פעם רביעית.... מה יהיה עם הדואט????
ל ליבית1 New member 8/1/06 #43 בואו בשבת, אני כל שבת שם... ועד אז אפשר וירטואלית..... "בגלל העצב, בשעת פרידה.... תדע על מה שנתת אני מודה..." עכשיו אתה
בואו בשבת, אני כל שבת שם... ועד אז אפשר וירטואלית..... "בגלל העצב, בשעת פרידה.... תדע על מה שנתת אני מודה..." עכשיו אתה
R rrredshay New member 9/1/06 #59 ממשיך וירטואלי....../images/Emo13.gif "בגלל עינייך, צלצול של שמך...מפני שכבר דבק בי דבר ממך"
פ פטריה אחרי הגשם New member 8/1/06 #33 יום שני, אס אין מחר? אני הולכת להצגה "הדבר האמיתי" עם לימור גולדשטיין בבית ליסין...
S shelly1975 New member 8/1/06 #36 נאאא אין לי מצב רוח לאפ'חד לא כדאי לאף אחד להיות לידי כשאני עצבנית ומצוברחת
M MaYcHuK New member 8/1/06 #37 תרגיעי ומהר! לי הורידו מס הכנסה מעל ל1000 שקל אחרי שקרעתי את התחת חיפה ת"א כל יום אז לא רוצה לשמוע על עצבים!
תרגיעי ומהר! לי הורידו מס הכנסה מעל ל1000 שקל אחרי שקרעתי את התחת חיפה ת"א כל יום אז לא רוצה לשמוע על עצבים!
ל ליבית1 New member 8/1/06 #44 ../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif האמת גם לי לא, אבל מרגישה יותר טוב???
S shelly1975 New member 8/1/06 #39 לאחר ניסיונות שכנועים רבים ייתכן ואבוא מחר גם כן, נראה, לא מבטיחה כלום.
M MaYcHuK New member 8/1/06 #40 את לא רוצה שאני אוציא את הפטיש נכון? את באה מחר! אני לא מתווכחת איתך! ואל תגיבי יותר!
M MaYcHuK New member 8/1/06 #42 היא סתם מיעצבנת! כל הזמן מגיבה לי שתלך לפינה פעם אחת ותשתוק!!!!!!!!!!!! אחרת אני אוציא עליה את הפטיש!!!! < הכול כתוצאה משיחה איתה במסן חבר'ה לא להיבהל!> מס הכנסה מניוקים
היא סתם מיעצבנת! כל הזמן מגיבה לי שתלך לפינה פעם אחת ותשתוק!!!!!!!!!!!! אחרת אני אוציא עליה את הפטיש!!!! < הכול כתוצאה משיחה איתה במסן חבר'ה לא להיבהל!> מס הכנסה מניוקים