אם את באה... אז גם אני ישתדל
M MaYcHuK New member 8/1/06 #38 חחחחחחחחחחחחח טקטק עינק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבוס עינק ג'יחרי ביל עינק טוב נו אם אני מתחילה עם עירקית אני מפסיקה
חחחחחחחחחחחחח טקטק עינק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבוס עינק ג'יחרי ביל עינק טוב נו אם אני מתחילה עם עירקית אני מפסיקה
M MaYcHuK New member 8/1/06 #47 אללה איסטור הבדלה... סך הכול ניסיתי להתחיל איתך ואתה חושב על הבדלות? כוסומאם מס הכנסה
M MaYcHuK New member 8/1/06 #50 מס הכנסה יכולים לעשות קידוש לכל עניי ישראל וארה"ב וארצות ערב ובוליביה והודו עם כל הכסף שהם גונבים מאיתנו כוסומאם מס הכנסה! והבנתי אותך לא מתחילה איתך יותר
מס הכנסה יכולים לעשות קידוש לכל עניי ישראל וארה"ב וארצות ערב ובוליביה והודו עם כל הכסף שהם גונבים מאיתנו כוסומאם מס הכנסה! והבנתי אותך לא מתחילה איתך יותר
N night mistress New member 8/1/06 #23 זאת אומרת מחר? ../images/Emo93.gif דווקא מחר יש לי סדנה להעביר.. דווקא ציפיתי לפגוש את הנשמות היפות של הפורום
זאת אומרת מחר? ../images/Emo93.gif דווקא מחר יש לי סדנה להעביר.. דווקא ציפיתי לפגוש את הנשמות היפות של הפורום
ל ליבית1 New member 8/1/06 #32 אמנם לא יכולה לבוא אבל ממליצה על הסטייג' בחום, אני מבלה שם המווווןןןןן, בעיקר במוצאי שבת, אחלה מקום, ואחלה בילוי... תבלו
אמנם לא יכולה לבוא אבל ממליצה על הסטייג' בחום, אני מבלה שם המווווןןןןן, בעיקר במוצאי שבת, אחלה מקום, ואחלה בילוי... תבלו