מעשה מגונה

eliUSA

New member
מעשה מגונה

שאני עומד לבצע מוכנות? היכון

eliUSA

New member
לא אבל...

יש לי שן טראנסי-דנטאלית בלי התיחסות לרמון, אותי הדהימה ההצהרה הגורפת של הפרקליטות שנשיקה היא מעשה מגונה

עופר ב.ה

New member
צאו מההלם

מפתיע לראות כיצד אנשים אינטליגנטיים בדרך כלל מתעקשים לפתע להצמד בדקדקנות לניסוח - בעייתי אמנם - באופן מנותק מהקשרו, רק בשביל שיוכלו להגיד כמה טיעון זה, שכלל לא נטען, מגוחך וחמור. אז אולי כדאי להבהיר שהפרליטה התכוונה, מן הסתם, לכך שגם נשיקה, הנעשית בכפייה, היא מעשה מגונה, ולא רק ליטוף חזה בכפייה, הכנסת יד לתחתוני האשה (או הגבר) בכפייה, ואוננות בכפייה. הלא זה בדיוק הסעיף בגינו הורשע רמון.

eliUSA

New member
אז שהיא תגיד ככה!

פרקליטים חייבים לדייק! אני בכלל לא משוכנע שזה היה בכפיה (אולי בהפתעה) כי זה נעשה כ"כ מהר שלא הספיקה להראות התנגדות. אם הוא היה מנסה שנית חרף התנגדותה אז הסיפור היה שונה. הבעיה היא שהיום בלי הסכמה בכתב מאושרת נוטריונית לא כדאי לקחת סיכון ולנשק. לאן הגענו?

לפי הכרעת הדין

השופטים הסיקו מעדותו כי הוא היה אדיש להסכמתה או אי הסכמתה. הוא ניסה, ומה שיהיה יהיה. הוא כנראה פעל לפי הכלל שעדיף לבקש סליחה מלבקש רשות.

eliUSA

New member
אולי

הוא כל כך מחזיק מעצמו שהאמין בכל לב שכל בנות חווה באשר הן תיפולנה שדודות לרגליו כשרק יופיע? ומסתבר שהיו רבות שנתנו לו סיבות להאמין... מצרף מאמר מהיום הנראה לי שמשקף דעת הרוב.

לרנה

New member
זה דווקא מאמר משלשום

ולדעתי התגובות למאמר המקורי משקפות הרבה. הנה קישור למאמר בפרסום המקורי באתר הארץ, אתה מוזמן לקרוא את התגובות. אולי יחדור את השקפת עולמך

גנגי

New member
גם אותי זה מרגיז נורא.

ואין לי כוח עכשיו אפילו להתחיל להסביר, אני גמורה מעייפות. אבל גם רותחת על פסק הדין המטומטם. הארגונים הפמיניסטיים כרו לנו בור - וכולנו - כל הנשים, נפלו בו. גם רמון וגם הנשים - כולן - ישלמו על זה עכשיו ביוקר.

mucool2

New member
אשתי אמרה לי

שרוב הגברים שהיא הכירה צריכים להיכנס לכלא עכשיו.

aaa123

Member
אני חושב שהיא טועה כי מדובר בקשר

פוליטי נגד רמון ,ותיק דומה נגד אחד הגברים שהיא מכירה היה נסגר בגלל חוסר ענין לציבור.

אטיוד5

Active member
נשדדה ונרמסה

בכורתי.
לא יודע מה יש לנו פה. מצד אחד אולי אין לשופטים ברירה אלא ללכת לפי החוק היבש. מצד שני אני רואה פה תמונה די רטובה ועסיסית. האם הוא יכול לתבוע אותה על החיבוק הזה?

אלי ו.

New member
לא, היא ביקשה רשות

אם היא היתה מחבקת אותו בלי רשות הוא היה יכול להתלונן על מעשה מגונה. ההנחה כמובן היא שהחיבוק נעשה "לשם גירוי מיני, לשם סיפוק מיני או לשם ביזוי מיני". כל פעולה כזו מוגדרת לפי החוק כ"מעשה מגונה".

גנגי

New member
אחת מעורכות הדין אמרה לתקשורת

ש"בית המשפט קבע ש - נשיקה - היא - מעשה - מגונה." (הפאוזות במקור). רק רציתי שתדעו, אנשים. נשיקה היא מעשה מגונה. אני מקווה שברור לכם שמעכשיו לא מנשקים ולא מתנשקים יותר, כן?

יוסי ר1

Active member
אבל הבירור הזה יותר מגונה מנשיקה.

אני הייתי מציע לרמון ול ה' (או א' או ז' , אני כבר לא זוכר מי תובעת באיזה מקרה) לסגור את הסיפור בנשיקה חברית, ללחוץ יידים, ולפתוח דף חדש. או פרשה חדשה.

טופז2

New member
מפרשה לפרשה

בענין ההטרדות המיניות - האם בית המשפט עשוי להרשיע את משה קצב בעבירה על חוק שהוא יזם והגיש כשר הרווחה בזמנו?? צחוק הגורל.

למעלה