מפגר, אבל אופטימי

שבור

New member
שריתוש

בעולם בו כולם מנסים לחיות בכל מחיר כיצד ניתן להאשים את אלו המחליטים למות?`` פאולו קואלו, ``ורוניקה מחליטה למות`` (כותב האלכימאי) אל תברחי מכל מה שהיה והוא כלום לעומת מה שיכול להיות...

הרי זהו הספר של חיי

ורוניקה היא אני, זה לא חדש. זה הספר הכי טוב שקראתי בחיים, וסופסוף מישהו מזכיר אותו. תודה.

יפעת*

New member
כי ככה זה

וכמו שאני תמיד אומרת ``טוב שיש אהוד מנור`` אחרת איך היינו יודעים מה לומר מתי? או יותר נכון שיר שהוא תרגם שכתבו vinicus de moraes & antonio carlos jobim אושר העצב אין לו סוף, לאושר יש ויש. אושר הוא נוצה קלה ברוח שרגע מעופפת באוויר- על כנף הרוח, נשאת עד שתנוח, קלים חייה וקצרים כמו שיר. אושר הוא דבר חולף וכבר איננו, כמו האשליה של קרנבל. עובד איש בפרך, לרגע של פרח. פושט יד, עני והלך הם עכשיו נסיך ומלך. הנה הנה הם שם על אם הדרך, שלושה ימים הכתר לראשם. העצב אין לו סוף, לאושר יש ויש. אושר הוא כמו אגל טל בדשא, שקוף ומתנוצץ באור חמה. זהר בדשא בכל צבעי הקשת, יורד כמו דמעה בנשמה.

chirab

New member
שאלת מליון הדולר ידידי

בכל מקרה אתה אחלה גבר שהלכת אחרי לבך והתקשרת, כמו שפעם למדו אותי החיים שאם לא לוקחים סיכון אז גם אין סיכוי, וזה נשמע קלישאה אבל ארג, אלה החיים באמת בהצלחה ובתקווה שלא נשאל את השאלה הזאת יותר, לא אתה ולא אני ולא אף אחד מהמועדון, כי תהיה לנו אחלה סיבה לא לשאול.

כל דבר פעמיים 8-p

חיים שלי, עניתי לך בשלושים פלוס, אז אין לי מה להוסיף מלבד עיקר המסר... הכל לטובה ! תמשיך הלאה . שלך, ענבר

יפעת*

New member
בדיוק ההפך

אבל מה זה משנה, זה הכל בעצם מילים לא??.. זהו אבוד לך! פיירקס אי אפשר להדביק, תצטרך להצמיח הכל מחדש, ואני בטוחה שזה יהיה רק לטובה. ובכלל מה כל כך רע בלישון לבד בלילה, אף אחד לא גונב לך את השמיכה ואתה יכול לישון על כל המיטה ואף אחד לא מפריע, אתה יכול אפילו לנחור ואף אחד לא יעיר אותך באמצע הלילה לומר שזה מפריע.... יאללה אופטימי חייך. יפעת

למעלה