מפגשים.

Ophel McNeil

New member
מפגשים.../images/Emo117.gif

בסדר. איבדתי אתכם לחלוטין. מי עושה מפגש אצלו? מתי? יש מפגש באפי? מה קורה?...
דברו אליי, אנשים!

צו צאנג

New member
מה אתם חושבים על מפגש בחנוכה?

נגיד בקניון רננים או שבעת הכוכבים או משהו כזה...

HuGo Hell

New member
אז ככה..../images/Emo1.gif

בפעם המיליון שאני אומר לך. 1. אולי מפגש אצלי עד 9 איש. עוד שבועיים. 2. שבוע אחרי מפגש אצל סם שרואים בו יותר באפי.

Phoebe again

New member
מממ...

יעל לבוא למפגש תשעה אנשים אם יעל להיות מוזמנת. יעל לבוא למפגש באפי.

HuGo Hell

New member
להוסיף למפגש שיהיה *אולי* אצלי|חרופ

אממ.. אם יהיו הרבה אנשים שרוצים לבוא. נלך לטייל בגן שעשועים או משהו. (המפגש בשבת כנראה)

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gif מפגש פורום גדול!../images/Emo36.gifג-1

ג-1 = גירסה 1 אם הפורום הזה אני בטוח אגיע לגירסה 100. לין ואני היום החלטנו על מפגש פורום גדול לכולם. ושכולם באים. הוא יהיה בסוכות. (חופש סוכות). ככה שאני מודיע לכם לפני שתתחילו לקבוע מלא תוכניות לחופש..
אז חופש סוכות שבוע. תבחרו יום ומקום. אני דיי בעד הזהב. בגלל שיש אנשים שלא יכולים להגיע למקומות מסויים וכן לקניון הזהב. אז זה לא תלוי בי אלה בכם. מה יהיה? אני ולין מתכננים החוליה החלשה. אני עושה שאלות על מכושפות, לין עושה על הפורום. ככה שיהיה לנו שאלות גם על הפורום וגם על מכושפות - תתכוננו
. אם מישהו רוצה לארגן משהו הוא מוזמן. כמו: משחק וכו´ אפשר של מי השורה הזאת בכלל. אני יודע שבמפגש השני לא היה טוב בגלל שלא כולם הכירו יותר את השני ועכשיו מכירים דיי טוב, הייתי אומר. אז ככה שאין סיבה להתבייש
אנשים אני אומר לכם מעכשיו. יום ומקום. תבחרו.

Woogyman

New member
סוכות? ../images/Emo110.gif

אני מניח שהתכוונת לחנוכה. אני לא אגיע, נראה לי (אני "אסבול" לי באמריקה כל החופש).

HuGo Hell

New member
גאדמט! התכוונתי חנוכה ../images/Emo5.gif../images/Emo1.gif

איך הגעתי לסוכות? *מתאבד*

HuGo Hell

New member
זה הרעיון ../images/Emo4.gif../images/Emo1.gif

אנחנו קובעים מקום ונפגשים. כולם ראו אחד את השני חוץ מהחדשים. שלא ראו אותנו ואנחנו לא אותם

HuGo Hell

New member
זה באמת תלוי למה את מתכוונת..../images/Emo1.gif

למשל יש כאלה שנפגשים סתם לראות סרטים או לדבר. ויש מפגשי פורום. מפגש פורום האחרון היה בחופש סוכות, אצלי.

Phoebe again

New member
אם תמצא שם משהו של מכושפות, אני

תולה אותך. כי במשך 21 ימים לא מצאתי שם כלום
.

Phoebe again

New member
אופיר התכוון לחנוכה :).

ואני רוב הסיכויים נוסעת לחו"ל בחנוכה, אז אני מניחה שאני לא אוכל לבוא *מייבבת*.

HuGo Hell

New member
אממממ..../images/Emo1.gif

לימודים, שעורי בית ומבחנים. ככה שאני לא ממש חושב. וברור שלפורום זה אי אפשר לארגן מפגש ביום רגיל כי לכמה יש חוגים. נוע"ל וכו´. בחופש אין חוגים.. אבל יש נוע"ל ככה שיש יותר סיכויים. אבל אני רואה שהרבה נוסעים לחו"ל. אז אלה שלא ינסעו נעשה מפגש.

Phoebe again

New member
אפשר בשישי שבת, אצל מישהו בבית.

בבית שלי, אני יכולה לעשות מפגש מאוד מצומצם (שישה אנשים מקסימום) כך שזה די בעייתי... אבל אם מישהו אחר מוכן לעשות מפגש אצלו בבית, אני חושבת שזה צריך להיות כיף...

HuGo Hell

New member
אבל בבית לא שווה כי..../images/Emo1.gif

רוב הזמן נהיה במחשב ובטלווזיה. מפגש פורום זה לעשות כיף. ומה נראה באפי? מכושפות? עדיף לעשות בקניון שנוכל לאכול, להסתובב בקניון.. לעשות דברים.

למעלה