מפגשון-

מפגשון-

אני מדברת עם אור במסנגר ועלה הרעיון של להיפגש. סתם רציתי לדעת מה תחשבו.

לילי123456

New member
אז הבנתי שזה הולך להיות בצפון...

אני לא יודעת אם זה יסתדר לי אבל בנתיים אני בעד

לי לא משנה איפה,

העיקר שתגיע לשם רכבת. הייתי מציעה עזריאלי או תל אביב אבל לא נראה לי שזה מתאים לרוב. אז כנראה שזה יהיה בצפון אבל איפה? חח מה יש לכם שם?

וואלה?

איה תחנה של חיפה? האמת שלא נראהלי הייתי אי פעם בגרנד. אני יודעת שלקניון בכניסה יש רכבת וגם יש תחנת אוטובוסים מרכזית ממש ילד אבל הוא לא כזה אטרקציה ולקריון שמעתי שאפשר להגיע אבל אני לא יודעת איך חח..

disarray

New member
גמני בעד../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

עזריאלי נשמע טוב..אבל אם לא..אז משו שיש אליו ניידות ברכבת כי אני מהמרכז

BaaaaaRi

New member
אני בעד

אבל לא לא עזריאלי זה מפגש של מושפעים.. אפשר בקריון או בגרנד קניון הקריון הרבה יותר טוב דרל אגב

Jeanne D Arc

New member
הקריון לא כזה טוב ../images/Emo11.gif

וזה רחיוק מדי למי שגר במרכז (מניסיון)

יש אוטובוס עדדדדדד הדלת

של הקריון וזה 20 דק' הליכה מהתחנת רכבת של מוצקין וזה אחלה מקום (הקניון של המדינה אגב...)

Jeanne D Arc

New member
זה כי את גרה קרוב

באמת שזה סיבוכים להגיע לשם.. הכי טוב איזשהו קניון שנמצא ליד תכנת רכבת... וחברה שלי שגרה בטיבעון אמרה שקניון רחובות נראה הרבה יותר טוב וגדול מהקריון
והקניון שלנו הוא אהמ.. טוב נו חפרתי

Jeanne D Arc

New member
אה וגם ../images/Emo122.gif

אני שגרה די במרכז רק על נסיע יצא איזה 100 שקל >< וזה המון

איך 100 שקל?

מאיפה את? אני מבנימינה רכבת וכרטיס לאזור חיפה עולה איזה 20, אז שני צדדים 40. ואם אני אצטרך לקחת אוטובוס אז 10 שקל שני צדדים. רכבת מתל אביב לחיפה עולה כמה שקלים יותר.. לא משהו משמעותי לדעתי.

אז את מעדיפה שאני אשלם 100 שקל במקומך?

יפה מצידך
שאני אסע אם שאת תסעי זה אותו הדבר הקריון הוא 35 דק' ממני, זה לא בא ברגל... כל אחת צריכה לשלם ... עולם אכזר.

Jeanne D Arc

New member
אהמ ממש לא ../images/Emo4.gif

אני מרחובות ועד לקריית מוצקין כרטיס הלוך חזור עולה 83, ואמרת שאני אצתרך לקחת גם אוטובוס שזה יוסיף לי עוד איזה 10 שקל. לאומת זאת הלוך חזור ממוצקין לתל אביב הלוך-חזור עולה 65 שקל, ושם לא צריך לקחת אוטובוס כי הרכבת מביאה אותך ישר לקניון. זה לא שאני מבקשת לעשות את המפגש בעיר מגורי או משהו, אבל במקום קצת יולתר מרכזי, אפילו אם תעשו בחיפה זה יקל עליי בהרבה, כי יש לי חברה איכן שאני יכולה לישון עצלה וגם לשם הנסיע עולה 60 ומשהו

למעלה