מעשה שהיה

מעשה שהיה

אמיתי,עד קצה גבול האבסורד.. יום קודם אשתי שתחייה,ראתה במרקע, כתבה על מסעדת קרפים-צרפתיים בנהריה.. ותאמר-"יאלה,בוא ניסע".. וכך,אני מוצא עצמי שועט איתה צפונה,ברינה. בתחילה-החלטנו על סיור בגן הבהאים בחיפה,(אגב נפלא).. ואז אני אומר לה ככה- "יש מסעדת שוארמה כבש-עגל ליד הצ´אק-פוסט" וניסע,ונאכל ..,אחלה.. ואז היא אומרת לי- "כעת קרפים ? לא בא לי אפילו על גראפס" טוב,אז אני מציע,שניסע צפונה,לראש הנקרה ובדרך חזרה נעצור בקרפים הצרפתיים..בנהריה. אנחנו מתקרבים לצומת כברי,ואני משנה דעתי ואומר.. "סטופ-שינוי בתוכנית,ניסע לשלומי,גבול הצפון לאורכו נחזור לראש הנקרה,ואז לקרפים" אנחנו נוסעים לצומת כברי, אני רואה שעוקפות אותי ניידות משמאל,מימין..פותח "רדיו"..ואלה..צומת כברי לפני. משם-ימינה זה היישר לתהום עם המחבלים החדירה מגבול הצפון,למי שזוכר בדיוק אז-הכניסה נחסמה על ידי ניידות המשטרה. אז נסענו לראש הנקרה, שמאלה בצומת כברי,מחוסר ברירה אבל-גם שם כבר היתה חסימה חשבו שהמחבלים "החליפו דירה" טוב,אז חוזרים לנהריה..השעה 15.00 מחנים ליד הקרפים.. ולמרבית התדהמה-המסעדה סגורה נפתחת רק בערבים.. המצאה "צרפתית" ידועה. נסענו לנו לחוף הים למול הגלים,עם השחפים. חזרה הביתה,בלי הקראפ המיוחל ושלוש דקות שהפרידו אולי בין חיים למוות. מה שנותר לי-זה תמונות מהגן-הבהאי. מציאות ישראל 2002 .

אתה מדבר על הירי שהיה לפני בערך שנה

טאKילה

New member
תמונות מהגן הבהמי הגן מדהים

וחיים שאולי,נתנו במתנה..אז לחייכם. שיהיה חג שמח והמון בריאות..

כמו פועלים תאילנדים..

עובדים בשקט עולים ברגל קילומטר ויותר עם משא על הגב כמו חמורים לפני אלפיים שנה לא להאמין,כמה מתחזקים שם והכל נראה בונבוניירה..

Mוניk

New member
מרקי וואו תמונות יפיפיותתתת../images/Emo140.gif

לגבי הקרפימ,,,, רק תבקש לו"ז של המסעדה ואין בעיה. והתקרית הייתה בכביש מצובה, כברי זה היה לפני יותר משנה זו הייתה התקפת מחבלים קשה מאוד עם 7 הרוגים. ואין מה לעשות זו המציאות בשנים האחרונות במדינה שלנו אבל אל תוותר על הקרפים אלה קרפימ הכי טעימים תבוא שוב לביקור ותמשיך לטייל בארץ מקווה שהפעם תהנה מכלללל הטיול המשך ערב נעים מוניק

חן (*_*)

New member
מרקי, תמונות מדהימות../images/Emo140.gif, ומוניק...

תזמיני לי מקום במסעדת הקרפים באופן דחוף !!!!!

למעלה