מעשה אהבה

מעשה אהבה

גופי מתענג ולבי מתפעם, אני איתך ולא אחר וגם לנשק לא אאחר. ידיי בין אברייך אושיט את הקירבה המחשקת אחיש. נוגע, את רועדת וחמה, גופך מענג מגעו קטיפה. מייחלת לחדירתי בשקיקה, בל נתייסר עוד לעייפה. את כאן-אין דרך חזרה, את נכנעת ויפה. גופי עדיין מתענג ולבי לא מפסיק להתפעם, כוחי אמנם התעמעם אך נפשי בעולם אחר.

אורמור

New member
תמונת ראי האהבה

בעולמי שלי היא שורה נפשך היפה כשעייני עצומות..תחתך תחת מגעך.. טומנת אפי בצווארך נושמת לרוויה אותך חשה , גועשת,לוטפת גופך החסון חובקת הרגע שלא נגמר ישאר בנפשי גם מחר רגע האהבה שהיה זכרון התחושה הקסומה יטמע בגופי כמזכרת.. נ ה ד ר ת ..

פרח*בר

New member
ארבל ואורמור...אל תחסכו...

היי, אל נא ``תחסכו`` שירים רגישים ומרטיטים אלה מ...הנמענים. הנאתם תוכפל, אני בטוחה, עשרת מונים.

*קסנדרה

New member
כחוט בקוף במחט - אורמור

אורמור מילות שירך השתחלו בערגה ופיתול לתוך מילות השיר של ארבל, כחוט המחפש דרכו אל קוף המחט כשריגי הגפן המטפסים מעלה בפיתוליהם האירוטיים. יפה !!! קסנדרה

*קסנדרה

New member
ההגיון והתשוקה

ארבל אביא ציטוטים נבחרים של ג`ובראן חליל ג`ובראן על ההגיון והתשוקה. וזה לאחר ששעות חיפשתי מה מתאים ביותר כתגובה. מקווה שתאהב. ההגיון והתשוקה נפשך שדה קרב היא שם יקדש ההגיון על התשוקה והיצר. ההגיון והתשוקה הגה ומפרש הם לספינת נשמתך, בהימוט האחד תתע הנשמה או תישום לבלי נוע באפסי ימים: ההגיון כי ישלוט לבדו - יגביל ויצר (במובן לעשות צר) ותשוקה כי לא תרוסן - כשלהבת תבער עד כלות. לו תרומם נפשך את הגיונך אל גובה תשוקתך למען יתרונן ולו תעשה כי ינחה הגיונך את תשוקתך למען תשוב ותתחיה כל העת כעוף החול העולה מתוך אפרו. ואתה, שהנך נשימה מרוח אלוהים ועלה ביערו - (ביער שלו) גם אתה תשלו בהגיון ותנוע בתשוקה. (תשלו - תהייה בשלווה) מקווה שתגובתי מתאימה למה שספגתי משירך, ארבל. קסנדרה

לקסנדרה , תודה מיוחדת !!!

יודע אני כמה זמן השקעת במתן תגובתך... אני מעריך זאת מאד !!!

חולם עלייך יום אחרי.....

חולם אותך בסרט מלא נוגע, מלטף ומלהט, אומר:`הלוואי ולא חלום ואם כן,אזי שלא ידום. הזמן מתקתק בברור ובינתיים אמשכך בדיבור, מנסה לשלהב,לב להצית וביום ה`ש` אותך להדהים.

למעלה