מעשה בסטופר

h i l a d i

New member
מעשה בסטופר../images/Emo122.gif

תשמעו קטע מעצבן! אתמול הייתי בעזריאלי, בזבזתי 500 שקל מאוד יקרים (אני חולת קניות מוצהרת! וממש לא טחונה או במילים של פסיכומטרי - לא אמידה, דלפונה, או שמה זה דלפונית) וביניהם קניתי סטופר בקרביץ, סטופר שעלה לי 40 שקלים. ברכבת אני מראה את הסטופר לחברה שחזרתי איתה (משרתת בקריה) ומה אני רואה? החלק של הסוללה מודבק בסלוטייפ, משמע - ש-ב-ו-ר. מלאת קריזה (לא חסר לי) התעצבנתי על קרביץ ששמו על המדף מוצר פגום ועוד מכרו אותו במחיר מלא בלי להודיע לי אפילו הוחלט שהחברה תנסה מחר להחליף את הסטופר באחד חדש ותקין. היום בדרך לפסיכומטרי התקשרתי לעינב (החברה) נתתי לה את מספר כרטיס האשראי שלי למקרה שלא יענו לבקשתה (איבדתי את הקבלה אבל שילמתי באשראי) ונכנסתי לקורס. בהפסקה התקשרתי לשאול האם הצליח במשימה. והיא סיפרה לי שבהתחלה לא רצו אבל אחרי שקישקשה ובילבלה להם במוח החליפו לה. שמחה וטובת לב חזרתי מההפסקה לשיעור. בסוף השיעור מספר המורה כי היום סיימנו את שלב המבואות והתחלנו את שלב החשיבה הפסיכומטרית, ומה צריך בפסיכומטרי? בשלב זה הוא הזיז דלת מתכת רעשנית והוציא 2 שקיות של קידום - כולם חשבו שזה חולצות, אבל - לא!!!! ותשובה לשאלה - מה צריך בפסיכומטרי? ס-ט-ו-פ-ר!!! וחילק לכולנו סטופרים. אז קודם כל, אהבתי, הסטופר לא נראה צעצועי אלא הרבה יותר שווה מהסטופר שקניתי בקרביץ. אבל לעזאזל איתם! בשיעור הראשון אמרו שצריך סטופר, הוא לא יכל להגיד שהם גם מחלקים סטופר??????? עכשיו אני צריכה לשלוח את החברה בחזרה לחנות שהיום היא רבה איתם כדי לנסות לקבל זיכוי!!! (כי אני לא מגיעה לעזריאלי כל יום). וממש ממש ממש ממש ממש לא נעים לי ממנה!!! ועוד משהו קטן - אחרי שבדיאגנוסטי הוצאתי 46% באנגלית אני מצליחה להוציא 90% בש"ב של אוצר מילים והיום היה בוחן על מילות קישור ותחיליות וסופיות ויצא לי 70%. אז נרגעתי קצת... מה שכן, שמעתי היום עוד כמה ציונים של המבחן הדיאגנוסטי בכיתה - מישהי שעושה פעם שניה וקיבלה 66% ועוד מישהו 67% (אלה היו היחידים שיצא לי לדבר איתם)... וממש מוזר כי אני יושבת לידו ואני מצליחה לפתור דברים יותר מהר והרבה פעמים הוא שואל אותי איך לפתור... החלטתי שפסיכומטרי זה הדבר הכי לא מובן בעולם! גם מהשאלה הזו על החרגול והחגב (או הצפרדע - WHATEVER!) שלא נדע מצרות לאיזה רמות אני צריכה להגיע...

SHTRUDIDI

New member
באסה אבל לפחות קיבלת סטופר טוב../images/Emo13.gif

באמת נחמד מצד קידום החלוקה הזאת-לא ידעתי שהם אשכרה נותנים סטופר,למרות שאם לומר את האמת שעון עם מספרים זזים זה נראה לי מספיק... בכל אופן,קחי זיכוי בקרביץ-תקני דפדפות מתמטיקה לכל החישובים...

אוי... מסכנה!!! ../images/Emo24.gif

שונא שקורים לי דברים כאלה... אני את שני המבחנים שלי עשיתי עם שעון רגיל - כולם משתמשים בסטופר?!

משעשע,אבל...

דם אני בקידום,אבל אנחנו קיבלנו כבר בשיעור הראשון את הסטופר,כף שלא הייתה לי הזדמנות ליפול כמוך....

למעלה