מעשי קונדס

ואחת קטנה משלנו

יום חמישי,אני אוספת את קונדסון והבן דוד מהגן. קונדסון משחק עם הידית של הדלת (שנעולה כמובן בסגר בטחון אחרי נסיון שכמעט הסתיים רע...
)והבן דוד מתחיל לשחק גם הוא. אני:"עמית לא לגעת בדלת" הבן דוד, שגם הוא כמובן משחק בדלת ממשיך לשחק בדלת וחוזר אחריי:עמית לא לשחק בדלת" אני :"עומרי ועמית ,לא לגעת בדלת" הבן דוד:"עמית לא לשחק בדלת" ככה כמה דקות טובות. אחרי כמה סיבובים כאלה לעמית נמאס,הוא פונה לבן דוד ואומר:"שתוק!",עם האצבע על הפה. כמעט נחנקתי מצחוק.

../images/Emo13.gif הקטנה שלי...

אוהבת לאחרונה להתחבא. כל פעם אני מוצאת את עצמי נכנסת לטירוף של שניות בחיפושים אחרי הזוחלת הכי מהירה ביקום...זה ממש עניין שלש ניות איך שהיא טסה מטווח הראיה שלי. בכל פעם אני מוצאת אותה מתחת לכסא בפינת האוכל, מתחת לשולחן בסלון, בין ערימות הכביסה, או מאחורי החיתול בד שלה כשהיא בטוחה שממש אי אפשר לראות אותה...

קונדסון באמבטיה../images/Emo178.gif

מתוך הבלוג שלי (פורסם ביום 22.10.07): הנסיך הקטן מאד אוהב לשוטט בבית ולסגור אחריו את הדלת (האמת היא שלטרוק את הדלת זה תיאור יותר מדוייק...). מכיוון שאני לא מסתובבת אחריו כמו צל ונותנת לו קצת ספייס בד"כ כשהוא טורק את הדלת אני נמצאת בצד השני... אתמול הזאטוט החליט להסתגר באמבטיה. שנייה לאחר שהדלת נטרקה, וממש לפני שהספקתי להכנס איתו, הוא פתח את המגירה שליד הדלת. מכיוון שהדלת נפתחת פנימה המשמעות, למרבה הזוועה, היתה שהילד למעשה נעל את עצמו באמבטיה... מיד צעקתי לבעלי שיבוא לעזור לי לפתוח את הדלת. הוא ניסה לסגור את המגירה עם מברג ארוך ולעקור את הדלת מהמקום אבל שום דבר לא עזר - כשיש לך פתח של 2 ס"מ אין באמת מרווח גדול לתמרונים... בינתיים אני שומעת את הנסיך צוהל ומאושר. אפשר לעשות כל מה שאסור: לשכשך את הידיים במים של האסלה, להוציא כל מיני דברים בארון (ולזרוק באמבטיה)... כנראה שזה אוטומטי הצחוק הזה שלי כשאני שומעת את הילד שלי צוחק אבל לא הפסקתי לחייך. "מה את צוחקת" גער בי בעלי "זה ממש לא מצחיק זה ממש מסוכן מה שקרה כאן" "אני יודעת" התנצלתי, עדיין לא מסוגלת למחוק את החיוך האווילי מפניי. אחרי 3 דקות מורטות עצבים החליט קונדסון לסגור את המגירה ושני הורים מבוהלים (ומחוייכים) "פרצו" לאמבטיה ו"הצילו" את האוצר שלהם מעצמו. הוא עצמו היה בעננים - סוף סוף נתנו לו לשחק בשקט (איפה שאסור) ועוד בסוף כולם מחבקים ומאושרים לראות אותו. קישור לרשומה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1111590

לא בדיוק מעשה קונדס

היינו בקניון ונכנסנו למכונת הצילום שמצלמת תמונות פספורט, וניסינו להצטלם יחד עם הילד, כשפתאום באה ילדה כבת 10, פתחה את הוילון ועשתה לנו פרצופים ולא רצתה לסגור את הוילון, אז הפאדחן הקטן אמר לה: "את ילדה ממש מוזרה"
רציתי לקבור את עצמי

גם שלי לא בדיוק מעשה קונדס

אח שלי הגיע אלינו, וישבנו לאכול בסלון. ראשית (בת שנה וארבעה חודשים) מסתובבת סביב השלחן. הרגליים של אחי מפריעות לה לעבור. בלי להתבלבל היא אומרת לו "זוז!". אפילו לא ידעתי שהיא מכירה את המילה הזאת. חוץ מזה, מעניין מי זרק גליל נייר טואלט לתוך האסלה... ומי הוציא את כל הטישואים/מגבונים אחד אחד מהחבילה? ומי שפך בקבוק מים על המיטה שלנו?

אמיתמי

New member
שרשור כלבבי ../images/Emo13.gif

אתמול בערב ישבנו בסלון. אני מאכילה את דפנה, בעלי פותח תפוז. נועה הולכת למטבח. אנחנו שומעים את המקרר נפתח! "נועה, לסגור את המקרר", המקרר נסגר. מגירה נפתחת. "נועה מה את עושה?" , נועה מגיעה לסלון, עם יוגורט ביד, כפית ביד השניה, מגיעה לשולחן, פותחת עם השיניים את היוגורט, לוקחת כפית וטועמת ותוך כדי שואלת "אבא, מה את אוכלת? פתוז?"

../images/Emo6.gifפתוז.. מיטבוש אומרת "אקובדו "במקום אבוקדו

וקפוטש במקום קטשופ אני מתה על השיבושים האלה חחח פתוז זה גדול!!!!

כל כך מצחיקים כל הסיפורים שלכן

אני מחכה כבר ששירה תעשה דברים מצחיקים כאלו...

mAmA MiSiSiPi

New member
סטירה../images/Emo45.gif נשיקה../images/Emo25.gif

הוריי קם בבוקר ומנסה להעיר אותי בליטופים רכים ונעימים אני מתמוגגת וממשיכה לעשות את עצמי ישנה לראות מה הוא יעשה אז הוא הבין שמה שלא הולך בעדינות הולך בכוח והליטופים הפכו לכאפות , אני מתעוררת בהפתעה "הוריי ! אסור ! זה לא נעים ! לא מרביצים!" בוקר למחרת הורי מלטף את אמא שתעורר ..........נעים........נעים........אמא לא קמה
טוב מה שלא הולך בכוח.............הולך במוח תפס בשתי ידיו את הלחיים שלי והדביק לי כזאת נשיקה מצלצלת עם לשון ושיניים ואני מרוב צחוק לא הצלחתי לעשות את עצמי ישנה יותר .

מיכלי MP3

New member
גדול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה