מערכת שעות זה סיוט

adi2424

New member
מערכת שעות זה סיוט

טוב אז ככה, אולי מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה המוזרה הזאת... אני מתחילה ללמוד פסיכולוגיה תואר ראשון כמובן, כבר נרשמתי למערכת ממש לפי הקורסי חובה שנשלחו לי הביתה ולפי מה שפורסם באינטרנט. עכשיו נכנסתי להסתכל אולי לשנות קורס בחירה כלשהו, ובטעות ממש לוחצת על הקורסי חובה שמופיעים ברשימה כשבאים להירשם (מסמנים ב-V ואז מופיעים רק הקורסי חובה) ופתאום אני רואה איזה קורס בחשבון שלא הופיע בשום מקום אחר ולא נכתב שצריך להירשם אליו.... מה פשר הקורס יכול להיות שהם פתאום הוסיפו משהו ולא הודיעו עליו? או שאולי זאת טעות? (אני מקווה) הקטע המוזר זה שהוא מופיע בשני הסמסטרים ולסמסטר א כבר אין מקום... והוא רשום כקורס שפתוח לכל החוגים... מה עושים במקרה כזה? תודה על העזרה.

תנסי להתקשר מחר לחוג

ולברר, כי הם אלה שאחראים על הכול. עכשיו, אני אלך לבדוק את המערכת שלי שכלום לא השתנה.

adi2424

New member
תודה :)

גם אצלך מופיע הקורס הזה? ויש שם מישהו מחר? כי זה חול המועד...

בבקשה.ANY TIME../images/Emo8.gif

אני לא קשורה לחוג שלך, אני בחוג אחר.

האוניברסיטה סגורה עד יום א'

לרגל חופש סוכות. אפשר ליצור איתם קשר בתום החופש. אם אכן מדובר בקורס חובה, ירשמו אותך ידנית. אין מה לדאוג.

adi2424

New member
תודה אבל-

זה בעיה כי הקורס הזה נופל על קורסים אחרים ככה שאני צריכה לשנות הכל.... השם של הקורס- חשבון אינפיניטיסימלי א' מספר קורס-207.1100 מישהו למד פסיכולוגיה ויודע אם זה קורס חובה לשנה א'?

שום סיכוי שזה חובה, או אפילו בחירה

קורסי החובה לשנה א' בפסיכולוגיה: מבוא לפסיכולוגיה, סטטיסטיקה לפסיכולוגים, יסודות פיזיולוגיים של התנהגות, פסיכולוגיה התפתחותית, תפיסה ולמידה. כל הקורסים בפסיכולוגיה מתחילים בספרות 202. שימי לב שהקורס הזה מתחיל בספרות 207. כנראה מדובר בטעות טכנית. בכל מקרה, אין שום סיכוי שקורס חובה בחוג מסוים יפול על קורסי חובה אחרים באותו חוג. אגב, תוכנית הלימודים בפסיכולוגיה עברה מהפך השנה, כך שבכל מקרה מי שלמד בשנים קודמות יתקשה לענות. למזלך, משעמם לי ואני מאוד מתמצאת בשנתון.

מֵירַב

New member
אגב טעות טכנית, גם אצלי פתאום הופיעו קורסים

מחוגים אחרים - שממממממש לא קשורים אלינו. באג, אלא מה.

למעלה