מעשה נבלה חסר תקדים...

• פותח הנושא pank
  • פורסם בתאריך

pank

New member
מעשה נבלה חסר תקדים...

להעניק ליורדים זכות הצבעה, מה גם שהם כולם ימנים תאווי ארץ השלמה בעוד דמנו זועק מהאדמה. הם יצביעו ואנחנו נהרג. תודה לך אריק שרון ידעתי שלא תאכזב איש שררה שכמוך.

הפעם לכלכת,פאקי.. B-)

מאיפה שאבת את המידע ``הבדוק`` הזה? רוב היורדים,זה חנונים שמאלניים בנוסח שנקינאי שהחיים בארץ ``קשים`` עליהם והם אורזים מזוודה ``למצות`` עצמם בחיים.. מרק.

pank

New member
מרקי קקטוס! ורק בגלל שאני מחבבת

אותך. בוא נפעיל אינטילגנציה משותפת בנושא, היוזם הוא אריק שרון אם רוב היורדים הם שמאלנים, מה שבאמת לא נכון, אז למה להעניק להם זכות הצבעה? ולחזק את מפלגות השמאל? גול עצמי? אריק שרון לא עד כדי כך טיפש. ביי דה וויי, אני לא מלכלכת בבוקר.

זה שאריק יוזם,הממ זה לא מעיד..

על שום חוכמה אצלו. הוא לא כ``כ חכם..את יודעת.. עובדה,סבינו הקיף עצמו במפאיניקים והתוצאה..רק דם ויותר דם..כרגיל. בשמאל תמיד סגדו לצבע האדום. מרק.

חיננית

New member
כמה שאתה טועה

רב היורדים הם ימניים ומצביעי ליכוד תבדוק ותראה .מלא כהניסטים וכיוב כל אחד שדברתי איתו והוא יורד הוא יותר קיצוני ימני ממך.

אריסטו

New member
אני בעד שלא תינתן זכות הצבעה ליורדי

הדבר אינו נובע מימניות אלא מהעובדה שכמות היורדים כה גדולה מול כמות המצביעים במדינתנו הקטנה שהדבר יערער את התוצאות האמיתיות על יד מי שאינו נושא בעול. לגבי ההערה שמרביתם ימניים וזה הדבר שמפריע לאנשי השמאל-זה טיעון להרע. חוץ מזה שהשמאל עם יורדים או בלי יורדים הולך להיות ממש small

pank

New member
אריסטו יקר. בדבר ההצבעה כמובן

שמסכימה איתך, לגבי מרביתם ימנים, אין זו התנגחות כי אם עובדה. לגבי החלק האחרון, מקווה בכל ליבי שאתה טועה.

חיננית

New member
את ככ צודקת שזה כואב ממש

הם סופר ימניים והמון דתיים שבטוח ימניים. אף אחד מהאלפים האלו לא משרת מילואים . הם יצביעו בעד מלחמה והבנים שלנו יאכלו אותה שהם חיים פה . הם ילחמו בקו האש ואלו בארה`ב יגידו -איזו מלחמה נחמדה סופ כל סופ .החזרנו לערבים..לא על הגב שלנו מר אריק שרון הנכבד!!!

pank

New member
חיננית יקרה! הלוואי ואטעה בגדול

לפני שעוד חייל יפול. אולי אלוהים יענה לתפילותי וההצעה לא תעבור!

למעלה