מעשי קונדס

אכדית

New member
מעשי קונדס ../images/Emo13.gif

פורום של פעוטות ועוד לא נפתח שירשור מעשי קונדס?

אכדית

New member
השובבה שלי פותחת עכשיו מגירה

וחשוך, לא ראיתי מה היא לקחה, היא מסתכלת עליי במבט חשוד שנתפס ושמה ספרינט לחדר שלה
התאפקתי לא לצחוק, כאילו על מי היא חושבת שהיא עובדת?
לבשתי מבט רציני והלכתי אחריה - היא לקחה סכין בשביל לפתוח קופסא של משחק

../images/Emo6.gif והקטנה שלי שובבה לא פחות הלכה עם טוש

|לחדר שלי וציירה פס לאורך כלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הקירות ואז היא נעצרה בדלת (מזל שיש לי דלת) והיא באה אלי במבט תחמני ואמרת לי אמא בוא תאי הלכתי בעקבותיה נכנסתי לחדרי חשכו עיני ואז אני שומעת מפיה ווואו וואו וכולה בהתרגשות... וכבר שבוע שציבעוני לי בקירות החדר... היא באדרנלין של לצייר אני מיד העלמתי לה את הטושיםשוטרת|

../images/Emo46.gif הילד שלי, כך הוחלט

הוא ניאו-פובי, זו מילה חדשה שאמא למדה כדי שהיא תשמע מאד חכמה כשהיא מדברת על זה שהילד לא מוכן לטעום דברים חדשים - עגבניה, מלפפון, חס וחלילה פסטה (מאד טעימה-רוטב של ניקי ב.) שאמא הכינה, חביתות ישמור האל - כל אלו הוא לא מוכן אפילו לחשוב על לטעום - אז איך זה שבביקור בספארי, הילד פשוט חייב חייב חייב לטעום...את הגדר של הקנגורו
(לקול מחאותיה הנואשות של אמא) ועוד להגדיל ולהחמיא (לגדר) "מממממ.....טעים!!!"

תאירעות

New member
רגע,רגע גברת!!../images/Emo88.gif

מדוע ולמה את מצפה שהילד יטעם פסטה בזמן שאת לא טועמת גדר??

סתם היה נראה לי שאכילת פסטה יותר

מקובלת חברתית, וגם יותר מזינה - אבל את צודקת, היייתי צריכה לבקש מהקנגורו את המתכון
אולי אפשר להוסיף לזה עדשים שיצא חלבון מלא
9-{

יש. ממש בהתחלה של הגן חיות

מצד שמאל של השביל יש מובלעה כזו ושם יש וולבי, קנגרו ואמו מרושע למראה

לימיצ

New member
מעשי קונדס זה אנחנו ../images/Emo13.gif

כלומר הם.. כלומר, בעיקר הוא...(בניצוחה של ליבי) ביום שישי האחרון כולנו יושבים לאכול ארוחת ערב. כולם יושבים..עד שליבי חייבת ללכת לשירותים באמצע האוכל. זה קורה כל ארוחת ערב כמעט, אנחנו כבר רגילים לרוטינה (שמישהו ידליק לי את האור, שמישהו ינגב לי, ליבי תסיימי כבר, מתן לאאאאא לרדת מהכסא!! מתן יורד והולך ללוות את ליבי בשירותים..). ככה זה כמעט כל ערב. כשזה לקראת סיום הארוחה אז לא נורא, אבל השבוע זה קרה באמצע, מתן לא הספיק לאכול כמעט כלום..יצא ששעה אחרי שליבי חזרה ניסינו לשדל אותו בכל כוחותינו לחזור לשולחן. אבל הוא בשלו. מקיף את השולחן הולך מליבי פעם לכאן ופעם לשם ותוך כדי אוכל את ארוחת הערב... ושוב אני מנסה לפתות אותו לחזור לכסא, ובעלי כועס ואז אני כועסת ותשב ותבוא ולא סיימת..ומתן מטייל! לקראת סיום הארוחה ע"י ליבי היא שואלת אותנו אם היא יכולה לאכול לקינוח את השקית ממתקים שקיבלה ביומולדת ממנה חזרנו. אמרנו שכן, אבל מתן קודם מסיים לאכול.. ככה עוד כמה דקות עד שהוא אכל מנה סבירה..ואז הוא מתייצב לידה (כאמור הוא על הרצפה כל הארוחה כמעט), נושא עיניו אליה ואומר לה "אני רוצה ממתק!". ליבי אומרת לו" סיימת לאכול?" (ופוזלת אלי).. אני מהנהנת, והיא מזדקפת, מחזיקה את השקית ביד ומדברת אליו בטון של מנהלת תיכון: אם אתה רוצה ממתק תלך לכסא (מצביעה ביד מתוחה) ותשב עם הטוסיק! הילד טססססס לכסא ומתישב כמעט בשילוב ידיים, בחיי...... "אני מחלקתתתת!" היא קוראת בקול.. "אני מחלקקקקתתתתתתתתת" הוא צורח אחריה... ואז היא מגישה לו בגאווה חתיכת במבה אחת שלמה ("אבא תעביר לו") מתן יושב בדום מתוח על הכסא ואוכל את כל מה שהיא מגישה לו. לא יורד מהכסא. לא זז. יופי לא?

אכדית

New member
../images/Emo12.gif ליבי היא דמות יותר סמכותית עבור מתן ממך

וגם אצלנו יש טיילת בזמן האוכל

לימיצ

New member
../images/Emo13.gif שכחתי לספר...

שמתן גילה את השולחן העגול במטבח.. כלומר, הוא גילה שאפשר לרוץ סביבו ואף אחד לא יכול לתפוס אותו... כל פעם שהוא לא רוצה משהו, הוא טס למטבח ורץ לעמוד מאחורי השולחן. הוא נעצר מסתובב לדלת ומחכה לראות לאיזה כיוון אנחנו פונים, ואז הוא טס לכיוון השני (בצחוק היסטרי כמובן)... השולחן הוא בדיוק בגודל שאי אפשר לתפוס את מתן, זה מטורף... אם אין עוד מישהו בבית שיעשה לו אמבוש אפשר ככה להסתובב שעה ..

למעלה