שירן של עומר
New member
יש הרבה מעשי קונדס ../images/Emo66.gif
השובב שלי מספק לי אותם על בסיס קבוע לרוץ במהירות מקצה אל קצה תוך כדי צחוק מטורף בלי לעצור! לשים את הבימבה על המיטה ולנסוע.. שם את הידיים באסלה ואח"כ על הראש וצועק מים! צ'ופי! (מקלחת)
מטפס על כל מה שאפשר ומנסה את כל הדרכים לקפוץ משם... מכניס את המנקה אסלה לשירותים ומטפטף עם זה בכל החדר... פותח את הארון, מוציא את כל התבלינים והשאר ומסדר יפה על השולחן בסלון או בתוך הבימבה.. פעם הייתה לו תקופה שדבר ראשון על הבוקר, הוא נכנס לאמבטיה וזורק את כל השמפואים וכו' לתוך האמבטיה, זה היה ממש ריטואל קבוע. נותן לי סטירה ואח"כ מחבק ומנשק ומחייך לי כדי לפייס
והכי גרוע שעולה לי עכשיו בראש זה: עומר נרדם לבד, אחרי שאני שמה אותו מנשקת וכו'.. פעם שמתי אותו במיטה אחת (יש בחדר שתי מיטות תינוק) , ואחרי שהייתי בטוחה שהוא ישן, אני שומעת רעש מוזר של משהו נקרע... הלכתי מהר לחדר (ועוד בשקט, כדי לא להעיר אותו, עאלק!) ומה אני רואה? את עומר, במיטה השנייה! מקלף את הבורדר מהקיר וכולו מבסוט מהחיים. הוא קירב את המיטה שלו לשנייה, טיפס ועבר אליה! איך הוא הגיע לשם ?
שיהיה בריא
בעלי עד היום לא מאמין לי .
השובב שלי מספק לי אותם על בסיס קבוע לרוץ במהירות מקצה אל קצה תוך כדי צחוק מטורף בלי לעצור! לשים את הבימבה על המיטה ולנסוע.. שם את הידיים באסלה ואח"כ על הראש וצועק מים! צ'ופי! (מקלחת)