מעשה בטחינה גולמית

מעשה בטחינה גולמית

אנוכי איש מאכלי בריאות. חסל רוטב אלף האיים, תחי טחינה גולמית, משומשום מלא. אתמול ישבתי לי להכין טחינה כזו לוקחים את הגולם, מוסיפים מים, לימון, מלח, שום אם בא לכם, פטרוזיליה מעל, ויש מאכל טעים ובריא. אז לקחתי את הטחינה מהקופסא, שפכתי מעט לקערה, מעט מים. ערבבתי. נוזלי מידי. טוב, נוסיף עוד טחינה גולמית. הוספתי. ערבבתי. עדיין נוזלי. נוסיף עוד טחינה גולמית. ערבבתי. עדיין נוזלי!!! מה יש לו? למה זה לא עובד?? הרי רק שבוע שעבר הכנתי כזה נורא טעים. אחרי 6-7 פעמים כאלה, התייאשתי. והלכתי בלי לטעום מהטחינה המיימית שלי. רק למחרת התברר שלי שהטחינה הגולמית שהייתה בקופסא: לא ממש הייתה טחינה גולמית, אלא טחינה מוכנה שכבר מהלו אותה במים. קיבינימט, אני כזה מפגר שלא שמתי לב לזה לבד?
 
אתה רוצה את האמת,

או את הגרסה שאומרת- שזה קורה לכולם(כי כולם מכינים טחינה מטחינה גולמית שלוש פעמים ביום) ובגלל שממבט ראשון הטחינה המוכנה נראת בדיוק כמו המקור (רק פחות סמיכה)
 
למעלה