מפגשון-

אבל זה חצי שעה

ברכבת מתל אביב. וממש כמה שקלים הבדל מהרכבת מתל אביב לחיפה מאשר מבנימינה. לא חשבתי לרגע שאני במרכז. גם לי יש העדפה מאוד גדולה ללהיות בתל אביב וגם בעזריאלי כי יש שם הכל ואם יש יום יפה אפילו אפשר לצאת מהקניון.
 

Jeanne D Arc

New member
את מתבלבלת...

אני גרה ברחובות, וזה חצי שעה נסיע ברכבת עד תל אביב.. בפעם אחרונה שנסעתי לחיפה (בת גלים) הנסיע לקחה לי יותר משעתיים וחצי, אז עד קריית מוצקין זה יקח לי עוד איזה חצי שעה.. וזה המון זמן. ועזבי אותי, תראי את הבנות האחרון שגרות הרבה יותר צפונית ממני, והן אומרות שרחוק להן.. ואני כבר כמעט נחשבת לדרום
 
הבנתי שאת לא מתל אביב

אבל כמו שאת אמרת להגיע לתל אביב זאת לא בעיה (יחסית) וגם לא ביקשת שנבוא לרחובות:) (למרות שאין לי בעיה לגיע גם לשם..) אני מתכוונת כמה זה ייקח לכן אם כבר תגיעו לתל אביב (כי כל אחת באה ממקום שונה). השוואתי את הנסיעה מתל אביב לעומת הנסיעה שלי. ברור לי שאני במצב הכי טוב פה כי אני באמצע ויש לי ניידות. ואת באמת גרה רחוק יחסית, נדפקת בפורום עם צפוניות חח.. ובסוף אם באמת ייצא לפועל המפגש נצטרך להחליט צפון או מרכז ואם זה יצליח אז אפשר בפעם אחרת להיפגש במקום השני. בכל מקרה יהיו פה בנות שישקיעו בשביל המפגש הזה (אם הן לא יוותרו בגלל המרחק). ואני הצעתי צפון כי מהבנות שלי יצא להכיר כולן מהצפון ולא ידעתי יש פה כזה ייצוג מרכזי וגם דרומי.
 

לילי123456

New member
אין על הקניון שלנו ז'אנה!../images/Emo3.gif

באמת, יש בו פשוט הכל הכל עם כמה שהוא נראה מעפאן...
 

Jeanne D Arc

New member
אם הגג היה יותר יפה

ויותר גדול אז אולי הייתי אוהבת את הקניון :p
 

lia2sh

New member
אפשר גם בקניון חיפה...

מגיעה עד 2 מטר משם הרכבת "חיפה חוף הכרמל" ואפשר להיות בטיילת אם יהיה יום נחמד...
 
אז את ממש קרובה אליי,

זה ממש פשוט להגיע לחיפה\ תל אביב. לא לוותר סתם בגלל עצלנות:p
 

Clueless Maiden

New member
גם אני מנתניה

אני מוכנה לנסוע לצפון, אבל אולי נעשה משהו באמצע? בין צפון למרכז? (כי כולן כאן מהמרכז או הצפון כפי שהבנתי)
 
זה רעיון טוב,

אבל אין כל כך איפה. הקטע שלא ברור למה אבל קו חיפה- תל אביב הוא די זול יחסית לרכבת (בדקתי לכן וזה מתל אביב השלום שזה עזריאלי לחיפה בת גלים- שבחרתי באקראי זה 24.5 שקל כל צד, וסתם להשוואה מבנימינה לעזריאלי זה 23) המקומות הכי מרכזיים זה חיפה ותל אביב במרכז מבחינת רכבות ואוטובוסים.
 

Jeanne D Arc

New member
אבל אנשים לא גרים בתל אביב

הם צריכים להגיע לתל אביב לפני זה כדי לשלם סכום כסף כזה..
 

BaaaaaRi

New member
חחח בטבריה אין רכבת:/

אז ככה שזה 42 נסיעה לכל כיוון...
 
למעלה