מפגרת

דורי 1981

Well-known member
אני מתאמן במכוןן כושר. החזירו את האימונים האישיים במתכונת חירום, אבל לא את הבריכה ואת החוגים (אני עושה את האחרונים). באינסטגרם משוגעת אחת כותבת: "אפשר לפתוח ובלי קפסולות". סליחה, את מומחית בליסטית? יש לך תפקיד ביטחוני? חיי אדם קודמים לכל (ואני סובל ממחסור באימונים, אבל מגלה אחריות ובטח שלא מפיץ טמטום כזה ברשת).

lemner40

Well-known member
אני מתאמן במכוןן כושר. החזירו את האימונים האישיים במתכונת חירום, אבל לא את הבריכה ואת החוגים (אני עושה את האחרונים). באינסטגרם משוגעת אחת כותבת: "אפשר לפתוח ובלי קפסולות". סליחה, את מומחית בליסטית? יש לך תפקיד ביטחוני? חיי אדם קודמים לכל (ואני סובל ממחסור באימונים, אבל מגלה אחריות ובטח שלא מפיץ טמטום כזה ברשת).
גם אתה כתבת דברים דומים כשהתלוננת על חדר הכושר שלא פתח בלי שום ידע בנושא
מה נעשה, מה אפשר לעשות ומה הוחלט ועל ידי מי
זה לא הפריע לך להתלונן
וכמו שכבר כתבתי איו שום בעיה להתאמן בבית גם כל חוג שעשית, פילטיס ? קח מזרון בבית ותעשה את אותו אימון,
אירובי ? פתח את הטלויזיה ותתאמן מולה מול יוטיוב.
כל התלונות הם טיפשיות
אבל מותר לכולם להתלונן

דורי 1981

Well-known member
גם אתה כתבת דברים דומים כשהתלוננת על חדר הכושר שלא פתח בלי שום ידע בנושא
מה נעשה, מה אפשר לעשות ומה הוחלט ועל ידי מי
זה לא הפריע לך להתלונן
וכמו שכבר כתבתי איו שום בעיה להתאמן בבית גם כל חוג שעשית, פילטיס ? קח מזרון בבית ותעשה את אותו אימון,
אירובי ? פתח את הטלויזיה ותתאמן מולה מול יוטיוב.
כל התלונות הם טיפשיות
אבל מותר לכולם להתלונן
לא התלוננתי שהוא לא פתח. כתבתי שאני מחכה לפתיחה כשיתאפשר.

לא התלוננתי שהוא לא פתח. כתבתי שאני מחכה לפתיחה כשיתאפשר.
לא בדיוק, רצית שיעבירו למקום אחר מוגן -

וגם הצעת לארגן חרם מנויים -

דורי 1981

Well-known member
לא בדיוק, רצית שיעבירו למקום אחר מוגן -וגם הצעת לארגן חרם מנויים
העבירו למקומות מוגנים רחוקים ממני והשיעורים בוטלו. הם כבר ארגנו מרחב מוגן בתוך החניון של כיכר אתרים- אבל שוב סגרו, כנראה עקב התגברות הירי.

lemner40

Well-known member
העבירו למקומות מוגנים רחוקים ממני והשיעורים בוטלו. הם כבר ארגנו מרחב מוגן בתוך החניון של כיכר אתרים- אבל שוב סגרו, כנראה עקב התגברות הירי.
הכל בסדר
מלחמה
אבל אל תגיד שלא התלוננת
פתחת 5 שרשורים שונים בפורומים שונים כדי להתלונן על הנושא

דורי 1981

Well-known member
הכל בסדר
מלחמה
אבל אל תגיד שלא התלוננת
פתחת 5 שרשורים שונים בפורומים שונים כדי להתלונן על הנושא
חשבת אולי שזה מציק לי? ולעוד קרוב לאלף איש לפחות? זכותי. זה אחד העוגנים הגדולים בחיים שלי, בית שני אחרי הבית הפיזי שלי. לא רוצה, אל תגיב.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
גם בחוג ההתעמלות אצלנו, ביקשו לחזור להתעמל.

משתפרת1

Well-known member
גם בחוג ההתעמלות אצלנו, ביקשו לחזור להתעמל.
ואצלנו- הסטודיו סגור. דווקא יש ממ"ד פרטי בבנין, אך הבעלים מעדיף לא לשתף אותו עם הסטודיו.
כל שיעורי ההתעמלות מועברים בזום, כל השיעורים פתוחים לכל המנויים גם אם לא נמנו על אותו שיעור, בנוסף בעלת הסטודיו מעבירה עוד שיעורים שהיא יוזמת ואף גייסה מאמנת יוגה בהתנדבות לשיעור נוסף. הכל פתוח לכל המתאמנים, והיא אף אומרת שאפשר לצרף בני/בנות זוג וילדים לשיעורים.

ואצלנו- הסטודיו סגור. דווקא יש ממ"ד פרטי בבנין, אך הבעלים מעדיף לא לשתף אותו עם הסטודיו.
כל שיעורי ההתעמלות מועברים בזום, כל השיעורים פתוחים לכל המנויים גם אם לא נמנו על אותו שיעור, בנוסף בעלת הסטודיו מעבירה עוד שיעורים שהיא יוזמת ואף גייסה מאמנת יוגה בהתנדבות לשיעור נוסף. הכל פתוח לכל המתאמנים, והיא אף אומרת שאפשר לצרף בני/בנות זוג וילדים לשיעורים.
כי אין לה אפשרות לאכוף את זה :)
תהיי בטוחה שזה לא מנדיבות ;)

משתפרת1

Well-known member
כי אין לה אפשרות לאכוף את זה
תהיי בטוחה שזה לא מנדיבות
כל המתעמלים בזום פותחים מצלמות. בעיקרון אפשר להתעמל בחדר השני כשמקשיבים להוראות, אבל היא מראש מזמינה. לגבי השיעורים- היא יכולה לפתוח כל שיעור למתעמלים הרשומים, היא בחרה לפתוח לכולנו. גם את השעורים שהיא מוסיפה מעבר לתוכנית הרגילה היא פותחת לכולנו.
בהכירי אותה- זה בהחלט מתוך התייחסות לתלמידיה ורצון לעשות לנו טוב. אני לגמרי בטוחה בזה.

כל המתעמלים בזום פותחים מצלמות. בעיקרון אפשר להתעמל בחדר השני כשמקשיבים להוראות, אבל היא מראש מזמינה. לגבי השיעורים- היא יכולה לפתוח כל שיעור למתעמלים הרשומים, היא בחרה לפתוח לכולנו. גם את השעורים שהיא מוסיפה מעבר לתוכנית הרגילה היא פותחת לכולנו.
בהכירי אותה- זה בהחלט מתוך התייחסות לתלמידיה ורצון לעשות לנו טוב. אני לגמרי בטוחה בזה.
מצלמה מוגבלת טווח, אפשר לראות את המסך גם מזווית שהמצלמה לא מכסה.
אני, לעתים, מסתכלת בזום של ילדיי כשהמצלמה שלהם פתוחה.

דורי 1981

Well-known member
שמח מאוד בשבילך, ברצינות. חובה גם להבין שהמקום בו אני מתאמן (בריכת גורדון בת"א) מוגדר כמוסד חינוכי ולכן מעמדו כשל בי"ס או מתנ"ס.

למעלה