מפגשי עם " מאסטר ג'ודו"

אליקום

New member
מפגשי עם " מאסטר ג'ודו"

השקיטו השיקיטו ושימעו סיפור עדיף לשבת כדאי להנות מהצחוק. ביום שבת בבוקר בה לו המציק הקטן צילצל בטלפון ובא ללא הזמנה. זהו אחיינה של שותפתי לדירה וזה לא נבון להשפריע לישראלי ביום שבת ועוד כשהוא עסוק. בא הטיפש הצעיר ושיחק עם החליפה שלי ודיבר על איך הוא מתעניין באומנויות לחימה שאלתי אותו למה הוא לא הולך לחוגים הוא אומר שהוא גדול מידי ואני יודע הרי שזה שטויות אין מקסימום לחוגים ועוד בקפוארה מגיל 6 עד 15? ילד בן 6 לא יכול לעשות שום דבר שלא לדבר על עמידת ידיים. ואז הוא עבר לדבר איתי על איך הוא היה מאסטר גודו הצעיר. אמרתי בוא ננצץ את הבלוף עשיתי איתו כל שעולה על רוחי קרקע קלה חביקות בריחים פשוטים וואלה כלום הנער התחנן על נפשו כאילו הוא בפרייד. ילקתי אותו מחדרי מרוב תדהמה מילא ישראלי בסדר מבינים אבל ככה לשקר. אמרתי לו אין שום מצב שג'ודוקא אמיתי לא יצליח להתגבר על דברים פשוטים כאלה זה יהיה טעות עצומה להוריד גודוקא לקרקע ולתפוס אותו בעמידה.

cfc

New member
גבררררררררררררררררררררררררררררררררר

amir_aikido

New member
עוד לא למדנו ../images/Emo35.gif

נו באמת, עוד לא למדנו מהפעם שעברה
אליקום, פעם אחת לא הספיקה לך ? אתה מוכרח להפגין את האגו שלך מול כל ילדון שעושה מעט שוויץ
אז הילד לא יודע מחייו, למד רק מהטלביזיה וחשב שהוא ברוס לי, זו סיבה להתעלל בו? ואחר-כך עוד לכתוב על כך לפורום? המסר שהועבר בפעם שעברה לא היה מספיק ברור
אני סקרן לשמוע איך לדעתך יגיב המורה שלך, כשתספר לו על "השימוש שלך" בתורה שהוא מנחיל לך, כנגד שוויצרים חסרי-ידע שלא מנסים לעשות לך שום דבר
אמיר

Tonjin

New member
נפתחת תחרות ג'ודו נכים לנוער בקרוב

לשריין לך מקום...?

אליקום

New member
תגידו אתם טמבלים או מה?

לא באמת אתם עד כדי כך לא יודעים עברית או מה חסר לכם קצת במוח? תסבירו לי כי אני לא מבין את השטויות ואת ההתחסדות הקדושה שלכם. כן אני גבר בפעם האחרונה שבדקתי יש לי איזה משהו שמה. ומי דיבר על להתעלל בילד וקודם כל הוא כבר לא ילד. הראתי לו חביקות וביקשתי ממנו להשתחרר הראתי לו מה זה לחימת קרקע שכולם מבקשים אתם יודעים יש לזה מילא וזה נראה הדגמה זה אפילו לו ראנדורי. לאמיר תראו מי שמדבר על אגו אני מציע לך להיות בשקט שלו נדבר על השטויות שהפגנתה פעם. בסופו של דבר הוא ילך וילמד ג'ודו אצל סנסאיי מלניק וידע להגן על עצמו. ולא לשקר ולהגיד הינה אני יודע כשהוא לא יודע כלום. אם באמת הייתי רוצה להתעלל בו הייתי נותן לו לוקיק ועל תשכחו שהמקור שלי זה לחימה משולבת אז זה לא יהיה לו מנעים. כן tonjij למה לו שריין לי מקום אני מאוד מחבב ג'ודו. בקיצור שני דברים: אני אתן לכם בראש על השטויות והרפש שאתם מוצאים מהפה אולי נרדייה, קלוגר ואלוהים יודע מי שתקפו אותו כאן היה נעים אבל אני אתן לכם בראש. וחוץ מתשמרו על פיכם ותנו כבוד תקראו מה שכתוב ותגידו במקום ולא שטויות ואיך אומרים אם אין לכם מה להגיד ובטעם על תגיבו שיתקו עם צריך וצריך.

אליקום

New member
בשבילך דאבל פששש

אגב אתה יודע שזה לא נאה שאתה מתחמק ממסרים tonjin.

Tonjin

New member
האמת - אני עדיין חושב על תשובה טובה

(בקשר למסר) מה גם שהייתי קצת עסוק....

amir_aikido

New member
אולי - בזה שאנו טורחים ומגיבים לך

אני מבין שתגובה הולמת היא רק תגובה שאוהדת אותך, בסדר: "אליקום כל הכבוד לך על שאתה מצליח להראות לכל השוויצרים הללו שלא יודעים שום דבר שאתה יותר מבין וחזק. אתה ממש גיבור. צריך לכסח לכל האדיוטים האלה שסתם אומרים את התחת ומהר ..." ויותר ברצינות: כשאתה כותב הודעה לפורום, כדאי שתבין שאנשים עתידים לקרוא אותה ולהגיב עליה. והפתעה- לא כל התגובות יהיו אוהדות ולא פעם תהיה ביקורת. אתה לא רוצה ביקורת
אל תכתוב
כשקראתי את ההודעה הזו, הרגשתי שההתנהגות הזו, כפי שהיא תוארת בהודעה שלך, נשמעת לי מאוד בעייתית, והתלבטתי האמנם ראוי להקדיש את הזמן ולהגיב. ואז נזכרתי שקראתי משהו דומה לפני כמה חודשים, בדקתי ומצאתי שהכותב הוא אותו הכותב. ורק בשל החזרה על אותו מעשה, החלטתי שבאמת ראוי להגיב. אני לא יודע מה בדיוק קרה בשבת בבוקר. יתכן שאתה רק עודדת נער ללמוד אמנות לחימה באופן מסודר, לאחר ששמעת שהוא מעוניין בתחום, ואף עשית זאת בצורה חברית, כיפית ונחמדה
. ובעקבות החוויה הנחמדה, הנער עכשיו ילך ילמד ויתפתח מתוך תחושת הנאה. אבל ההודעה ששבה אתה תיארת את האירוע מתארת השפרצת אגו חריפה הן מכיוון הנער אך עוד יותר מכיוונך. וכשמצרפים אותה להודעה הקודמת, הרושם של אדם שמשתמש ביכולתו באמנויות לחימה למטרה מיותרת, ומוסיפת אלימות (לפחות בעיני) מחריף. האם אתה רק לא יודע לנסח הודעות, או שבאמת אינך יודע להתנהג, אני לא יודע. אבל אם אתה משתתף בפורום הזה מתוך מטרה להשתפר - אולי עדיף שתחשוב לפני שתגיב מהבטן מול כל ביקורת
ושים
אם אתה רוצה כאן כבוד - אתה צריך לעבוד. ההודעה שפותחת את השירשור, ההודעה אליה נתתי קישור מהפעם שעברה, והודעה כמו זו עליה אני מגיב עכשיו, בהחלט לא מוסיפות לך כבוד. ובוודאי שלא כשמההודעה שלך משתמע כאילו אני חלק מהכותבים שכתבו שטויות על נהרדיה או רוני (יכולת לחפש ולבדוק, תפקידי באותם שרשורים היה הפוך לחלוטין). ובאותה הזדמנות, לאילו "שטויות" שהפגנתי אתה מתייחס בדיוק
לאורך השנים, כתבתי פה הרבה יותר משטות אחת. כך שאשמח אם תפנה אותי לאותה האחת שטורדת את שלוותך עכשיו. אז היה שלום, קח מעט אוויר ותרגע, לפני שתגיב. אין כאן כוונה להשפיל אותך, אלא לציין שהדרך שלך מנוגדת לשלי. אמיר

אליקום, אתה מהלך על הגבול.

אולי אפילו עברת אותו קצת. רסן בבקשה את עצמך ואת התבטאויותיך. אני משאירה בינתיים את הפתיל הזה, כי הוא מעיד עליך יותר מאשר על כל האנשים שהעלבת, אבל ראה את עצמך מוזהר: התנהגות זאת אינה מקובלת בפורום.

אליקום

New member
רוצה הדגמה לשטות שכתבתה

שרירים הופכים אדם להיות מסורבל ומקשים על לימודו. אני זוכר את התגובה שנתן לך יובל כאילו זה קרה אתמול. או חוסר הידע והשטויות שלך בשירשורי סכינאות. אני אהיה ישיר איתך ואגיד לך בנעימות מה אני חושב עלייך כי אנחנו הצלבנו ידיים וראיתי את ההצלבה שלך עם צבר. אתה בתור אייקידוקא שלומד עשור לא יודע הרבה על האומנות שבה הוא עוסק. למה אתה צריך לשאול את המורה שלך ומעיק עליי שאתה חושב שאתה לא יכול להתמודד מול תוקף שלא יודע אומנות לחימה. אתה אחד מהנזר האחרון שחושב ואומר את זה ומה ההו שין סול לא גרם לך לחשוב אחרת אתה הרי יודע כמה קומבינציות יש לצעד 2-3 וטאיקוונדו. מפליא אותי שכשהמורה שלך יודע כל כך הרבה ויש לי רק מחמאות לרמה המדהימה שלו אתה בחרתה לא לנצל את הידע. ואחרי עשור ויותר באייקידו אתה מתאר במילותייך את הידע שלך זעום.

amir_aikido

New member
הייתי מתייחס - אבל חבל על זמני

אני רק מרגיש חובה לציין שהעמדות שאתה מציג לעיל, הן לא העמדות שאני כתבתי (עברתי ברפרוף על מספר שירשורים מהשנה האחרונה). לגבי הצלבת ידיים איתך - צר לי, לא זוכר אותך. ולא זוכר מה היתה המטרה באותו תירגול, מלבד לנסות וללמוד גישות אחרות. ואני באמת לא מתבייש שצבר או מורה בכיר אחר יכול להדגים עלי כרצונו וזה נראה כאילו הוא משחק בי. מבחינתי - הדיון נגמר כאן. אמיר

WhiteBear

New member
למה כתבת דבר כזה בפורום ../images/Emo35.gif

הרי יש מסרים בשביל דברים כאלה...

למעלה