלה