מעשה במלך דפוק!

אכן חבל

אבל אל תדאג, הוא מתבגר ומשתפר ויום יבוא ועוד תהיה לו אישיות ממש ממש משלו! זה לא פשוט, זאת עבודה קשה, אבל אני מאמינה בו. יהיה בסדר. >ספל חמאה אפילו לא צריכה לשלוח אותך לחפש את החברים שלך<

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראית? עד כדי כך אתה חסר להם!

../images/Emo46.gifמר ז.ה.ב היקר שלום...

אני חייב לספר לך סיפור
. האמת היא לא כל כך לך, כי אתה לא תבין, אבל לכולם... היום אני מסתובב לי בין השולחנות במלון, דמותו של חרדי זקן שנלחם במזלג שנתקע לו בין הצלחת לכוס צדה את עיניי. חיש, ניגשתי וחילצתי לו את המזלג הסורר. הוא צחק צחוק שהזכיר לי את הצחוק של הרב עובדיה יוסף... ומכאן שיטתי במחשבותיי. אני יושב וחושב, האם ניתן יהיה להסביר לעובדיה יוסף שישנם הנאות "ערכיות" בלי קשר לדת, ושמצוות הדת הן לא יותר מ"עוד וריאציה" של פוגרמת חיים ערכית... האמת שהתברר לי שזה נורא קשה... ואני בכל זאת, מנסה לאתגר את עצמי, למצוא נוסחת פלא שתצליח לנפץ את סכר הלב שנבנה שנים על שנים והתעבה לעובי עצום.. וואלה לא הצלחתי... מה אומר לך, זה, ועוד משהו אחד בחיים, מצליח להעלות אצלי את רף העצבים. הראשון, כאמור, אי היכולת שלי לתקשר עם אטומי שכל כמוך ברמה של מעבר ל"תביא לי את המלח ימנייק" והשני, קצת לא קשור אבל לא כל כך... זה ההשתמשות שלכם פעם בערכים שלכם ופעם בערכים שאתם בזים להם כאמצעי שכנוע... לדוגמא: אתה אומר "הכל בשביל למלצר באילת"... ואני אומר 'ויייייי' הוא הופך אותי לאיש כמוהו, צר אופקים, מנסה לדמיין איך הוא ירגיש עכשיו באילת, ומסיק מזה, "בטח גם שבתאי מרגיש ככה..." ואני חסר אונים, אפילו אם אבעט לו בראש לא אצליח לנער ממנו את השטויות, (אם אתה לומד בפוניבז' בטח תאהב את זה... השטויות לא נערמו על ראשך כסכר מפריע, אלא הן הן מעצבות את צורת וקו המחשבה שלך...) ולמחרת היום, אותי אוייש דפוק מגיע ומשתמש בערכים שהוא בז להם, כמו חופש הביטוי וכאלה ענינים... משתמש בערכים שהוא מעריך שישנם אצלי ומנפנף בהם כדגל... אחי, אחרי כל זה נראה לי שעוד יש לי חשק לדבר אתך??? שאדבר עם אדם שכל ענינו בי הוא להשיג "עוד" איזה מרפסת מול הים בגן עדן??? מותק שלי, מה שברור הוא, שאם אני כמוך, כשהייתי בישיבה כמאמין, הייתי מתפשתק עם אינטרנטים וכאלה, בטח לא הייתי יוצא לשאלה... ככה שמצבך בטוח... ותפסיק כבר לרחם עליי ולרצות לדבר איתי יפראייר, רוץ, רוץ מהר מהר ללמוד עוד איזה דף גמרא בשביל הווילה בלאס ווגאס בגן עדן שעדיין לא סיימו לבנות לך אותה... דפוק שכמותך... ועוד שאדבר אתך... וואלה, עצבנת
אותי כהוגן היום... וטובה אחת תעשה לי, אל תכניס את אברהם משה רוט למועדון האקסקלוסיבי שלי ושל יגאל... הוא לא ראוי לזה... (לי לא איכפת, אבל יגאל עלול להעלב לי...
ביי. ופעם הבאה, אם כל כך בוער לך לכתוב שמות ושמות משפחה תעשה את זה בפרטי...

למעלה