מעשה שהיה, כך היה

אני לא אגש

מסביב לרכב, כדי לפתוח לה את הדלת. אני לא אעשה שום דבר שאיני עושה תמיד, בכל שלב של הקשר.

shayCn

New member
בסדר,אז לא תפתח לה את הדלת

אבל כמעט את כל השאר אתה תעשה,אז אתה עדיין
עושה דברים שאמרתי שגבר צריך לעשות.
אז איפה הצביעות,דניאל?

shayCn

New member
מי דיבר על להתנהג אחרת?

מי שלא מתנהג ככה,אז צריך להתחיל לחשוב על זה ברצינות
ואז כשהוא יקבל את זה,הוא גם יתנהג בטבעיות.

הבנתי

אתה נוהג ללכת במיוחד מסביב לרכב שלך, ולפתוח את הדלת של הרכב עבור הבחורה, גם כשאתה בקשר של שלושה חודשים איתה ?

shayCn

New member
חחחח

אני עושה את זה גם בדייט ראשון וגם אחרי חצי שנה.

גם כשאתם גרים ביחד ?

נגיד, יוצאים מהבית לקניות ברמי לוי. אתה מגיע תחילה לדלת של הנוסע ליד הנהג, פותח אותה, נותן לה להיכנס, סוגר, ואז הולך למושב הנהג ? וכאשר אתה מגיעים לחניון של רמי לוי, אתה מחנה, יוצא מהרכב, ניגש לצד שלה, פותח לה את הדלת, היא יוצאת, ואז את סוגר את הדלת, נועל את הרכב, והולכים לקנות עוף ? כלומר האישה שלך לא נוגעת בידית של דלת הרכב כשהיא איתך, כל עוד אתם בקשר.

אשריך.

shayCn

New member
הגזמת.זה לא ג'נטלמניות

זו אובססיה..
מי עושה דברים כאלו?
ברור שאתה לא צריך למנוע ממנה לגעת בידית הדלת,
אני לא יודע אם באמת לא הבנת אותי או שאתה עושה ממני צחוק..
אני התכוונתי שצריך לפתוח לה את הדלת מדי פעם.מומלץ בדייט ראשון
אבל גם בכלל בקשר.זה מתוך טוב-לב ולא מצורך להרשים.
אבל לא צריך כל רגע לפתוח לה דלתות,אתה לא שוער בבית מלון.

תשמע

אני לא בא לצחוק עליך.

אני אפתח לה את הדלת אם היא לא מרגישה טוב, או אם היא מחזיקה משהו שמפריע לה לפתוח.

כמו שאמרת, אני בן זוג, לא שוער בבית מלון. לא בדייט ראשון, ולא בשום שלב. כששתי הידיים שלה פנויות, היא מסוגלת לפתוח דלת כמו שאני פותח.

אמרתי פה כבר מספר פעמים, אני גדלתי למציאות של שיוויון בין גברים לנשים (לפחות בעיר שלי, ובאזורים בהם אני מסתובב). האישה לא חלשה, והאישה לא מסכנה. אני לא אפתח לה את הדלת כמו לקשישה.

shayCn

New member
נכון,האישה לא חלשה

אבל הסכמנו כבר שגברים שונים מנשים בגוף שלהם ובחוזק הפיסי שלהם.
אין אחד או אחת בפורום שיערערו על זה.זו עובדה,דניאל.
אם אתה נותן לה תשומת לב ושם לב למה שהיא עושה כשאתה איתה
וכשאתה לא איתה,אז זה מעבר ללפתוח דלת..

אתה יודע שמחר היא עושה קניות
אז אתה מציע לה שתבוא לאסוף אותה או שתעזור לה עם הסלים.
אתה רואה שהיא עם בקבוק בירה ביד,אז אתה לוקח לה אותו
ברוך עם חיוך ופותח לה אותו.אתה שם לב שהיא מנסה להזיז את הכיסא ברכב לאחור,אז אתה מושך את הידית ומזיז לה את הכיסא..

דניאל,יש אלף דרכים לג'נטלמניות.תאמין לי שאם את דלת הרכב לא תפתח לה,אבל תעשה דברים אחרים,זה יתן לה הרגשה שאתה שם לב אליה,
לא מזניח אותה.כשאתה מחובר אליה זה קורה בטיבעיות.

אני לגמרי בעד הדברים הללו

אבל עם בחורה טובה, הכל הדדי. היא לא רק מצפה ממך.

shayCn

New member
נכון.בדייט ראשון אתה עוד לא יודע

אם היא בחורה טובה או לא.
אז אתה לוקח את הסיכון,לא היא.
ואם היא בחורה טובה,אז זכית בכספת.

את מרשה לעצמך, כי את נראית טוב

ולכן התרגלת שמורידים עבורך את הירח, אז למה להסתפק בפחות ?

נשים ממוצעות מראה לא יכולות להרשות לעצמן להתפנק בצורה כזו.

ודרך אגב, יש גם יפות שלא מחפשות יחס מיוחד בגלל זה (נדיר, אבל קיים)...

Anna Vasserman

New member
לא קשור למראה

קשור לכבוד עצמי.
אני מכבדת את עצמי. זה הכל.

ולא דרשתי יחס מיוחד.
אני לא חושבת שמאמץ קטן לבוא עד אלי בדייט הראשון זה כזה מאמץ עילאי...

כבוד עצמי ???

מה קשור זה שאת מכבדת את עצמך ? הגבר לא אמור לכבד את עצמו ?

ברגע שאת מכריזה שהדייט יהיה בבר השכונתי מתחת לביתך, אחרת לא יהיה דייט, את בהחלט דורשת יחס מיוחד בהשוואה אליו. וזה גם נותן הרגשה שאת עושה לו טובה שאת רואה אותו.

אני הרבה יותר מעריך מישהי שתתאמץ כדי לפגוש אותי (תתאמץ כמוני), זה מראה שיש לה כוונות רציניות לגבי ובכלל רציניות לגבי מציאת קשר.

כשאני יוצא לדייט, אני בהחלט לוקח בחשבון שייתכן וזו אהבת חיי, ולכן גם מתנהל בהתאם לאפשרות הזו. להזמין אותה לבר מתחת לבית שלי (אחרת מבטל) זו ממש לא התנהלות התואמת את האמונה שייתכן ומדובר באהבת חיי. אלו סתם תנאים שנובעים מפינוק שייתכן ויעלו לי בקשר.

אני לא חושב שתשתכנעי, את פשוט חיה את המציאות שלך, ובמציאות שלך, האסטרטגיה שלך עובדת. את לגמרי טועה כשאת חושבת שזה לא קשור למראה החיצוני שלך. תנסי פעם להיפגש עם מישהו בבליינד דייט, בלי שיראה איך את נראית, ובלי לשדר לו שאת נראית טוב, ונראה כמה מוטיבציה תהיה לו.

Anna Vasserman

New member
כן

אבל זה לא שהיא דרשה את זה כי ככה בא לה. אין לה רכב!!! ולו יש!!! אז מבחינתה, להגיע אליו, זה מאמץ הרבה יותר גדול!

וברור שגבר אמור לכבד את עצמו! גבר שמכבד את עצמו מתנהג כמו גבר ולא כמו ליידי מפונקת. אתם המין החזק - לא? אז תראו לנו את זה! גבר שמכבד את עצמו מגיע עד הבחורה בדייט הראשון אם הוא יודע שאין לה רכב.

אני תמיד אספתי את הדייט מהבית

אין לי שום בעיה עם זה.

פעם אחת הייתה דייט שחששה לחייה, אז כל אחד הגיע למקום המפגש בכוחות עצמו.

הבעיה היא עם הדרישה לגבי בית הקפה השכונתי, הוא בסה"כ אמר בואי לא ניפגש בבית הקפה השכונתי שלך, זה מפריע לי, זה נותן לי תחושה של חוסר רצינות. בואי אסיע אותך ונשב במקום אחר. היא סירבה בתוקף: רק בית הקפה השכונתי שלי, או שתלך לעזאזל (גם אם לא במילים אלו במדויק).

מי שחושב שבחורה שמתנהגת כך זה סימן טוב, שיבושם לו.

את צריכה להבין באיזו מציאות את נמצאת

אנחנו לא שופטים את המצב הזה בוואקום.

את נמצאת במציאות שבה בחורות טובות מראה שגרות בתל אביב, יוצאות למאות דייטים כושלים. זו המציאות. הרבה מהן עובדות בשיטת הסרט הנע: הדייט מגיע לבית הקפה השכונתי שלהן, הן יורדות למטה ומתרשמות, ועולות חזרה.

אותי זה פשוט מגעיל. ואני מבין את הבחור מדוע רצה למנוע את המצב המביך הזה מעצמו.

זה נכון שזה לא מחייב שכל בחורה מתנהגת כך, אך מספיק מתנהגות כך שזה יפריע.

למעלה