מעשי קונדס

יש הרבה מעשי קונדס ../images/Emo66.gif

השובב שלי מספק לי אותם על בסיס קבוע לרוץ במהירות מקצה אל קצה תוך כדי צחוק מטורף בלי לעצור! לשים את הבימבה על המיטה ולנסוע.. שם את הידיים באסלה ואח"כ על הראש וצועק מים! צ'ופי! (מקלחת)
מטפס על כל מה שאפשר ומנסה את כל הדרכים לקפוץ משם... מכניס את המנקה אסלה לשירותים ומטפטף עם זה בכל החדר... פותח את הארון, מוציא את כל התבלינים והשאר ומסדר יפה על השולחן בסלון או בתוך הבימבה.. פעם הייתה לו תקופה שדבר ראשון על הבוקר, הוא נכנס לאמבטיה וזורק את כל השמפואים וכו' לתוך האמבטיה, זה היה ממש ריטואל קבוע. נותן לי סטירה ואח"כ מחבק ומנשק ומחייך לי כדי לפייס
והכי גרוע שעולה לי עכשיו בראש זה: עומר נרדם לבד, אחרי שאני שמה אותו מנשקת וכו'.. פעם שמתי אותו במיטה אחת (יש בחדר שתי מיטות תינוק) , ואחרי שהייתי בטוחה שהוא ישן, אני שומעת רעש מוזר של משהו נקרע... הלכתי מהר לחדר (ועוד בשקט, כדי לא להעיר אותו, עאלק!) ומה אני רואה? את עומר, במיטה השנייה! מקלף את הבורדר מהקיר וכולו מבסוט מהחיים. הוא קירב את המיטה שלו לשנייה, טיפס ועבר אליה! איך הוא הגיע לשם ?
שיהיה בריא
בעלי עד היום לא מאמין לי .

בפסח האחרון שחר שתתה יותר מידי

מיץ ענבים עם טיפלה אלכוהול ולא הסכימה לצאת ממתחת לשולחן. היא נשארה מתחת לשולחן, שרה שירים, משכה במפה והצחיקה אותנו בטירוף. אני חשובת שהיא בילתה משהו כמו שלוש שעות של שירה מחתחת לשולחן

a g 2 7

New member
הפשוש שלי...אין מקום לכתוב

את כל המעשי קונדס שלו.... צייר על כל הקירות בחדר... רוקן את המגירה ..... זורק את האוכל שסימם לאכול..... והנה הוא...

shlala1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיש לי, יש לי, יש לי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקיי אספר על מעשה קונדס אחד למרות שהיא שופעת מעשי קונדס. אוקיי אז ככה כל בוקר תאיר קמה ממיטתה ובאה בשקט בשקט לחדר שבו אני ישנה (באותה מיטה עם ליה ) ובשקט בשקט צועדת אלינו ופתאום צועקת הפתעעעעעעה וכמובן שאני וליה מתעוררות ותאיר בשיא התמימות שואלת "אהההה ליה קמת?? וככה זה כל בוקר מצחיק אותי כל פעם מחדש.

למעלה