שמלת תחרה1
Well-known member
כנראה משקפיים מולטיפוקלים, עדשות דקות, ועוד מחליף צבע. ( שמש)כנראה שהירושלמים הם אנשים מזן אחר.
אני מוריד את הכובע בפני האיש.
למרות ש3500 שקל עבור משקפיים נשמע לי קצת מחיר מופקע, לא כן?
מחיר רגיל נע בין 300 ל גג 900
כנראה משקפיים מולטיפוקלים, עדשות דקות, ועוד מחליף צבע. ( שמש)כנראה שהירושלמים הם אנשים מזן אחר.
והמחיר תלוי גם במסגרת. יש מסגרות יקרות מאדכנראה משקפיים מולטיפוקלים, עדשות דקות, ועוד מחליף צבע. ( שמש)
אמת!!!והמחיר תלוי גם במסגרת. יש מסגרות יקרות מאד
המחיר סביר בהחלט. משקפיים שלי אחרי הנחות בסופרפארם עולות כ-3250₪.כנראה שהירושלמים הם אנשים מזן אחר.
משקפי קריאה מוצאת בשוק בפחות מ50 ש"ח.המחיר סביר בהחלט. משקפיים שלי אחרי הנחות בסופרפארם עולות כ-3250₪.
עדשות מולטיפוקל עולות הרבה יותר מעדשות רגילות.
עדשות למשקפי קריאה ממש זולות, עם מסגרת כ-250₪.
לא עם צילינדר ומסגרת "נורמלית", וכמובן מותאמת למרחק בין 2 העיניים.משקפי קריאה מוצאת בשוק בפחות מ50 ש"ח.
הכסף לא יעזור לנפטראופטומטריסט בירושלים, ששמע על לקוח שנפטר זמן קצר לאחר שרכש ממנו משקפיים ב־3,500 שקל, החזיר למשפחתו את כל הכסף.
או שעשה את זה בשביל פירסום כי מי שעושה חסד לא מפרסם את זה בריש גלי.הכסף לא יעזור לנפטר
והמשקפיים לא יעזרו למשפחה. האיש עשה חסד למשפחה.
היכן מצאת שדווקא האופטומטריסט הוא זה שפירסם?או שעשה את זה בשביל פירסום כי מי שעושה חסד לא מפרסם את זה בריש גלי.
כנראה, שהוא עשה שיקול פירסומי ונראה לי שהצליח![]()
אולי המשפחה פירסמה?או שעשה את זה בשביל פירסום כי מי שעושה חסד לא מפרסם את זה בריש גלי.
כנראה, שהוא עשה שיקול פירסומי ונראה לי שהצליח![]()
בתקופת קורונה החזיר כסף שקיבל הצדק, עשה חסד.אופטומטריסט בירושלים, ששמע על לקוח שנפטר זמן קצר לאחר שרכש ממנו משקפיים ב־3,500 שקל, החזיר למשפחתו את כל הכסף.
לחלוטין מעשה חסד! שיזכה את אותו איש מקצוע בהרבה אנשים שיגיעו אליו בעקבות מעשה החסד שעשה עם המשפחה.אופטומטריסט בירושלים, ששמע על לקוח שנפטר זמן קצר לאחר שרכש ממנו משקפיים ב־3,500 שקל, החזיר למשפחתו את כל הכסף.
מסכימה עם דברייך. במאת האחוזים.לחלוטין מעשה חסד! שיזכה את אותו איש מקצוע בהרבה אנשים שיגיעו אליו בעקבות מעשה החסד שעשה עם המשפחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.