מפגר, אבל אופטימי

argos

New member
מפגר, אבל אופטימי

התקשרתי אליה. לא יודע מה עבר לי בראש אבל החלטתי שאני מוכרח לעשות את זה. הכרתי מישהי לפני כמה זמן ולמרות שהסיפור ארך בדיוק שבוע התאהבתי בה. מאז אני לא ממש מסוגל להפסיק לחשוב עליה. אז החלטתי להתקשר. קיוויתי שהיא תשמח, רציתי שהיא תגיד לי לבוא אליה באותו רגע והיא תחכה לי בזרועות פתוחות. במקום זה קיבלתי מכת קור. נשיפת קרח שגרמה לאוזן שלי לקפוא. היא הייתה כל כך רעה: שאלה מה אני רוצה ולמה אני מתקשר ולמה אני מפריע לה. וכן, יש לה מישהו. ריסקה אותי לחתיכות קטנות, כמו פיירקס שנשבר לרסיסים קטנטנים שמתפזרים בכל מקום. וגם אחרי חודש כששוטפים את הרצפה עוד מוצאים שאריות. אז נכון: אני מדהים, נפלא, נהדר, מבין, מתחשב ומה לא – אבל היא לא רוצה אותי. אם אני כל חכם, וכל כך מצחיק, וכל כך…. למה אני הולך לישון לבד בלילה ? מפגר, אבל אופטימי.

argos

New member
Motherless Child

Sometimes I feel like a mother less child Sometimes I feel like a mother, a mother less child Sometimes I feel like a mother less child A long long way from my home

חן.

New member
Argos

לכל מילה, קראת ה כ ל? אתה יודע, ``גברים ממאדים ונשים מנוגה`` כתבתי ``לו``, וכתבתי ``כאן``, ואם אתה סקרן שלח מייל

argos

New member
שלחתי לאי-מייל שרשום בשם שלך.

אמרתי לכם שהוט-מייל זה זבל של מערכת !!! מיקרוסופט הנאחסים האלו.

שרית29

New member
יש גם אחרות, אני מבטיחה

כשתכיר אחת ויחידה תבין שהיא לא היתה בשבלך , אני מנסה לעודד אותך כפי שמעודדים אותי כשאני עצובה. כשזה יקרה תדעי - ככה אומרים לי אז אני אומרת לך. בהצלחה

שבור

New member
שרית וארגוס

האם ייתכן שבבום אחד המצב רוח המרומם שהיה נעלם בבת אחת? זה הגיוני? טבעי? למה יש אנשים שטוב להם זה זמני... שהטוב לא נשאר הרבה זמן אצלם האם יש אנשים שחייבים את העצבות בכדי להתקיים? ולהפך , האם יש אנשים שחייבים רק את האושר?? עיזבו קלישאות כמו : כשזה יגיע תדעי , זה ברור כזה יגיע ודאי שנדע , נו באמת, הבעיה היא עד אז ולכן ידידיי, אני שותף להרגשתכם , אך עצה אין באמתחתי , הבה נתמודד שלכם אני

למעלה