מעשה שהיה, כך היה

LdsPdV

New member

קטנוני קצת

אבל בהחלט יכולת לעשות מאמץ ולהגיע לבית קפה באזור ולא להינעל על בית קפה אחד.
אני למשל בלי רישיון וכשאני קובעת דייט ושמה לב שהבחור לא ממש בעניין של לאסוף אותי מהבית, אז בהחלט מוכנה להתפשר ולא להיות קטנונית ולבוא בעצמי במונית למקום המפגש שניקבע (אבל רק לדייט הראשון).

Peekabooooo

New member
לדעתי הוא רצה

שיהיה לכם דייט סבבה וכיפי ואת רצית עוד ראיון עבודה.

shayCn

New member
הכל טובב

אני בטוח שיש לך הרבה להשלים בזמן שלא היית כאן(בארץ).
פשוט מאז המפגש נעלמת מהפורום..
אני מקווה שחזרת ויש לך מעכשיו תקציב לזמן פורום

shayCn

New member
הכל טובב

זה משמח אותי לראות אותך פה.

מאז המפגש נעלמת לנו..
אני בטוח שיש לך המון להשלים בארץ אחרי שלא היית תקופה ארוכה,
אבל אל תשכחי גם אותנו.

צלשלספק

New member
נראה שלבנאדם לא התאים להפגש "במגרש הביתי" שלך

אז "פוצצת" את זה על זה, שאגב זו זכותך המלאה.

הוא לא היה חייב לאסוף אותך או להגיע אלייך, יכול להיות שלא שידרת לו מספיק שאת בעניין, ויכול להיות שלא התאים לו להגיע למגרש הביתי שלך, אולי לא היה לו נוח ורצה מקום ניטרלי, הגיוני באמצע.
זכותו המלאה להציע מקום מפגש הגיוני באמצע, וזכותך גם לסרב.

זה שהוא גבר ואת בחורה זרה שמעולם לא פגש, לא הופך אותו למחוייב בכללים ג'נטלמניים אלייך באופן אוטומטי, רק בגלל שהכרומוזום שלו הוא XX

התקדמנו.

Anna Vasserman

New member
הוא אידיוט

מקווה בשבילך שלא המשכת איתו.

את לא צריכה לעשות שום מאמץ.

הוא אמור לחזר.
הוא אמור להתאמץ.
הוא אמור לכבוש אותך.

עם גישה כזו שילך יחפש מי ינענע אותו.

NEO83

New member

על הדרך הוא גם צריך לבוא לשטוף לה את הפאנלים, לנקות חלונות ותריסים ולעשות לה פדיקור.

alaska11

New member
תסלחו לי אבל היא חצי צודקת

היא צודקת בזה שהוא זה שצריך לאסוף אותה, לא צודקת שהמפגש מתחת לבית שלה, צריך מקום טיפה נטראלי.
הגברים של היום שכחו איך התנהגו פעם (וגם הנשים שכחו).
לא מזמן הכרתי מישהו מתל אביב ואני גרה באזור חדרה.
הבחור מאוד רצה להיפגש, אך "הוא לא יוצא מתל אביב". בגלל שחשבתי שיש משהו בינינו - אני נהגתי מהצפון לתל אביב (עזבו את זה שהתקשרתי אליו להודיע שאני יוצאת - נסיעה של 40 דקות, הבחור נרדם, ואני חיכית כשעה בחנייה עד שהועיל בטובו להתעורר ולבוא לפגוש אותי בחנייה).
דבר שגם לו להרגל - אני מגיעה אליו - הוא לא זז.
אחרי הפגישה השניה (שגם בה אני נסעתי לתל אביב) הוא לא עשה שום מאמץ לנסוע ל"צפון" או להיפגש איפשהו באמצע.
ובכל הסיפור הזה אני מנסה להסביר - גבר שלא מתאמץ בהתחלה - לא התאמץ בהמשך....

צלשלספק

New member
במקרה הספציפי שלך, נפלת על

ה״תל אביבי״ בסטיגמה, להבדיל אלפי הבדלות מהמצב בפועל.

יש לא מעט תל אביבים שהתרגלו שהבחורות אמורות להגיע למגרש הביתי שלהם, מקסימום לא תבוא ?
ירד לפאב מתחת לבית ויתחיל עם איזה כוסית.

אני סולד מהגישה של ״מגיע לי״ ״אין לי מכונית ולך יש״ כשהיא באה לא משנה מאיזה צד. הנשי או הגברי.

מבחינתי, בתפיסה שלי. כך או כך מדובר באנשים לא רציניים, ייתכן עצלנים הגובלים בנצלנות, אם מתוך ״היצע וביקוש״ (ראי ערך התל אביבי שציינת) או מתוך שימוש נלוז במגדר הנשי

בגלל זה לסמס שאת לא בעניין?

קטנוני משהו.
כדאי לבוא פתוחה לסיטואציה גם אם זה אומר להתאמץ קצת,כי עבור כל בחור שתצאי איתו,את תצטרכי לעשות מאמץ כלשהו,אחרת הם לא יטרחו למענך כלל.

למעלה