מפגשים.

Charmed by love

New member
אצלי בבית...

אנשים שגרים בדירה עלולים לחשוב שזה קניון...(סתם צוחקת... זה לא עד כדי כך גדול...) ואפשר לעשות הרבה דברים... להסתובב במושב... ללכת למכולת... להסתובב במושב... נו הבנתם.... אקיצר...אהה נזכרתי... אפשר גם לשחק עם התוכי והחתולים... יהיה כיף בקיצור! בלי קשר לכל מה שכתבתי בהודעה הזאת... פשוט יהיה כיף!

HuGo Hell

New member
חתולים? ^_^../images/Emo1.gif

אני אוהב חתולים!! מיאו!!
חתולים.. חתולים.. מיאו.. היהי.. חתולים יפים ^^

Charmed 4ever.

New member
מושבים וקיבוצים זה דבר כלכך שולת!!

וזה אומר... שאם וכש.. יהיה מפגש אצלך בבית (או אצל יותם.. ^.^ *שיעול* רמז *שיעול*) אני בטוח באה!!

HuGo Hell

New member
היא גרה בקיבוץ?!?!../images/Emo12.gif../images/Emo1.gif

גאדמט.. למה אתם גרים כל כך רחוק?!

הוגו... סוכות?! זה היה לפני חודש!!

השנה כבר לא יהיה סוכות... עד סוכות הבא יש עוד המון זמן!!! מיילא חנוכה, אבל סוכות?! תגיד אתה שפוי?! חנוכה זה בסדר מצדי אם לחניכים שלי לא יהיה טיול, אז אני לא בבית רק יומיים. (של טיול של עצמי).

בזהב?

אבל אבל אבל איך אני אראה את 322? וחץ מזה שלפורום הארי פוטר היה מפגש בזהב (אני ארגנתי
) והיה ממש כיף...

לפי דעתי!

הכי שווה זה להיפגש באיזה פארקקקקקק נגיד אפשר ללכת לפארק ברעננה שהוא מול בית חולים לוינשטיין זה פארק ע-נ-ק-! ומזה יפה ועולה כמה שקלים להיכנס......מה אתם אומרים?? אהה בחופשת חנוכה נעשה ת´מפגש...

HuGo Hell

New member
פ.. פ.. פ.. פארק רעננה?../images/Emo1.gif

*בורח במהירות* לא!! לא!! זה ליד הבי"ס שלי!! יש לי טראומות קשות מהמקום הארור!! o_O וחוץ מזה זה רחוק לכולם ^^

Phoebe ForEver

New member
לא לי..

אני מהרצליה, אבל אני חושבת שכדאי ברננים, זה דיי במרכז ויהיה שם מלא דברים לעשות... אני מתייעצת עם דנה

SaberTooth

New member
עזריאלי הכי טוב ../images/Emo45.gif

זה בדיוק במרכז, כך שהרוב יכולים להגיע. אלה שגרים רחוק (באר שבע, חיפה או אפילו צפונית יותר) יכולים להגיג ברכבת, כיוון שהרכבת עוצרת ליד הקניון ויש גשר מתחנת הרכבת אל הקניון.

למעלה