שאלה

דורי 1981

Well-known member
אני מתאמן בשגרה במכון הכושר של בריכת גורדון בת"א. בסבבים קודמים (המלחמה בעזה ובלבנון) המרחב המוגן לכאורה היה בחניון סמוך. הם לא ניצלו את הזמן הדרוש כדי ליצור מרחב מוגן אמיתי ותקני, והנה- המלחמה באיראן משביתה אותם. במקביל, אני שומע על יותר ויותר אנשים שחוזרים להתאמן כי אצלם יש את האופציה להתאמן במרחב מוגן (במכוני כושר אחרים). כדאי להוביל חרם מנויים? מה הייתם עושים (אין לי תנאים להתאמן בבית)?

lemner40

Well-known member
אני מתאמן בשגרה במכון הכושר של בריכת גורדון בת"א. בסבבים קודמים (המלחמה בעזה ובלבנון) המרחב המוגן לכאורה היה בחניון סמוך. הם לא ניצלו את הזמן הדרוש כדי ליצור מרחב מוגן אמיתי ותקני, והנה- המלחמה באיראן משביתה אותם. במקביל, אני שומע על יותר ויותר אנשים שחוזרים להתאמן כי אצלם יש את האופציה להתאמן במרחב מוגן (במכוני כושר אחרים). כדאי להוביל חרם מנויים? מה הייתם עושים (אין לי תנאים להתאמן בבית)?
הסכנה העיקרית בבריכת גורדון זה כל החיידקים של כל הזקנים שבאים לבריכה, לחדר כושר ולמלתחות
הטילים זה לא הבעיה של המקום

דורי 1981

Well-known member
הסכנה העיקרית בבריכת גורדון זה כל החיידקים של כל הזקנים שבאים לבריכה, לחדר כושר ולמלתחות
הטילים זה לא הבעיה של המקום
בשגרה הטילים הם לא הבעיה. ואגב, אני מתאמן במכון. לא מתאים לרדת על אנשים מבוגרים. הם יכולים להיות הסבים שלך, ההורים שלך, השכנים שלך וכדומה. מעט כבוד לאנשים שעשו משהו בחיים, אולי.

ai27

Well-known member
כדאי להוביל חרם מנויים? מה הייתם עושים (אין לי תנאים להתאמן בבית)?
חרם מנויים מאוד יספק את היצר הלפידוני שלך לאלימות והרס
אבל יגרום לסגירה של העסק ששילמת עליו
וישאיר אותך בלי כלום.

מה שתרצה זה דבר הפוך:
שלל שירותים חליפיים שהעסק יוכל לתת כפיצוי.
למשל הדרכות כושר
למשל ברטר עם מכוני כושר אחרים, שיאפשר לך להתאמן בהם כל עוד המכון סגור
או לחלופין, הארכת המנוי כפיצוי על השבועות בהם לא התאמנת

ויוי 25

Well-known member
תחילה,כדאי שתבדוק עם מנהל המכון היכן נמצא המקום הממוגן הכי קרוב,
ואולי יעדכן אותך שיש מקלט ממש בקרבת מקום ,ובכך הבעייה תפתר.

נערך לאחרונה ב:

דורי 1981

Well-known member
תחילה,כדאי שתבדוק עם מנהל המכון היכן נמצא המקום הממוגן הכי קרוב,
ואולי יעדכן אותך שיש מקלט ממש בקרבת מקום ,ובכך הבעייה תפתר.
נפתרה הבעיה. יש כניסה בקפסולות, כך שיהיו גג 50 איש במכון בכל רגע נתון לכל היותר- וזאת בהתאם להנחיות פיקוד העורף ברוב אזורי הארץ. הם גם בנו מרחב מוגן תקני.

ויוי 25

Well-known member
מעולה, טוב שנפתרה הבעייה ושיש מרחב מוגן,
סוף טוב וכושר טוב.

למעלה